sizce hukuk mu herhangi bir ünide yoksa iü psikoloji mi ne dersiniz?
iü psikoloji
başka üniversitede hukuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkisi birbirinden çok farklı bölümler basıl böyle bir ikilemde kaldın ki işsizlik olarak bakıyorsan ikisinde de iş bulmak zor sen kendine uygun olanı seçmelisin
Bu senin yeteneklerine kalmış bişey. İkisi birbirinden çok farklı alanlar. İyice düşün kararını kendin ver
Tabiki hukuk
neden acaba? kişinin kendisi hukukta yetenekli değilse?
Hayir oyle bir sey olmaz ya. Hukuk dedigin sey yazili bak oku o kadar zaten kanunlari herkes goruyor ben bile bir suru kanun acip okurum. Yapamayacagin bir sey degil el becerisi istemiyor. Tip desen haklisin derdim kan var kes bic olayi var herkes kaldiramaz ama hukuk oyle degil
avukatlık konuşma becerisi, kendinden eminlik, ddisiplin gerektirmiyor mu? hırslı biri değilsen hukukta başarılı olmak kolay mıdır.. psikoloji neden değil sence?
Bu saydigin ozellikler her avukatta yok ama herkes bir sekilde calisiyor dava alip para kazaniyor. Ayrica her meslekte cok iyi kisiler vardir ama kotuler ve orta seviyedekiler de vardir. Bence kesinlikle avukatlik okumalisin. Psikoloji de yaninda okumak istersen okursun ama kendini gucsuz hissetme. Yapilmayacak bir sey degil. Ben bile 4 davaya girdim ciktim bi suru sey ogrendim. Tck cmk cmuk hmk anayasa vs vs
teşekkürler yanıtların için psikoloji de iş yok mu diyosun
Rica ederim hukukun bir albenisi var. Digerini aklindan cikar ya sen 😊
Bende psikoloji okuyorum, tabiki psikoloji
gelecekte türkiyede iş imkanı görüyor musun
Psikoloji bölümü her daim iş yapar. Yeterki sen işinin hakkını ver.