Bu kız cidden üniversiteyi kazanmış mı?

Soruyu saçma bulucaksiniz çünkü inanamıyorum
Kız meslek lisesi halkla ilişkiler bölümünde okudum
Lisedeki sınıfmda bi kiz vardı ismi büşra
Korkak özgüvensiz içine kapanık tembel salakķ bi kızdı bide okuldaki tarih hocasına aşıktı herkes biliyordu. Tarihçi karizmatik bekar bi adamdı bu salağa bakmazdı zaten
Bu kıza gıcık olurdum bi kez tarih dersinde buna bağırdım tarihçi hemen kızı savundu
zaten 2ci senesiydi sınıfta kalmıştı bu zekayla normal.. liseden atıldı bu hatta o zamanlar tarihçi büşra nerde diye sormuştu bende atıldı demiştim.. Aradan 9 sene geçti az önce büşranın instagram tanıyor olabileceğin kişiler listesinde çıktı ortak arkadaşımız varmış. Kızın profil resmi tanıdık geldi bi baktım bizim lisedeki salaķ büşra!! Şok oldum çünkü ÜNİVERSİTE OKUYOMUŞ... ANADOLU ÜNİ. AÖF / FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK bölümünde!! Liseyi bitirdi o yarım aklıyla o zaman.. Bi değişmiş saçlarını kendisi kısacık kesip bakır rengine boyamış bu salaķ lisedeyken kahkül kesti besleme gibi oldu çok dalga geçmiştik ama şimdi saçlarını hem dümdüz küt kesebiliyo hemde boyuyo!! Burnuna piercing takmış, kollarına dövmeler yaptırmış, simsiyah dümdüz kıyafetlerle poz vermiş hep bide ARABA KULLANIYO!! yarım akıllı ehliyet bile almış bi fotonun altına ehliyetsiz yola çıkmam diye yazınca anladim babasının arabasını kullanıyo.. şoklardayım şu an ya bu yarım aklıyla bunları nasıl yaptı... bende ünide halkla ilişkiler ve tanıtım bitirdim ama bu salak üniversiteyi yeni kazanmış 23 yaşında yani geç kalmış geç yaşta bitircek... İNANAMADIM BU MALL BUNLARI YAPMIŞ MI
Bunları yapmış
Yapmamış milleti kandırıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu okurmusunuz bişeler yazın ya cidden bunları yapmışmı bu mal
Güncellemeler
+1 yıl
Hepiniz büşra malı kadar gerizrkalisiniz
Bu kız cidden üniversiteyi kazanmış mı?