İskurdan a101 'e girdim.3 ay deneme sürecindeyim. Kasayi öğrendim. 4 . günden kasaya geçtim. Sizce kadroya alırlar mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Önemli olan şey yaptığın satışlar onlar için. Uyumlu biriysen ve müşteriyi kandırıp tarihi geçmesine 1 gün kalmış tavuk ve sütleri kitleyebiliyorsan kadroya girersin.
Onda üstüme yok.20 tane sıcak satış yaptım. yarim günde
1 seneye kalmaz müdür de yaparlar o zaman. Biraz da bölge müdürüne yalakalık yaparsan tamamdır
Sıcak satış mi önemli
En önemli faktör o, evet. Bir de mağazalarda yeterli kontenjan olması lazım. Ama iyi bir elemansan her türlü alırlar bence
Mesaj atılmıyor sana ben sana soru soracağım A101 de işe gireceğim de 5-6 soru sormak istiyorum
Buyur
Ben engelli raporum var bim ve şok marketlere 7-8 yere sordum hepsi engellilere ayrım yok dedi
Ama A101 bu sefer dşyor kş 5-6 mağazasına sordum hepsi engellilere yorucu is vermiyoruz onlara hep basit işler yapıyor dedi
Şimdi benim gözlerde görme kaybı var da
Kasaya geçmek istemiyorum
Oranın sorumlusu bana engelliler kasaya geçiyor mecbur dedi şs kurdan gelen herkes dedi
Ama aynı mağazada bas vuru alan kişi engelliler kasaya geçmiyor dedi
Ben yanlış yapmaktan yanlış para vermektense kursları hesaplamaktan korkuyorum yanlış yaparım kasa zor öğrenilir mi diye sen 4 günde öğrenmişsin falan
Engelli çalışan var mı orda nasıl kolay mı raf düzenleme işi falan depodan mal bulma işi nasıldır
Aslında 1 günde öğrendim.3 gün reyonlarla ilgileniyorsun. Bim alıyor başvuru yap
4-5 BİM’e sordum 5-6 sok markete sordum hepsi engellilere ayrım yapmayız 40 kilo ağırlıkları kaldıracaksın dedi ama A101 hepsinde diyor engellilere ayrıcalık var yorucu isler vermeyiz dediler ondan A101 e bas vurdum bekliyorum
Aslında öğrenme kabiliyetim yok gibi ya kasaya öğrenmek kolay demi kredi kartı falan sorarlar ise kredi kartı işlemleri falan maaş ne kadar
Deneme sürecinde maaş alıyorsunuz demi birçoğu işten çıkıyor zaten alırlar işi çabuk kavrarsan
2 kişi var. iskurlu. biri daha kasayı öğrenmedi.. ben şu kasadayım
Tebrik ederim öğrenilmeyecek bir iş değil
İyi mi bu durum. Mağaza sorumlusu fark etmiş midr. indirimli ürünlerden yarım günde 20 tane sattum
Kasayı yakın bir zamanda öğrenmen hevesli olman satış yapman çok önemli tabiki magaza sorumlusu farketmiştir işi öğrendikten sonra her yerde çalışabilirsin zaten kadro felan pek düşünme
Kadroda ister mu
Biraz açıkgöz ol ve insanlarında biraz dikkatini çekiyorsan %100 kalırsın
Alırlar merak etme ben3 sene çalıştım yeni ayrildim
3 gün eve yakın mağazada çalıştım. Skt. si geçmiş ürün yüzünden soruşturma açıldı. Hep benim üstüme atmışlar. Eli çok ağır falan demisler. Sizce sorumlu beni karaladiklarini bilir mi
Ogün sonucta bı sen çalışmadin senle çalışan herkesin sorumluluğunda ve seninle bölge sorumlusu konuşursa soyle benim üzerime yıkıyorlar de öğün brraber baktık de yani anlat alttan alma tepeme cikmasinlar
Alırlar ramazanda yoğun marketler işçi çıkaracağını düşünmüyorum
A101 de kadro olayımı varmış 🙄
İyi para alıyorsun sanırım alabilirler
3 ay mı cook fazla hiç mi para almıyorsun
Alıyorlar iş kur ödüyor 3 ay boyunca ama sonra beğenirler ise devam edersin beğenmezler ise bi tekme koyarlar haydi başka yere 😂
@burhandeja15 ışe alınırsan maaşları ne kadar
Ben burada bir kız 3.800₺ dedi bimde çalışan biri ondan bende girmeye çalışıyorum bas bürüneyim ama sordum kimi 2 bin digormkimi asgari ücret az üstü diyorlar 3 bin Google’dan baktım şs kur 108TL veriyormuş günlük herkes fakelı şey dşyor girmeden bi şey diyemedi bas vuru ettik bakalım alacaklar mı kolay mı çalışıp devam edebilecek miyim
@burhandeja15 hadi bakalım hayirlisi olsun inşallah
Engelli raporu var benim ondan engelli çalıştırmak zorundalar 2 engelli alacaklarmış ama çok vardır bas vuran 16 da normal alacaklarmış insalah alırlar da kolay is verirler ya alırlar ise çalışırım devamlın evime alıs veriş yaparım oradan ayda 500-700₺ alıs veriş yaparım
👍 okuyup cevaplayı ver ister burdan ister özelden burdan paylaş başka merak edenler de okur öğrenirler
Alsınlar