Okul Öncesi Eğitim
İlköğretim (ilkokul-ortaokul-lise)
Üniversite
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Yılda kaç kitap okuyorsunuz?

Bunun alışkanlıkla beraber en çok etkileyen durumlardan biri de insanların kitap okumaya zamanlarının olmaması. Kitap okumasını gerçekten seven biriyim Sabah 8 iş yerine gel akşam en erken 7 gibi cık eve gel duş yemek derken saat en erken 9-9,30 oluyor çoçuğun ödevleri az onunla ilgilenmek derken 11. hadi bi sigara eşliğinde haberlere bakim filan 11.30 kitap okumaya başladın mı 1 oluyor ertesi gün maymun gibi geziyorsun piyasada he bide çoçuk uyursa anca alabilirsin o kitabı eline
Gerçekten bu da doğru. Hayat şartları bazen bir çok zevkimizin önüne engel oluşturuyor.
Hiç sorma, artık yatıyoruz pandemi, kalkıyoruz pandemi. Çok şükür yakalanmadık henüz ama psikolojimiz alt üst oldu.
Deme ya.! Hayal ettim şimdi sen öyle söyleyince, yemin ederim bundan daha güzel bir terapi olamaz.
Cevap
3Cevap
Rapor neye göre hazırlanmış çok merak ettim. Yani tamamda arada uçurum var. Kitap satıs oranı baz alınmışsa bizimkiler biraz korsancı😀
Basılan kitap oranlarına göre hazırlanmış. Çok detaylı inceledim, baya ince ince raporlamışlar. Ders kitaplarını ayrı tutmuşlar bu istatistiklere.
Biz de korsan basım ve indirilen korsan pdf ler çok yüksek oranda. Batılılar emeğe biraz daha saygılılar. Dolayisiyla bu oran gerçeğı yansitmaz
Ama bizim millete sorsan her boku biliyor onlar
İşte okumadıkları için her şeyi biliyorlar güzel kardeşim. :)
Okulda Genellikle Okuruz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar