Laptü matematik kanalı var konuyu öğretiyor orta ve ileri düzey test çözüyor ordan dinle konuyu sonra teste geç. 345 in video çözümleri var youtube da aynı konunun çözümlerini de izle sonra acil mat kitabına geç oradan da kendin çözmeye çalış yapamadıklarını dinle sonra o konuyu çiz. Bitti sonra diğer konuya geç
sosyale de güvenme bence çünkü herkesin iyi o yüzden meb kitabını aç her gün oku çiz. Malum pandemi olduğu için meb kitaplarından ve eba akademiden sorarlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mezuna kaldığım ilk yıl 160 binle kalmıştım.
şu an. Ne okuyorsun
İlköğretim matematik öğretmenliği
Hangi üniversite kaç bin yaptın
Üni bende kalsın da. Sıralama dersen aradan 3 yıl geçti, pek hatırlamıyorum. 90 bin felandı galiba
Ne güzel
Darısı başına.
İnş
hü çok korkuyorum 2 ay kaldı sınava inş kalmam
Bende korkuyorum hedefin ne netlerin kaç
deneme yapmıyorum uzun zamandır sadece mat denemesi yapıyorum 40da 32 falan
Fazla iyi ya
hedefim odtü havacılık müh
senin ne
ODTÜ İngilizce işletme
Ama gelmez netlerim berbat
ayy belki de aynı ünide olacağız 1 yıl sonra. Öyle düşünme kimseyi takma mat için soru çözüm videosu izle baya geliştirir
Diğer dersler sıkıntı değil sosyal 19 geliyor edebiyat falan iyi sıkıntım mat
Sence olur mu
Mat için naap biliyomusun bak şimdi
Ne yapayım?
Laptü matematik kanalı var konuyu öğretiyor orta ve ileri düzey test çözüyor ordan dinle konuyu sonra teste geç. 345 in video çözümleri var youtube da aynı konunun çözümlerini de izle sonra acil mat kitabına geç oradan da kendin çözmeye çalış yapamadıklarını dinle sonra o konuyu çiz. Bitti sonra diğer konuya geç
Uff güncelleme kısmana yazmışım
sosyale de güvenme bence çünkü herkesin iyi o yüzden meb kitabını aç her gün oku çiz. Malum pandemi olduğu için meb kitaplarından ve eba akademiden sorarlar
345 ve Bilgi sarmalından yapmaya çalışıyorum acil çok zor olmaz mı
acil zor değil ya kandırıyorlar kimse çözmesin diye bende var
Fasiküller nasıl peki
yani a+ testleri var onlara zor diyebiliriz fakat A testleri kaliteli ve orta
Tamamdır teşşekür ederim
apoteminin trigonometri fasikülü çok güzel türev de güzel fonksiyonlar da bunlara bak zor değil orta ve kaliteli
Problemler?
Bilgi sarmal çok güzel onun dışında apotemi falan alma tyt matta zorlamıyor ösym
Konularda sıkıntı yok soru tarzında sıkıntı yaşıyorum
soru çözüm videosu izle işte
Çok teşekkür ederim
rica ederim