Herhangi bir Hukuk mu yoksa Boğaziçi Tarih mi?
Hukuk
Boğaziçi Tarih
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok kararsız kaldım ama sanırım hukuk diyeceğim. Hep avukat olmak istemişimdir, o yüzden duygusal olarak bana hukuk ağır basıyor. Ama diğer yandan da Boğaziçi var...
Etraf hukukçu kaynıyor ama ismi var ve ünvan, saygı vs. çekici geliyor. Diğer taraftan tarih seviyorum ama aç kalırsın yorumları alıyorum. Tarihte akademik kariyer düşünüyorum. Bilemiyorum kafam çok karışık.
Evet hukukçu çok var ama kimse de işsiz kalmıyor. Kariyer imkanı da çok. Tarihçi olursan biraz da şansa ihtiyacın olacak biliyorsun.
Bir yanım tarihle hobi olarak ilgilen hukuk seç diyor ama daha kirasını ödeyemeyen avukatlara denk gelmek moral bozuyor
Cevap
6Cevap
Herhangi bir hukuk 👍
Neden bu yorumu yaptınız. Rica etsem karar vermem açısından yardımcı olmak için açıklar mısınız?
Kesinlikle hukuk
Neden bu yorumu yaptınız. Rica etsem karar vermem açısından yardımcı olmak için açıklar mısınız?
Öncelikle yardımcı olduğunuz için minnettarım. Saygınlık konusunda katılıyorum fakat maddi olarak;avukatlıkta büro kirasını dahi ödeyemeyenlere denk geldim, hakimlik/savcılık için ise arkanız olmazsa zor
Haklısınız. Yetenek ve bir o kadar da çevre... Ama yine de riskli tıpkı tarih gibi. Tarihte de kişisel gelişim ile çok üst noktalara gelinilebilir. Ama işsiz de kalınılabilir. Kafam çok karışık
Ülkede hukuk yok boşuna hukuk okuma
E buna karşı da iyi siyasetçilerin, iyi hukukçuların yetişmesi gerekiyor
Yetişmen önemli değil ki sistemin işlemesine izin vermiyorlar sorun burada
Hukuk bence
Tarihte akademik kariyer hakkında düşüncen nedir?
Ama etraf avukat kaynıyor. Savcılık hakimlik desen arkan olmayınca zor ama ismi olan, saygın bir bölüm. Bilemiyorum...
tarih
Hukuk%100
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?