Bu tavsiyeye uyup, girişim yapmak için sizin neye ihtiyacınız var?
Motivasyon
Yetenek
Sermaye
Girişim fikri
Diğer (Görüş olarak belirteceğim.)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Elon Musk da bir projesi olmayan Doge isimli bir coini bir Tweet spekülasyonuyla 10 kat yükseltti. Elon Musk olduğundan daha büyük gösterilen bir adam olabilir. Çok şov hareketleri var. Bu SpaceX projesiyle uzaya başarışı bir şekilde füzesini yollasın, bi Starlink projesiyles uzaydan dünyanın her yerine internet getirsin ondan sonra konuşalım. Sicilini Doge coin spekülasyonuyla baya bi lekeledi. Tesla' dan kazandığının daha fazlasını Doge' den kazandı diyorlar. Bir anda gençlere kısa yoldan zenginlik vaad eden herkese şüpheyle bakarım. Alın teri olmadan zenginlik olmaz. Sürekli zenginlikten bahseden insan bir şeyleri gizlemeye çalışan insandır.
Abim internet üzeri satış yapıyor şu an ve baya ilerledi yurtdışından bile istek geliyor fakat şu an için yurtdışı satışı yapamıyor. Evdekilerden gizlice başlamış bu işe kimsenin haberi yok küçük hediyelik şeyler satmaya çalışıyomuş sonradan babam öğrendi ve abimin borçları varmış onlara yardım etmiş 3 sene de epey ilerledi bu işte. Yani ben girişimcilik diyorum biraz korkmadan girişmek lazım.
Motivasyon cepte. :D Sermaye ve girişim fikri eksik şimdilik.
Cevap
37Cevap
Doğanın kanununa aykırı! Bazıları fakir olacak ki her türlü küçük işi yapsın! Herkes zengin olsa kim fabrikada çalışacak, kim fırıncılık yapacak, kim garsonluk yapacak vs vs.
Dünya kuruldu kurulalı fakir hep vardı, bundan sonra da olacak!
Aklını kullananlar eskide olduğu gibi bundan sonra da zengin olabilecek!
öyle İspanyol dizilerinden resim paylaşmayla devamlı fikir vermeyle olmuyor o işler hayatta biraz şansın yukarlarda biyerlrde Emmin dayın Ve çokça paran olması lazım yoksa gerisi hikaye heee bütün bunlara sahip olup iki eliyle bir sikiiiiii doğrultamayan öküzler var onların aldığı oksijen bile israf bu dünyada
Yav okyanus ruhu. Elon musk dediğin adam boş bir adam değildir. O adam garanti uzun bir konuşma yapmıştır. Eğer gençlere yirmili yaşlarda köşeyi dönmeyi düşünmelerini tavsiye etmişse illa ki bunun nedenlerini de söylemiş ve sözünün altını doldurup temellendirmiştir. Sen o kadar lafın içinde üç beş kelimeyi çekip bizlerden görüş bekliyorsun. Hele yaz bakalım bu lafın geçtiği konuşmanın tamamını da ona göre fikrimizi belirtelim.
Kim ne derse desin sermaye olmayınca zengin olamazsınız? para olmayınca neyi yapabiliriz ki? motivasyonumuz mu olur inancımız mı olur? bırakın edebiyatları zengin çocukları kaliteli eğitimler alıyor yurt dışında geziyorlar çevre ediniyorlar işleri hazır oluyor fakir insanlar ne yapabilir ki? tik tok youtube piyasasına girenler bile zengin yahu!
Zengin falan olamayiz biz. Paranin ucunu gorunce devlet çöküyor tum kazanclarina.
Zengin olmak isteyen ya basimizdaki mafyavari yapiya (parti bazli degil devlet yapisi boyle) yandas olacak ya da ac kalmaya mahkum
Merak etmesin zaten dediğini yapıyorlar. 20 yaşında olmadan paraya para demeyen ve hiç bi vasfı olmadan ülke gündemini meşgul eden sosyal medya fenomenleriyle dolu ortalık..
Ruh eksik ruh
İliğimize kadar sömürdü bu lanet toplum ve seçtikleri yöneticiler, bu nesil ya değiştirir her şeyi ya da kölesi olur hepten..
Ahhh ulen ahhh... parayı birde mezara götüremeyeceklerini bilseler..
Gençlere para için nelerden vazgecmeleri gerektiğini öğretiyorlar. Gerekirse kişilikleri ve karakterlerinden bile..
Elon musk para da her şeyi kurtarmıyor be aslanım, ağır bir korona ol o zaman görürüm seni, ikimizde toprağın altında çürücez bizi kurtaracak olan imanımız hadi bkıyım
(aldatıcı dünya hayatına karşı güzel önlem size de tavsiye ederim)
Ama korona olma riskini minimuma indiriyor kim demiş parayla saadet olmaz diye
@burakdgrmnci indirse ne olacak bir gün sonuç olarak ölecek.
Parası olmazsa ölmeyecek mi en azından istediğini gibi yaşayıp arkasında kalana daha güzel bir hayat bırakır
@burakdgrmnci evet öyle fakat sence 90 senelik bir ömür mü yoksa sonsuz ve sınırsız güzelliklerle dolu bir hayat mı yani cennet
Yanlış anlama ama parası olan cehenneme gitmiyor o tamamen senin ile Allah arasında zengin ol ihtiyacın olanı kullan gerisini yardım yap cennete gitmek zor değil yeterki içten iste
@Macittan Eğer yoksa ben kıldığım iki rekat namazdan zarar görmem, kaldı ki islam zaten bana ibadet etmemi ve iyi bir insan olmamı istiyor yani ne kendime ne de insanlığa zararı yok, aksine faydası var çünkü islamı gerçek yaşayan hırsızlık yapamaz adam öldüremez vs,
peki ya varsa sen ne yapacaksın sonsuza kadar yanacaksın. Haklı da olmayacaksın çünkü sana kuran ulaştı. Araştır doğruyu bul, islam tek gerçek din ve kuran da hiçbir şüphe yok.
Sokayim zenginlige yarini ay sonunu dusunmeyecek kadar gelirim var gerisi umurum da degil bu dunyadan tiksindim hic gozum de yok 😂
Ama bu yazdıklarının hepsi olmalı bir kişi de ve elon muska birirleir tarafından verilen para verilmeli
Hem sermaye hem de girişim fikirleri lazım ama bunlar da yetmez bunları doğru yerde kullanabilecek kadar akıllı ve zeki olmak lazım
Her sahibim ama her işte tam yoluna girecekken bu işten adam olmaz diyip salıyorum ve bu çok kötü bir şey
Şans olacak, şansı yaver gitmezse bir şey yapamaz. Yukarıdaki meziyetleri taşıyan milyonlarca genç var memlekette.
Öğrendim ki. Türkiyeyi terk ettiği an herkes çok zengin olabilir.
enes batur zengin oldu cocuk 22 yasında aklınızı kullanın yeter
Elon muskın büyüdüğü ortamla bizim ortam çok farklı
Aptal olman gerekir yani kısaca tiktokcu makyaj blogger i ya da kızsan memene güvenceksin ör Simge Barankoğlu bu gibi şeyler
Görsel için bu soruya geldim özellikle :D
Bir de bu soruya sermaye demek istiyorum
Motivasyon konusunda gerçekten hiç çabam yok, çok fırsat kaçırmışımdır hırsım olmadığı için.
Bir zengin için binlerce fakir , bir dehanın aklını kullanabilmesi için ise milyonlarca cahil lazım.
Herkes zengin olmaz ki Elon muskcın ne diyon gardaşim
Türkiye de zengin olmak için.
akp li tanıdık yeterli.
sonra pudra şekeri işine gireriz.
Öncelikle hepimizin Türkiye'den kurtulması gerekiyor sanırım..
Herke sermaye demiş. Motivasyon olmazsa milyon dolarlarınız olsada bir halt olmaz sizden çocuklar. Kusura bakmayın ama en önemli şey motivasyon. Elon musk'ı başarıya götüren şey onun motivasyonuydu.
Ben tavsiyelere uyumaktan da inanılmaz derecede nefret ediyorum.
Bu ülkede elon bey gibi girişimci olmak çok zor. Ülke kolay para istiyenlere gidin fenomen olun diyor
Böyle işler için gereken tek şey para. O da bende yok. Yani parası olupta nasıl harcaması gerektiğini bilmeyen o kadar çok kişi var ki üzülüyorum
Belirli bir güvenilir sermaye olmadan olmuyor maalesef
Yetenek piyasa bilgisi sermayiye geniş bir çevre var oğlu var.
Kapasite bilgi yetenek girişken olmak ve etkileyici hitabet ve atılgan olmak çok calismak
bu ülkede hiçbir şey olmaz
Sağlam bir dayımız eksik😄
Bizim ülkemizde zenginlik hayal.
Çok tehlikeli bir adam bilemiyorum
Bu adam dolandırıcıdır. Bu kadar basit.
Doğru depp in karısını becerdi. Depp onu becerdi. Oturup ağlıyorum.
Seni de becermiş anlaşılan. Ne kadar ağlamak birisin..
Ayıp ayıp 😂
Elen doğru diyo ne derse o
zenginlik mi bütün sorunumuz
20 yaşını geçmiş olmak
Bu konuda hiçbir fikrim yok.
Yarataci fikre biraz da sermayeye
Say say bitmez
Boş hikaye
Sermaye eksik maalesef
Sermaye yok sermaye
Herşey tamam ama çok fazla gerek para
Gayret