Eğitim & Kariyer Bugün klavye sınavım var, heyecanıma yenik düşmemek için ne yapabilirim? TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir heyecan var içimde arkadaşlar... Heyecanımı nasıl yener ve sadece klavyeye odaklanırım? Güncellemeler+1 yıl 110 kelime yazdım 85 doğru var sizce nasıl? Güncellemeler+1 yıl 110 kelime yazdım 85 doğru var sizce nasıl? Güncellemeler+1 yıl 110 kelime yazdım 85 doğru var sizce nasıl? Bugün klavye sınavım var, heyecanıma yenik düşmemek için ne yapabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bir ilaç vardı sanırım. Heyecanını bastırmada işe yarıyordu adını unuttum ama 1 2 Yorumla TutkununKırmızıTonu +1 yıl ilaç denemeden kullanmak istemem doğrusu... Yorumla darknessfalls +1 yıl Kendi iç sesini bastırabilirsin relax ol Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kendine güveniyorsan sınav anında heyecandan eser kalmayacaktır. Ama aşırı düzeydeyse sürekli derin nefes al. 0 0 Yorumla
xMeLiH Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl ablamında var iyi şanslar sana da, nefes egzersizi dene 0 6 Yorumla TutkununKırmızıTonu +1 yıl teşekkürler 💐 ablan nerede girecek? Yorumla xMeLiH +1 yıl uşakta Yorumla TutkununKırmızıTonu +1 yıl anladım, umarım memnun kalır sonuçlardan Yorumla xMeLiH +1 yıl umarımm Yorumla TutkununKırmızıTonu +1 yıl kaç yazmış Yorumla xMeLiH +1 yıl 95 hepsi doğru geçti sayılır çok yazanlar olmuş hep Yorumla
SageGaram Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Derin nefes alıp ver, kendine sürekli "Başaracağım" de. 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Klavye sınavı tam olarak ne oluyor açıklarmısın rica etsem 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Hiç heyecan yapma sakin ol. Başaracağına inanıyorum. Dualarım senle. 0 1 Yorumla karsiyakaliali +1 yıl Umarım sonuç olumludur. Seni çok seviyorum. Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 302 cevap paylaştı. Tatlı heyecan motivasyon için önemlidir 0 5 Yorumla tekbaşınakovboy +1 yıl Biraz düşük geldi hangi adliyede girdin Yorumla TutkununKırmızıTonu +1 yıl 95 aldım tekirdap Yorumla tekbaşınakovboy +1 yıl Listeye girenlerden sınava gelmeyen çok oldu mu? Yorumla TutkununKırmızıTonu +1 yıl oldu ama belki f olabilirler öğleden sonra girecekti çünkü fler Yorumla tekbaşınakovboy +1 yıl Kaç puanla listeye gitmiştin? Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Papatya çayı ya da rezene iç 0 4 Yorumla TutkununKırmızıTonu +1 yıl gideceğim yerde kafetarya kapalıymış koronadan dolayı Yorumla Baydesignerrr +1 yıl Evde var mı Yorumla TutkununKırmızıTonu +1 yıl bir saat aramız var soğur gidene kadar :) Yorumla Baydesignerrr +1 yıl Bi saatte etkisini gösterir o rahat gidersin sınava Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Başarmaya odaklan. Bol bol nefes egzersizi yap. 0 0 Yorumla
lastromence93 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Senkronize et harfleri 0 2 Yorumla TutkununKırmızıTonu +1 yıl nasıl? Yorumla lastromence93 +1 yıl Hızlı düşün hep bi sonraki hamle n olsun planın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir ilaç vardı sanırım. Heyecanını bastırmada işe yarıyordu adını unuttum ama
ilaç denemeden kullanmak istemem doğrusu...
Kendi iç sesini bastırabilirsin relax ol
Kendine güveniyorsan sınav anında heyecandan eser kalmayacaktır. Ama aşırı düzeydeyse sürekli derin nefes al.
ablamında var iyi şanslar sana da, nefes egzersizi dene
teşekkürler 💐 ablan nerede girecek?
uşakta
anladım, umarım memnun kalır sonuçlardan
umarımm
kaç yazmış
95 hepsi doğru geçti sayılır çok yazanlar olmuş hep
Derin nefes alıp ver, kendine sürekli "Başaracağım" de.
Klavye sınavı tam olarak ne oluyor açıklarmısın rica etsem
Hiç heyecan yapma sakin ol. Başaracağına inanıyorum. Dualarım senle.
Umarım sonuç olumludur. Seni çok seviyorum.
Başaracaksın sadece bunu düşün 👍
Tatlı heyecan motivasyon için önemlidir
Biraz düşük geldi hangi adliyede girdin
95 aldım tekirdap
Listeye girenlerden sınava gelmeyen çok oldu mu?
oldu ama belki f olabilirler öğleden sonra girecekti çünkü fler
Kaç puanla listeye gitmiştin?
Papatya çayı ya da rezene iç
gideceğim yerde kafetarya kapalıymış koronadan dolayı
Evde var mı
bir saat aramız var soğur gidene kadar :)
Bi saatte etkisini gösterir o rahat gidersin sınava
Klavye sınavıda nedir? :D
Sertifika mı alıyorsun.
Başarmaya odaklan. Bol bol nefes egzersizi yap.
Gevseme egzersizleri yap sinavdan once
Senkronize et harfleri
nasıl?
Hızlı düşün hep bi sonraki hamle n olsun planın
Papatya cayı iç