vaka sayıları altmış binlerden nasıl da yirmi binlere indi yaa? Benim inanasım gelmiyor.
Ayrıca bence yazın turizm sektörü açılınca vakalar yine artar mı? Yoksa önemli olan aşı mı?
Üniversiteler güz dönemi açılır mı?
Ayrıca bence yazın turizm sektörü açılınca vakalar yine artar mı? Yoksa önemli olan aşı mı?
Üniversiteler güz dönemi açılır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sanmam. Sağlık alanında okuyanlar gidecek diyorlar sadece. O da uygulamalı derslere sadece. Teorik derslere online devam gibi görünüyor
Güz döneminde açılır büyük ihtimalle üniversiteleri o kadar kapatmazlar
Üniversitelerin açılması lazım açıkçası. Eğitimde çok geri kaldık
Üniversiteler asla açılmaz
emin misin dostum
Evet virüs mutasyon geçirdi aşı gerilemiş oldu şu an aşı olmak bana tuhaf geliyor çünkü virüs gelişti yani
ama vaka sayıları azalıyor, yazın artar mı kanka? Yoksa aşı var okullar açılsın mı derler kanka?
Yazın yine kim kime dumduma olucak hiç merak etme artacak gormuyormusun ülkenin 3 kuruşluk eğitim kalitesi vardı oda pandemi b. kuna onunda bitirdiler koskoca bakan çıkmış pandemi atlatilsa bile eğitim uzaktan olucak diyor şaka gibi ben öğretmenlik öğrencisiyim sistemde öğrendiğimiz konular uygulanan sistemle alakalı değil şimdi gel de tekrar düşün sence açılır mı?
anladım kanka inşallah bana hibrit olsun, sana da başarılar dilerim hocam, potansiyel öğretmenimiz, saygılar..
Çok teşekkürler kendine iyi bak
sende hocam..
Açılabilir
ama zorunlu olmasın ya hibrit olsun
Evet olabilir
tamam kanka teşekkür ederim
Yaz geliyor ondan kanka
kanka turizm için aynen
Hayır açılmaz
inşallah abicim ya en azından bana hibrit olsun