Ailevi vb. sıkıntılar yüzünden başlayamadım sınava 50 gün var.
Ayt:Tarih-Edebiyat-Coğrafya-Felsefe
Tyt: Dil bilgisi-coğrafya
Bitirebilir miyim?
Ayt:Tarih-Edebiyat-Coğrafya-Felsefe
Tyt: Dil bilgisi-coğrafya
Bitirebilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
Sınavda başarılı olabilmek için geniş bir zaman zarfında etkili bir şekilde çalışmanın doğru olduğunu düşünüyorum. Sınava az zaman kala sınav ile ilgili herhangi bir ön çalışmanız yoksa zorlanacağınız muhtemel.
Kalan süre zarfında konuların yetişip yetişmeyeceği sizin bu konuda göstereceğiniz çabaya bağlı. Bir ders çalışma programı hazırlayıp bu plana göre ilerlemek sizin için en doğrusu olacaktır.
Tüm konuları çalışmak yerine sınavda ağırlıklı olarak çıkabilecek sorulara göre konu anlatımı çalışabilirsiniz. Önceki senelerde çıkmış sorulara da göz atmanız gerektiğini unutmayın.
Merhaba, tabii ki biter ama bu süre zarfında yapmanız gereken en önemli şey, konu çalışmaya çok fazla vakit ayırmayıp ama ona da çalışıp bir an önce farklı kaynaklardan bol bol test çözme aşamasına gelmeniz lazım. Ama o testleri de çözerken kaç net yaptığınıza odaklanmak yerine yanlışlarınızın doğru bir analizini yapmanız gerekiyor. Böyle çalışmanız çok daha sağlıklı olacaktır. Umarım çok iyi bir sonuç elde edersiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
1Cevap
Mesele bitirmek degilki ne kadar konu tekrari yaptigin soru cozdugun onemli deneme cozdugun bana kalirsa hepsi icin soruyosan cok zor ama calismana tabi calismaya bagli
Her gün düzenli ve 6-7 saat çalışırsan biter
biter
Sıkı bir çalışmayla biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?