Sosyoloji okuyorum bu zaten sikintili bölüm biliyorum ama felsefeye kiyasla hangisi daha iyi?
Ikinci bir bölüm okuycam acikdan baska bölüm tavsiyesi olan yazabilir.
Ikinci bir bölüm okuycam acikdan baska bölüm tavsiyesi olan yazabilir.
Benim de aşırı istediğim bir bolumdu sosyoloji ama maalesef ülkemizde sosyal bilimlerin hiçbirine değer verilmediği için iş bulabilmek bulsak bile istediğimiz konumda olabilmemiz çok zor. Bir meslek elde edip sonra sosyoloji antropoloji vs bölümleri ikinci üniversite olarak okumak ve kendini geliştirmek daha anlamlı
Acikögretim olarak önerebilecegin bölüm var mi peki issiz kalmamak adina
Sanırım 2 yıllık bölümlerde (teknisyenlik vs) iş imkanı var ama acikogretimi çok detaylı bilmiyorum sen küçük bir araştırma yaparsan çok kolay bulabilirsin benden daha yararlı olur
Tesekkür ederim
Cevap
3Cevap
Böyle sofistike bir toplum için gerçekten ihtiyaç bir bölüm...
Harika bir bölüm felsefe. Ben de işsiz kalma sebebiyle okumadım yoksa tam okunacak bölüm. Yüksek lisans yapıp öğretim üyesi de olabilirsin ama
Okuması zevkli.. ama hayatın gercekleri var iste ben istiyorum ki bölüm bitsin is sahibi olayim xbdnd
Evet işte, hayat şartları da ortada malesef, belirli miktar para olmayınca de geçinemiyorsun. Felsefe gibi bir alana bu kadar az değerin verilmesi üzücü. Felsefe ve psikolojiye bilimden daha çok değer verilmelidir bence
Psikoloji esas istedigim bölümdü zaten sosyoloji geldi simdide ikinci bölüm olarak acikdan felsefe okuma sansi oldugunj ögrendim ve ilgimde cok var diye okumak istedim ama bilmiyorum
Aslında sadece felsefeyi sevmek yetmiyor bu bölümü okumaya, felsefenin derinine inmek isteyenler okumalı bence. Grekçe dersk bile var biliyorsundur. Tam benlik bölüm ama işsizlik işte
Sosyoloji kadar issizlik var mi ondada hangisi daha iyi sence? En iyisi psikoloji bunlarin arasindan sanki
Evet en iyisi psikolojidir. Puanı da diğerlerine göre yüksek. Psikoloji de güzel, insanları anlaman, beden dilini okuman vs ama felsefe bana hep daha çok cezbedici gelmiştir
Hep karışık gelmiştir bana
Yani sıkıntılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?