Hiç sanmıyorum ama yinede sorayım dedim yararlı bir soru sorduğum için kesin kimsenin bilgisi de yoktur neyse ilk defa ciddi birşey sordum ciddi olun teşekkürlers
Güncellemeler
+1 yıl
Site vizyonsuz doluymuş sonra niye boş soru soruyorsun oluyor mk normal soruya sanki vizyonları yetiyor neyse adam gibi cevap verenlere teşekkürler
Aranızda adaletten Dgs ile hukuka geçiş yapan var mı?
Benim çevremden geçen birkaç kişi var hepsi yks daha kolay diyor ama ailem de diyorki onlar çalışmamıştır falan diyor ben şuanda başka bir bölüm okuyorum bölümü bırakıp yks sınavına girip adalet kazanıp dgs ile hukuka geçmek istiyorum ama saçma mı olur bilemedim
Adalet ama uzunca süre ara verdim. Bu yıl kalan dersleri verip bitiririm umarım. Ortalamam 2 falan geçecek kadar anca olur. Sürekli aynı sınıfta sınava girdiğim bir kız vardı sanırım ortalaması o zamanlar 3.8 4 civarıydı. Tebrik taktir gibi birşey almıştı üniversiteden. Onu gördükten sonra DGS yi bir daha düşünmedim.
Ben sınavları bırakmıştım o sürede. Adalet adliyede memur tarzinda avukatta yardımcılık ya da bu devirde yüksek okul mezunuyum demek gibi birşey. Çünkü liyakata önem verilmiyor.
Ya ben adaletten dgs geçip hukuk okumak istiyordum ama çevremdeki birkaç kişi moralime sıçtı o yüzden okuduğum nalet bölümü okumaya devam edicem galiba
Kimsenin sözüyle hayatına yön verme. İyice bilir kişilerden araştır. Ona zor gelen belki sana kolaydır. Şahsen benimde hedefim oydu. Ancak hayat şartları izin vermedi. şu an DGS araştırmayacak kadar uzağım o konuya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Biliyorum knk en son hukukda ölüydü zaten. Yani sınavla olması zordur ama özel ünide geçiş yapmak kolay
Ee ben sana dedim boş soru sormaya devam et knk buradan böyle bilgiler alamazsın 😂
Boş yapasım yok napim
Bir kişi olmustu bugüne kadar tanıdığım insanlar içinden
Benim çevremdekiler yks ile hukuk kazanmak daha kolay diyor kaçıncı senesinde geçiş yaptı
Yks ile elbette daha basit hatırlamiyorum ama 3 tane üniv değiştirdim o kadar insandan sadece bir kişi bunu DGS ile degistirebildi
Dgs daha zor demi
Evet zaten bir kontenjan ancak oluyor
Benim çevremden geçen birkaç kişi var hepsi yks daha kolay diyor ama ailem de diyorki onlar çalışmamıştır falan diyor ben şuanda başka bir bölüm okuyorum bölümü bırakıp yks sınavına girip adalet kazanıp dgs ile hukuka geçmek istiyorum ama saçma mı olur bilemedim
Şu an yanımdaki arkadaş dgs ile hukuk mezunu.
O ortalamam olmadığı için hayal edemedim 😅
Ne okuyorsun
Adalet ama uzunca süre ara verdim. Bu yıl kalan dersleri verip bitiririm umarım. Ortalamam 2 falan geçecek kadar anca olur. Sürekli aynı sınıfta sınava girdiğim bir kız vardı sanırım ortalaması o zamanlar 3.8 4 civarıydı. Tebrik taktir gibi birşey almıştı üniversiteden. Onu gördükten sonra DGS yi bir daha düşünmedim.
Kız hukuka geçti mi
Adaletten ne olunuyor
Ben sınavları bırakmıştım o sürede. Adalet adliyede memur tarzinda avukatta yardımcılık ya da bu devirde yüksek okul mezunuyum demek gibi birşey. Çünkü liyakata önem verilmiyor.
Ya ben adaletten dgs geçip hukuk okumak istiyordum ama çevremdeki birkaç kişi moralime sıçtı o yüzden okuduğum nalet bölümü okumaya devam edicem galiba
Kimsenin sözüyle hayatına yön verme. İyice bilir kişilerden araştır. Ona zor gelen belki sana kolaydır. Şahsen benimde hedefim oydu. Ancak hayat şartları izin vermedi. şu an DGS araştırmayacak kadar uzağım o konuya
Mesela şey oluyor mu adalet okurken derslerini yüksek tutunca geçiş kolay mu olur yatay geçiş falan yok mu ya
Aynen ailem de sürekli öyle diyor
Eskiden yüksek ortlamali öğrenciye yatay geçiş vardı. Ama şu an gerçekten o konulara uzağım kardeşim.
www.anadolu.edu.tr/.../2020-2021-ogretim-yili-bahar-yariyili-kurumlararasi-yatay-gecis-ogrenci-kontenjanlari-ve-basvuru-kos buralara bak derim
Tamam teşekkürler
Bilmiyorum deniyecegiz ama bkalim
Neye geçiş yapıcaksın
Adalete geçiş yapmayı düşünüyorum
Nasıl ya adalete neyden geçiş yapıcan
Adaletten hukuka başka nereye gecebirliim ki
Adalete geçmek istiyorum demişsin
Çalışıyo musun dgs
Yanlış yazmışım y dalmisim
Sorun değil dgs çalışıyor musun
Hayır şu an çalışmıyorum vktim yok
Pofff niye la napiyon
Başka şeylerde okuyorum poff alım olacagim
Dgs nin eski sorularına hiç baktın mı zor diyorlar o yüzden hiç bakmadım
Yok bakmadım şu an onu düşünmüyorum birde çok yüksek almayida dusunmuyorum ozelede gidebilirim
Ne düşünüyorsun ne okuyosun sen
Buradan söylemek istemiyorum ya
Zaten gızlı görüşsün
Olabilir doğru bulmuyorum
Üf sanki millet senin ne okuduğunı bilip napıcaj knk
Gerek yok hanımefendi buraya yazmak istemiyorum o yüzden yazmam
Ben değil ama yapan tanıdıklarım var
Yks ile daha kolay diyorlar mı
Yok dgs ile kolay diyorlar o yüzden o yolu seçmişler
Aşkım özledim neredesin sen
Boş yapma emir şurada ciddi birşey soruyorum
Sen okuma kocaya git