Eğitim & Kariyer Çevrenizde genelde hangi meslek gruplarından kişiler var? SezaiOnline Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim çevremde sağlık ve teknoloji sektöründen kişiler var genelde. Sizde durumlar ne? : ) meslek-gruplari Çevrenizde genelde hangi meslek gruplarından kişiler var? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Muallime__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sağlık, eğitim, ekonomi, psikoloji, hukuk, hizmet.. Hepsi var. 0 0 Yorumla
geneldeufaklıkderler Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Benim kuzenlerim hepsi nedense tıpçı bir ben çürük çıktım galiba 😄 1 4 Yorumla SezaiOnline +1 yıl Senin bölüm ne 😂 Yorumla geneldeufaklıkderler +1 yıl Eşit ağırlık henüz ama ilerde ya ulus Baker ya da Sigmund Freud olacağım 😄 Yorumla SezaiOnline +1 yıl Umarım istediğin kişi olursun 😂 Yorumla geneldeufaklıkderler +1 yıl Mat peşimi bırakırsa olurum belki 😄 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Kamu çalışanı çoğunluk. Ailemde ben hariç herkes devlete sığınmış durumda. 😂 1 2 Yorumla SezaiOnline +1 yıl seni de zorlamıyorlar mı :D Yorumla kafeinsiz +1 yıl Denediler de KPSS'ye bile girmedim. Devlet işi bana göre değil sanki ya. Bugün Twitter hesabı açsam ertesi gün hapse girerim fikirlerim pek hükümet yanlısı değil zaten. 😂 Yorumla
Almenda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 38% +1 yıl Genelde şirket sahipleri babam ve gereksiz çevresi. 0 7 Yorumla SezaiOnline +1 yıl vavv, bu ne tesadüf. Yorumla Almenda +1 yıl Sezai abi nasılsın 😂 Yorumla SezaiOnline +1 yıl iyiyim almenda abla sen nasılsın :D Yorumla Almenda +1 yıl Bende iyiyim. Ben geldim 35 me sen nasıl 29 sun. Bi ben yaşlanmışım Yorumla SezaiOnline +1 yıl 23 Haziranda 30 oluyorum :D Yorumla Almenda +1 yıl İyi yaaa 30lara senide alalım Yorumla SezaiOnline +1 yıl aynen ihtiyar Yorumla
iremsdn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hepsinden var ya iktisat okuyanı var mimar olanı mühendis olanı eczacı benim sırtım yere değmez 😂 0 0 Yorumla
_ViViR- Takip Et Master Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Hangi birini yazayım ama genelde şirket sahibi ve mühendis devlet görevlisi 0 0 Yorumla
Kara_miyav Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sağlık alanı ve siyasetle uğraşan kesim oldukça fazla 0 0 Yorumla
balikkadin56 Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Sanirim cevremdekiler mesleksiz 1 1 Yorumla SezaiOnline +1 yıl en iyisi :D :D :D Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Geneli doktor ya da öğretmen 0 1 Yorumla SezaiOnline +1 yıl sizin meslek ne Yorumla
şakayıksever Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Polis ve mühendis çok insan var etrafımda 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asker, ticaret, polis, sağlık ve muallim 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 837 cevap paylaştı. Avukat ve Özel güvenlik 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Doktor öğretmen polis güvenlik. 0 0 Yorumla
Merve616161ts61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl 👮🏻♂️👮🏻♀️ 0 2 Yorumla SezaiOnline +1 yıl polis mi :D Merve616161ts61 +1 yıl Evet
rose678 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bolca öğretmen 0 11 Yorumla tufan_juan +1 yıl Öğretmen misiniz? Yorumla rose678 +1 yıl Hayır ama olucam Yorumla tufan_juan +1 yıl Inşallah atanırsın. Branş? Yorumla rose678 +1 yıl İnş.. senin meslek? Yorumla tufan_juan +1 yıl Akademisyen Yorumla rose678 +1 yıl Ne güzel... Benim branş muzik Yorumla tufan_juan +1 yıl Harika. Kpss bu srne mi gireceksin? Yorumla rose678 +1 yıl Bakalım bı mezun olayım bu donem Yorumla tufan_juan +1 yıl Cevap vermedin Yorumla SezaiOnline +1 yıl güzel insanlar, birbirinizi filan takip etseniz de oradan devam ettirseniz diyalogu? şimdiden ikinize de teşekkürler ederim. Yorumla rose678 +1 yıl @tufan_juan kısa süreli buradayım kimseyle tanışmıyorum.. @SezaiOnline haklisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sağlık, eğitim, ekonomi, psikoloji, hukuk, hizmet.. Hepsi var.
Benim kuzenlerim hepsi nedense tıpçı bir ben çürük çıktım galiba 😄
Senin bölüm ne 😂
Eşit ağırlık henüz ama ilerde ya ulus Baker ya da Sigmund Freud olacağım 😄
Umarım istediğin kişi olursun 😂
Mat peşimi bırakırsa olurum belki 😄
Kamu çalışanı çoğunluk.
Ailemde ben hariç herkes devlete sığınmış durumda. 😂
seni de zorlamıyorlar mı :D
Denediler de KPSS'ye bile girmedim. Devlet işi bana göre değil sanki ya. Bugün Twitter hesabı açsam ertesi gün hapse girerim fikirlerim pek hükümet yanlısı değil zaten. 😂
Genelde şirket sahipleri babam ve gereksiz çevresi.
vavv, bu ne tesadüf.
Sezai abi nasılsın 😂
iyiyim almenda abla sen nasılsın :D
Bende iyiyim. Ben geldim 35 me sen nasıl 29 sun. Bi ben yaşlanmışım
23 Haziranda 30 oluyorum :D
İyi yaaa 30lara senide alalım
aynen ihtiyar
Hepsinden var ya iktisat okuyanı var mimar olanı mühendis olanı eczacı benim sırtım yere değmez 😂
Hangi birini yazayım ama genelde şirket sahibi ve mühendis devlet görevlisi
Sağlık alanı ve siyasetle uğraşan kesim oldukça fazla
Sanirim cevremdekiler mesleksiz
en iyisi :D :D :D
Geneli doktor ya da öğretmen
sizin meslek ne
Polis ve mühendis çok insan var etrafımda
Sana hangi meslek lazım
Asker, ticaret, polis, sağlık ve muallim
Avukat ve Özel güvenlik
Milletvekili, baskanlar, mudurler
doktorlar ve hemşireler..
Doktor öğretmen polis güvenlik.
👮🏻♂️👮🏻♀️
polis mi :D
Evet
Doktor ve avukat
Hepsinden varr
teknoloji/çiftçi
Raylı sistemler.
Polis asker
Sporcu ve polis
Sağlıkçı
Sağlık veya memur
Asker ve öğretmen.
Memur ve öğretmen
Hepsinden var :)))
Daha çok eskort kılıklı kadınlar var 😂
Say say bitmez
Hemşire doktor vb
Asker
Bolca öğretmen
Öğretmen misiniz?
Hayır ama olucam
Inşallah atanırsın. Branş?
İnş.. senin meslek?
Akademisyen
Ne güzel... Benim branş muzik
Harika. Kpss bu srne mi gireceksin?
Bakalım bı mezun olayım bu donem
Cevap vermedin
güzel insanlar, birbirinizi filan takip etseniz de oradan devam ettirseniz diyalogu? şimdiden ikinize de teşekkürler ederim.
@tufan_juan kısa süreli buradayım kimseyle tanışmıyorum.. @SezaiOnline haklisin
Öğretmen
Girişimciler
Nakliyat tırcı
Hepsi mevcut
Güvenlik
Akademisyen
Polis, asker