Üniversitede nasıl insanlar sevilir ve saygı görür? Üniversitede nasıl sosyal olunur? :)
Cevabın nedir?
+1 yılsosyal olman için sosyal aktiviteler yapmalsıın okul çevresinde aktif bir insan demek sosyal insan ama sosyal olurkende güvenme konularına cidden dikkat etmelisin seni arkadan ihanet eden çukura iten bir arkadaşıda iyi analiz edip hamlenide ona göre yapmanda fayda var sonuçta üni. ortamı sokak ortamı değildir. :)) dikkat et kendine
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eskiden üni.. insanlar zor sevilirdi şimdi ise biraz yaklaş yatağına kadar eşlik edecek kadar severler.. Üniversite de saygı aramamalısın eğer saygı olmuş olsaydı koluna halkayı takmazdı anladın sen onu doğruya doğru yani.. :D
018 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani. Halka derken yani ::D
Soran+1 yılsevgili? :)
Soran+1 yılYa anlayamıyorum. Açık konuş öyle bakalım :)
Soran+1 yılOf lütfen !!
Soran+1 yılBilmemek ayıp mı ya. Bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum bu kadar mı zor :)
Soran+1 yılÇok nazlandın sende Ağabey !
Soran+1 yılDoğru olanı yapmaya çalışsaydın bilgiyi öğretmeye çalşırdın ağabey !
Soran+1 yılüff anlatamıyorsun niye böyle saçma yollarla anlatma gereği duyuyorsun ki. Ne diyeceksen adam gibi net söyle ağabey ! :D
- +1 yıl
Söyleyememin sebepleri var burada konuştukarım var görür okurlarsa benden soğurlar onu kurtarmaya çalışıyorum.. :D Hem ayrıca söylersem yazım kaldırılacak olduğunu bildiğim için söylemiyorum çok merak ediyor ve öğrenmek bilmek istiyorsan üni.. daha ayrıntılı gizemlerini de söyleyebilirim bu zaman üni.. gidipte kim adam gibi mühendis olmuş ki hiç görmedim.. :D
Soran+1 yılüffff ! yeter artık neyce konuşuyorsun ağabey ya ! :D
- +1 yıl
Söyleyememin sebepleri var burada konuştukarım var görür okurlarsa benden soğurlar onu kurtarmaya çalışıyorum.. Yani tanıştığım arkadaşlar var burasını iyi oku.
Benim söylediklerimi başka birine söylemiş olsaydım anlamıştı ne demek istediğimi, anlamamak bu kadar zor olsaydı ben sana söylemezdim.. ;)
Hem ayrıca; Yaşın kaç ve üni.. gidiyormusun?
kendini geliştirmek için çaba gösterenler kaliteli insanlarca, paylaşımcı ve cebi dolu olanlar kalitesiz arkadaşlarca sevilir saygı görür cnm.
00 Yorumla
+1 yılbunun cevabını aslında sende çok iyi biliyorsun. edepli ol , arkadaş ortamına uyma, derslerine düzgün çalış, etkinliklere katıl tiyatro vs.
010 Yorumla
Soran+1 yıletkinlikler nasıl oluyor ben dans kursuna gideyim mi bir de tiyatroya
- +1 yıl
çok iyi olur halk oyunları var mesela.. istersen müzik kursunada gidebilirsin
Soran+1 yılmesela gitar bilmiyorum orda öğrenebilirmiyim
- +1 yıl
tabiki bunun için kurs veriyorlar zaten her üniversitenin kendine göre faaliyetleri var , izcilik vs... meseka bir yere gezi oluyorsa imkanın yettiği kadar gidebilirsin
Soran+1 yılaa paralı yani tüm kurslar
- +1 yıl
bak kuzenim 300 bir defada verdi izcilik kursuna gitti ama okul bitince o izcilik belgesi aldığından hem öğrenci gezdirecek hemde herkesten kişi başı 300 alacak :)) emeğin boşa gitmez
Soran+1 yılvayy be.. Peki her ünide varmıdır izcilik :)
- +1 yıl
izcilik olmaz başka bir şey olur ama sana getiri olanı seç.. müziği seçebilirsin bak bizimkilerden takip ediyorum bende kız bir piyona eğitimi aldı şu an ünlülerle :)))
Soran+1 yılVay be. güzelmiş :) Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
ne demek rica ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
+1 yılSadece derslerine odaklan yeter çiçeğim ^-^ çevresini fazla önermiyorum sorunsal şudur ki fazla yüz verdin mi astarını alırlar bişey anlamazsın :D herkese güven olmaz D:S:F
05 Yorumla
Soran+1 yılo nedemek yani böceğim ^^
- +1 yıl
Reja ederim kuzum :D:D
Soran+1 yılanlamadımki :D
- +1 yıl
yani şunu diyorum arkadaş olda fazla samimi olma :D derslerini unutma ^-^ tımam mı :D
Soran+1 yılTımam ağabey. Sağol :)
+1 yılDerslerinde çok başarılı OLMAYAN, sadece ders notu istemek için yanaşmayan, efendi, doğru düzgün işte kardeş.
Bu vesileyle tüm üniversiteli gençlere sesleniyom: adam olun, puştluk peşinde dolaşmayın.013 Yorumla
Soran+1 yılneden başarılı olmayan. s
- +1 yıl
çok başarılı olursan çanı yükseltirsin. çanı yükseltirsen çok küfür ve beddua yersin. (bugünlerde yapılan beddualar tutmadı diye "beddua" tutmaz sanma. işini sağlama al.)
Soran+1 yılyaaaa :( ama ben başarılı olmak istiyordumm. hem başarılı olup hemde beddua yemeden nasıl olabilir
- +1 yıl
başarılı ol da çanı abartma. hangi üni bilmiyorum ama sınıfa ayak uydur. sivrilme. ne çok az ne çok fazla...
Soran+1 yılama ben yatay geçiş yapmak istiyorum belki :D
- +1 yıl
yap kardeşim. fark etmez. sınıfa ayak uydur. biz de de çok vardı, ygs ile dgs ile gelen. gece gündüz sınava çalışan. sonra bizim sınıf ortalamasına ayak uydurdu. başarılı ol da çok abartma yani. arkadaş ortamında gerilmek istemiyorsan..
Soran+1 yılpeki ünide başka nasıl insanlar sevilmez? çok gülertüzlü ve iyi niyetli olanlar neden sevilmiyo
- +1 yıl
çünkü herkes içtenpazarlıkçı, puşt, hain kısaca şerefsiz. o yüzden iyiler sevilmez. sen kendi arkadaş ortamını oluştur. iki üç kişiyi geçmesin. gerisini at çöpe. notların da çok yüksek yahut çok düşük olmadı mı tamamdır.
Soran+1 yılpeki dans kursuna tiyatroya filan gideyim mi ağabey?
- +1 yıl
abicim onlar senin kişisel gelişimin için olan şeyler. sen üni ortamını sordun. elbette git. kulüplere olabildiğince katıl. 10 tane şerefsizden 3 tane iyi çıkarsa, 20 şerefsizden 6 iyi insan çıkar. Mezun olunca daha kolay iş bulur/yaparsın. Çevren olur.
Soran+1 yılpeki sağol ağabeyciğim :)
- +1 yıl
ne demek. he bu arada bu kadar ayrıntıya takılma, şüpheci olma. yanlış yapmaktan korkma. sal gitsin. üniversite liseye falan benzemez. başarılar. hürmetler
Soran+1 yılSağol ağabeyim. Sevgiler..
+1 yılEn basdan orjinal elbiseler ayakkaibilar vs vs vs vss hep ojinal olsun tran paran degil ama seks si giyin hegunmakyassiz cikma. kibirli olma
aska kimseyi kucumseme yardim sever ol ortayi bul. orasbulatdan uzakdur erkeklerden asla unide zarar gelmez verisen siker..00 YorumlaKardeşim yapman gereken yaz okuluna gitmek. yaz okulunda arkadaş edindim ve onun sayesinde okula devam ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılyaz okulu noluyo
hocalara sevilmek istiyosan yalaka yüzsüz olucan öğrenci arkadaşlarına sevilmek istiyosan seçici olucan öyle herkesle laubali olmuycan kişilik sahibi olucan
00 Yorumlaüniversite de ders ile arkadaşlığı farklı tuttuğun sürede mutlu olursun
213 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılpeki onu nasıl ayıracağım ağabeyi. s
Soran+1 yılnet cevap derken ağabey
Soran+1 yılama ya o adam benle uğraşırsa bana kötülük yaparsa ve adımı çıkarırsa. s
Soran+1 yılçok korkuyorum ağabey :( Çok heyecanlıyım :( başka tavsiyelerin var mı
Soran+1 yılAhahah :D tamam ağabey peki sence hangi kurslara katılayım neler yapayım :)
kendin ol ya niye yeni kimlik arayışına giriyorsun seven böyle sevsin sevmeyen :D
00 YorumlaDoğal olan herşey güzeldir:) kendi olan herkes sevilir :)
00 YorumlaÜniversitede dostluklar genelde çıkar ilişkisi tabanlıdır. Herkesten sevgi saygı beklemeyip kimin ne olduğunu iyi kestirmen lazım :)
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kestiricem bunu öğrenmem lazım :)
Soran+1 yılbunun başka yolunu anlat bana. ne diyen insandan korkayim ne diyen insanla olayim? Çıkma teklifi ederlerse ne diyeyim üniversitede. Sevgili olayına gireyim mi girmeyeyim mi. Of ne bileyim anlat her şeyi :D
Soran+1 yıloldu ama genelde olmamasını istediğim için söylüyorum :)
Soran+1 yılpeki ünide erkekler ciddi düşünürmü :D
karakterini değiştirmediğin sürece seversin ve sevilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani. değişebiliyor mu
Soran+1 yıloha. peki ünide erkekler nasıl kızlardan hoşlanır
Soran+1 yılniye gelcenmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçi dışı bir , dürüst, iyi niyetli, aklı başında insanlar ister okulda, ister dışarıda, ister cezaevinde hep sevilir ve saygı görür.
10 Yorumlaherkesin nabzına göre şerbet yaparsan olur :D
ama ben bana yalakalık yapılmasını tercih ederim :*00 YorumlaHer cesit insan var orda sen duzgunce derselerine bak cik ordan fazla ortamlara takilma ortam ortami ceker
00 YorumlaMerhaba
Efendı Agır Baslı ve Derslerınde Basırılı Olanı...010 Yorumla
Soran+1 yılderslerinde başarılı olanı ve derse katılanı sevmezler diye duymustum
Soran+1 yılsen nasıl biri insansın peki ağabeyi. bana akıl ver. bu arada dans kursuna ve tiyatro kursuna yazılayımmı
Soran+1 yılmodern dans mı yoksa folklor mü seçeyim sence?
Soran+1 yılne bilem öylesine söyledim zevk için belki de
Soran+1 yılne gibi? bana neleri yapmamı tavsiye edersin
Picin onde gideni hic bir sey takmayan cool erkekler !!!
10 Yorumla
+1 yılnotlarını paylasan insanalr her türlü sevilir. d
altın kural bu bence. d00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsürekli oraya buraya gidelim mi diyen arkadşlar olur onlara takıl sosyal olursun :)
010 Yorumla
Soran+1 yılya bei aralarına almazlarsa? :)
Cevap sahibi+1 yılo zaman sende samimi olduğun arkadşlarını harekete geçir sen onlara oraya buraya gidelim mi de
Soran+1 yılpeki yurt ortamı nasıl oluyor canım? :)
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ben ailemle kalıyom :) ama yurt da mutlaka kafa birileri oluyo arkadaşlardan biliyorum
Soran+1 yılpeki hergün duş alınıyomu :D
Cevap sahibi+1 yıliklime ve sana göre değişir :)
Soran+1 yılyani hetgün duş alıyorumda ben yurtta sorun olurmu bu :D
Cevap sahibi+1 yılyok ya olmaz tabiiki
Soran+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Kimseyi takmayacan , kendi işini her türlü halletmeyi bileceksin
00 Yorumladersin hocası erken çıkarmak isterse hocam az daha işleylm deme yeter :) oyle çok inek gördm A. Ü DE
00 YorumlaKendi olan insan her zaman sevilir kardeşim.
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılbenim genelde ne yapacağımı kimse kestiremez çünkü adamına göre davranışlarım değişiyor. Ne yapmalıyım
- +1 yıl
Adamına göre muameleni gene yapacaksın ama insanların gözünde belirli bir kimliğin olmalı insanlara kendini öyle sevdirmeli öyle sevmelisin. Zamanla insanlar zaten senin adamına göre muameleci biri olduğunu anlayacaklar ve seni yargılamayacaklar seni aralarından biri olarak göreceklerdir.
Soran+1 yılama ben başkalarına göre çok fazla neşeliyim ve mutluyum. böyle yaparak tepeme çıkıyorlar. s
Soran+1 yıltamam haklısın kardeşim. Ayrıca yurttaki kızlarla nasıl anlaşacağım ya anlaşamadığım tiplerse
Soran+1 yılilk gün çanta filan götüreyim mi ders işlenir mi birde dans klübüne filan katılayım mı kardeşim
Soran+1 yılİlk gün ne lazım olur ki. Hocalar ders işliyor mu :)
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim :)
Eğlenceli, Olgun düşünceli, anlayışlı
112 Yorumla
Soran+1 yılneden olgun?
Soran+1 yılevet peki nasıl olgunca düşünülür
Soran+1 yılnasıl iyi bir empati yapabilirim peki ve okumam gereken kir-taplar nelerdir
Soran+1 yılSağol ağabey. Peki bir insana güleryüzlü olacağımı olmayacağımı nasıl anlayacağım
Soran+1 yılSağolasın ey Ağabeyi. Bu barada bana ünide yapmamı veya yapmamamı tavsiye ettiğin şeyler var mı
Soran+1 yılteşekkürler ağabeycim :)
+1 yılbence kendin ol yeter ekstra bişiye gerek yok:D
00 Yorumla
+1 yılgülümsemeyi bilen kızlar sevilir
00 Yorumla
+1 yılSevilmenin özel yeri yok kadın saçmalama
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Öyle yani
+1 yılNotları yüksek ve asil insanlar.
00 YorumlaKendin ol öbür türlü dışardan çok komik duruyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Yani gelip buralarda öğrenemezsin. Şimdi biz sana şöyle davranırsan insanlar sever seni bla bla deriz ama bu seferde söylediğimiz şey senin fıtratında olmayabilir bu sefer kendini farklı bir insan gibi göstermiş olacaksın. En güzeli doğal ol, samimi ol, kendin ol bu kadar basit hani fıtratında yoksa bunlar o zaman yapcsk bişey yok. Zorlama kendini tavsiyem olsun sana. Birde şebnem ferah ın şu sözünü felsefen yaparsan üniv hayatın çok güzel geçer " korkarak yaşarsan sadece hayatı seyredersin"
Soran+1 yılvayy güzelmiş haklısın :) teşekkürler
derslerıne bak sen bırak ordakı hayatı dusunmeyı
10 Yorumlasevilmek için uğraşmayanlar !!
00 YorumlaDürüst ve sözüne güvenilir
00 Yorumla
+1 yılsosyal olmaaa oruspiiii sanarlar:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun için fazla bişey yapmana gerek yok
07 Yorumla
Soran+1 yılniye
Cevap sahibi+1 yılönce kendin ol sonra akışına bırak. zaten arkadş çevren olcak ayrıyetten bir saygı bekleme. özellikle erkeklerle arana mesafe koy üst sınıftakiler falan :D
Soran+1 yılya olmazsa arkadaş çevrem? :)
Cevap sahibi+1 yılolur olur sen asık suratlı olma bende bu sene başlıcam mesela o konuda rahatım :D
Cevap sahibi+1 yılsevgi saygımı bekliyorsun miletten :D senin gibi kaç kişi olcak orda
Soran+1 yılhaklısın :) ya ben çok heyecanlıyımm. yurttaki insanlar nasıl olacak acaba? bir de ben dinlemeyi severim pek konuşmayı sevmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılahah :D keşke aynı üniversitede olsaydık bende dinlemeyi severim
+1 yılsporcu :)
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği