Arkadaşlar mezun oldum öğretmen olarak ve özel okullarda iş bulamadım ve bulsam da maaşları çok düşüktü ve tercih etmedim. Devlet okuluna atanamadım çünkü kpss sınavlarına iyi hazırlanamadım. Ayrıca öğretmenlik mesleğini çok sevdiğimden de emin değildim ve meslek değiştirip yaşlı bakım elemanı olmaya karar verdim ve yaşlı bakımında deneyimliyim.
Neyse geçen gün kpss puanı ile ön başvuru yapmıştım ve benimle mülakat yapmak istiyorlar.
Öğretmenliği ise sadece yeşil pasaport sahibi olmak için yapabilirim çünkü avrupaya seyahati isterim, aksi takdirde öğretmenlik mesleğini hiç sevmiyorum.
Sizce sevdiğim meslek olan yaşlı bakımına mi devam etmeliyim, yoksa devlet işi olan öğretmenliğe mi?
Cevaplar için teşekkürler.
Neyse geçen gün kpss puanı ile ön başvuru yapmıştım ve benimle mülakat yapmak istiyorlar.
Öğretmenliği ise sadece yeşil pasaport sahibi olmak için yapabilirim çünkü avrupaya seyahati isterim, aksi takdirde öğretmenlik mesleğini hiç sevmiyorum.
Sizce sevdiğim meslek olan yaşlı bakımına mi devam etmeliyim, yoksa devlet işi olan öğretmenliğe mi?
Cevaplar için teşekkürler.
Öğretmenlik
Yaşlı bakım elemanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne