Bu durumu yaşamış olan var mı. Lütfen okuyun?

Ben 2019 mezunu mühendisim. Mezun olduktan hemen sonra işe başladım 1 yıl calıstım ve cıktım.. Ailemin yanına döndüm.. Hemen ardından 2021 subatta bankaya girdim. Bankacılık istiyordum cunku.. İşe yeni başladım ve cok zorlanıyorum. Bana verılenlerı hemen algılayamıyorum. Neyi not etmem gerektıgını neyi unutmamam gerektigini karıştırır oldum. Bugün benım bir üstüm olan kişi pcde işi anlatırken soru sordum ve dediki :"ben bunu sana kaç kez anlattım. Bunu sormaman gerekirdi. Asıl sorman gereken şunlar şunlardı.. İlgin ve isteğin bir tık yüksek olması gerekir." bunu duyunca ben cok bozuldum gözümden yaşlar aktı ama maske vardı Allahtan.. Sonra benı hesaba çeker gibi mailleri okuyor musun dedi. Okuyorum denk geldikçe Şu an egitim alıyoruz akademiden deidm.. Ne okuyorsun mesela anlat dedi.. Aklıma gelenleri anlattım. "Yeteri kadar okumamıssın, nasıl olması gerektigini ögrenememıssın" dedi. Aşağıladı resmen. Daha 3 hafta bile olmadı. Cok kötü hissettim özgüvenim azaldı ve ısten cıkınca hungur hungur agladım. Ne yapmalıyım
Bu durumu yaşamış olan var mı. Lütfen okuyun?