İç çamaşırı üretici firmalar, külot ya da sütyen satışlarında katalog ve ürün paketlerine söz konusu çamaşırı giyen mankenin bedenini koymaktadırlar. Çoğunlukla mankenlerin yüzleri gözükmez. Sütyen ise sadece göğüs bölgesi, külot ve boxer ise sadece diz kapağıyla göbek deliği arası gösterilir.
Eşiniz de iyi bir fiziğe sahip ve bu mesleğin maaşı da yüksek. Ekonominin sıkıntılı olduğu bu zamanlarda iç çamaşır mankenliğini icra etme kararına saygı gösterir miydiniz? Yoksa karşı mı çıkardınız?
Bu kararı aldığı an evliliğimiz biter!
Çok kızarım, söz konusu bile olamaz!
Maddi açıdan zor durumda isek istemeden de olsa kabul edebilirdim.
Biraz rahatsız olabilirdim ama bunu sorun etmezdim.
Rahatsız olmazdım, nasılsa yüzü gözükmüyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşinizin yüzü gözükmeyecek şekilde iç çamaşır mankeni olmasından rahatsızlık duyar mıydınız?
Fazlaca rahatsızlık duyardım. Sırf bu yüzden ileride evleneceğim kim bilemem ama bu yüzden ona laf gelmesin diye böyle bir gelen teklifleri reddetmiştim.
Türkiyede hakkımda dedikodu çıkar gerekçesiyle kabul edemezdim. Toplum normlarından nefret ediyorum ama onun dışına çıkmak hoş olmayan bakışları çekiyor. Anlayamazlar. Şimdi burada hayır diyen erkeklerin bir VS mankeniyle evlenme şansı olsa %90ı balıklama atlardı.
Evlendikten sonra mi basladi bu ise? Ben evlenmeden once de bu isi yaptigini bilerek bir model ile evlenmissem zaten yapma demeye hakkim yok. Kiz bana rahibeyim dememis zaten, modelim ekmegimi bundan kazaniyorum demis ve bunu kabul etmisim. Otesi doneklik.
He ama gayet kendi halimizde yasayip giderken bu isi yapmak istiyorum derse hayir derim. Zira yuzunu saklamasinin bir onemi yok, girip bir studyoda 40 herifin ortasinda giyinip soyunmasi yeterli.
Kıskanç biri değilim ama böyle bir şey yapmasını istemezdim. Eğer iş imkanımız yoksa ve böyle bir teklif geldiyse kabul etsin. Ama çalışıyorsak gereksiz bulurdum.
Ben bu yüzden bana gelen tüm teklifleri düşünmeden reddetmis bir insanım... Eşim olur da laf gelmesin ona vs... Karşılıklı bir saygı olmali diye düşünüyorum... Rahatsız olurdum elbette, geri kafalı vs diyen de desin yani umrumda olmaz..
@Ayçiçeği1 Sonra vay efendim niye beni aldattı sen her şeye göz yumarsan tabi ki aldatır seni karın da kocanda herşeyin bir sınırı var biz domuz muyuz eşimizi başkalarıyla paylaşalım
Ben kabul aldım ve baya düşündüm olup olmamayı. Gerçekten bakınca yüksek maaşlı, basit bir iş :) fakat insan çok güvenemiyor. Karşı taraf için rahatsız olmazdım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Izin veririm diyenler genişliğin hangi seviyesini yasiyo?
Açlıktan olecegimizi bilsem bile asla buna musaade etmem ve bunu aklından zerre geçirmeyi düşünen insanla da ztn basta evlenmem, kadın dedigin edepli hâyalı olur buna kendisi razı olmaz