Yapılsın. Amma da abarttılar. Biz ülke zangır zangır sallanırken okula gidiyorduk. Artçılar birbiri ardına geliyordu. O zaman çocukların psikolojisini bu kadar dert eden olmuyordu. Şimdi başka virüs var diyenler; o çocuklar fellik fellik dolaşıyor, virüs sadece okullarında mı var!
Geçen yıl 10 vaka varken sınav yapmadılar tek notla geçirdiler. Bu yılda öyle yapabilirlerdi. Çok saçma ilerliyolar sistem konusunda bilgisiz olduklarından şüpheleniyorum.
Aynen toplantılarını bile uzaktan yaptılar şu sınavları yapamadılar. Bu kadar riske atmaya değmez geçen yıl sayılı vakadan dolayı tek notla geçirdiler saçma bi şekilde.
Yapılmali ama online olarak, internet elektrik sıkıntısı olanlar için hocalar okulda olmalı. Isteyen sınıfta isteyen online sınava aynı anda girebilmeli
Sınavların olması gerektiğini düşünenler ya kendini ya da insanları sevmiyordur. Vaka sayısı 100'den azken kapalı olan okulların vaka sayısı 55B'den yüksekken açılmasından bahsedilemez bile.
Bu corona ortamında ne eğitim olur neden sınav olur millet coronadan kırılıyor kimsenin umrunda değil italyadan daha beter oldu türkiyenin durumu neden kimse sesini çıkarmıyor
Ben 12. sınıfım ve sınavlarımız bitti. Sana şunu söyleyebilirim ki korkmak alakasız. Kapalı ortamda 14 kişi oluyoruz yolda gidip gelirken virüs kapanlar oluyo ve okul ortamında toplanıyolar. Çok yakın bi arkadaşım virüslü çıkmıştı ve okuldan bulaştı ondan başkalarına da bulaşmıştır muhtemelen bana da bulaşabilirdi. Öğrenciler korkmuyor virüsten dolayı ertelensin istiyolar. Çünkü her dönem bi sınav olmalı diyen bakan geçen yıl sayılı virüs dolayısıyla tek notla geçirdiği için bi dersimden kalan mağdurlardan biri oldum. Bu yılda tek notla geçirebilirdi dengesiz davranıyolar 60.000 vaka var.