Arkadaşlar, vizelere 1 hafta kaldı. Sizce, yeterli bir zaman mı?
Stres yapıyorum, ağır derslerim var.
Stres yapıyorum, ağır derslerim var.
Selam,
Aslında öğrenim hayatımızda ne kadar düzenli bir çalışma sistemi oluştursak o kadar eğitimimizde başarılı olma ihtimalimiz artar.
Ancak şu an olduğun durumda da kesinlikle çıkmazda gibi ya da baskı altında gibi hissetmemelisin. İlk başta şu an olucağın sınavları ve sorumlu olduğun konuları belirlemiş olman gerekir sonrasında kalan süre içerinde en müsait olduğun zaman dilimlerini artırarak ve verim aldığın saatlerde daha çok ders koyarak bir program oluşturmalısın.
Güzel bir planın olduktan sonra gerisi için sıkı bir niyetin olmalı yani çok içten bir şekilde istemelisin. Ben bunu başaracağım demelisin.
Ve başardığında elde edeceğin başarının sana getirilerini düşünüp hız kesmeden ve paniğe yer vermeden çalışmalar yapman gerekiyor.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.
Gece gündüz demeden çalışacaksın desene. Son haftaya bırakınca bende çok stres oluyorum, en iyisi her konuyu kendi gününde not almak. Yoksa vize/final zamanı çok can sıkıcı oluyor.🥺
Kesinlikle 😭
Cevap
1Cevap
Bende öyle yapıyorum , bence daha iyi.. Son gün çalışınca daha çok stres oluyor insan.
Çoğu kişi zaten son gün çalışıyor :)
Evet öyle bide yüksekte alıyorlar işin garip tarafı.. Bana göre değil ama ya ben planlı bir insanım
Sınavda kamera açıyor musunuz?
Hayır.. Siz açıyormusunuz
Evet.
Kötüymüş.. İnsan daha çok stres yapar öyle ya
Kesinlikle.
Hangi üniversite?
4 yillisans 2 yüksek lisans sınavlarına hep son gün çalıştım diyebilirim😊
:) Ama bazı derslerim zor. O yüzden sordum.
Bilgisayar müh.
Uygulamalı dersler :(
Tamamdır, size iyi günler dilerim :)
❤
Niye stres yapıyorsun ki online sınavlar zaten
Sizde kamera açtırmıyorlar mı?
Bizde açtırıyorlar.
Stres niye yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?