Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer sen de gerçekten istersen başarabilirsin. Yeterki kendine inan ve güven. Yayın olarak, 345, Karekök, Limit, Palme, Paraf ve Bilgi Sarmal öneririm. Youtube'ta çok yararlı kanallar var. Önce konuyu oradan izle, test kitabından soru çöz ve Kunduz diye bir uygulama var. Oradan yapamadığın soruların resmini çekip oraya at. Hemen çözüp sana atıyorlar. VE HER HAFTA DENEME SINAVI ÇÖZ MUTLAKA. 20 Paragraf ve 20 Problem çöz. Umarım istediğin yeri kazanırsın. Herşey gönlünce olsun ve Başarılar dilerim. Azıcık gaza gel lütfen. Will Smith ( Umudunu Kaybetme ) : Kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme, benim bile. Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın. İnsanlar, kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma; git ve al. 😎👍
1
9 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bence yetişir. Eğer aklına takılan birşeyler olursa bana sorabilirsin.
Ya Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim. Ünide istemediğim bölümdeyim, hic calismadan gecen sene tyt de 21 mat net yaptim da, türkcem, edebiyatim ayt matim kötüydü. Hem ayt hem tyt de cikabilecek basit mat konusu öneriniz var mi hedefim ilk 100 bin eşit ağirlik için
Youtube'ta kanal önerilerim ; Tonguç, Benim Hocam, Bekir Avşar ( fen için ). Gecen sene Türev ve İntegral sormadılar. Bu sene bence yüzde 70 sorabilirler. Problemlere mutlaka çalış. Her hafta deneme sımavı cöz. Son üç hafta kala her gün deneme sınavı cöz. Tyt mat ta basit olarak kümeler olabilir. Genelde tyt mat icin sana tavsiyem surekli deneme sınavı coz kanki. :)
Senden de Allah razı olsun. Ne demek, hiç önemli değil. Youtube'ta çok güzel videolar var. Soru dağılımı ile ilgili pek bilgim yok. Seni yanlış yönlendirmek istemem. Ama tek bildiğim Trigonometri - Türev - İntegral çok önemli. TYT için de Problemler kanki. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer sen de gerçekten istersen başarabilirsin. Yeterki kendine inan ve güven. Yayın olarak, 345, Karekök, Limit, Palme, Paraf ve Bilgi Sarmal öneririm. Youtube'ta çok yararlı kanallar var. Önce konuyu oradan izle, test kitabından soru çöz ve Kunduz diye bir uygulama var. Oradan yapamadığın soruların resmini çekip oraya at. Hemen çözüp sana atıyorlar. VE HER HAFTA DENEME SINAVI ÇÖZ MUTLAKA. 20 Paragraf ve 20 Problem çöz. Umarım istediğin yeri kazanırsın. Herşey gönlünce olsun ve Başarılar dilerim. Azıcık gaza gel lütfen. Will Smith ( Umudunu Kaybetme ) : Kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme, benim bile. Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın. İnsanlar, kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma; git ve al. 😎👍
Bence yetişir. Eğer aklına takılan birşeyler olursa bana sorabilirsin.
Ya Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim. Ünide istemediğim bölümdeyim, hic calismadan gecen sene tyt de 21 mat net yaptim da, türkcem, edebiyatim ayt matim kötüydü. Hem ayt hem tyt de cikabilecek basit mat konusu öneriniz var mi hedefim ilk 100 bin eşit ağirlik için
Youtube'ta kanal önerilerim ; Tonguç, Benim Hocam, Bekir Avşar ( fen için ). Gecen sene Türev ve İntegral sormadılar. Bu sene bence yüzde 70 sorabilirler. Problemlere mutlaka çalış. Her hafta deneme sımavı cöz. Son üç hafta kala her gün deneme sınavı cöz. Tyt mat ta basit olarak kümeler olabilir. Genelde tyt mat icin sana tavsiyem surekli deneme sınavı coz kanki. :)
Allah razi olsun. Ayt mat icin tyt ile cikmawi yüksek ortak konular nelerdir
Senden de Allah razı olsun. Ne demek, hiç önemli değil. Youtube'ta çok güzel videolar var. Soru dağılımı ile ilgili pek bilgim yok. Seni yanlış yönlendirmek istemem. Ama tek bildiğim Trigonometri - Türev - İntegral çok önemli. TYT için de Problemler kanki. :)
Teşekkur ederim cok teşekkürler
Rica ederim, hayallerinden asla vazgeçme. Good luck. 😎👍
Allah razi olsun vazgeçmiycem inşAllah teşekkürler
AMİN.
İstersen konusabiliriz
Sizce ne olur hallolur mu
İstedikten sonra halledersin
Allah razi olsun cok sağolun
Problemlerde taktik nasıl olmalı
Bilmiyorum ki denenmis bi taktiğim yok
Nasıl yapıyorsun genelde bitçr bilinmeyenli debklrmdrn olurmu hrpsi
Henüz baslamadim, aklimda konular bile yok
Proplemler çok soyut kavram gibi ..
Bilemiyorum pek
Şenol hoca var youtubda çok iyi anlatıyor hiç dinledinmi?
Burç yotumluyorum şu an senin burcun ne... aşk ilişkilerinde paylaşyım:)
Yok teşekkürler ilgilenmiyorum
Tamam canım
Üslubunuza dikkat edin. Benimle bu şekilde laubali konuşamazsınız
Hmmm peki özür dilerim