Eğitim & Kariyer Banka müfettiş yardımcılığı maaşları nasıldır? AWindowToThePast Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çok da alakası olmayan bir bölümü bitirdim, bir bankaya başvurdum mülakat için çağırdılar. Gitmeye değer mi maaşları ne kadardır Güncellemeler+1 yıl güncel Banka müfettiş yardımcılığı maaşları nasıldır? Cevapla Mülakat Soruları Banka Soruları Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
balfatih Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl 8-9 bin alıyorlar bildiğim. Sosyal hakları da fazla. 0 2 Yorumla AWindowToThePast +1 yıl yükselme şansı var mı peki Yorumla balfatih +1 yıl Elbette. Banka içi yapılan sınavlarda yükseliyorlar. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bbdk görevlisi olmuyor mu ya müfettişler yanlış mı biliyorum onlar da kamu kurumu gibi atamayla yapılıyor 0 2 Yorumla AWindowToThePast +1 yıl yok öyle bir şey değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İç denetmen gibi mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
8-9 bin alıyorlar bildiğim. Sosyal hakları da fazla.
yükselme şansı var mı peki
Elbette. Banka içi yapılan sınavlarda yükseliyorlar.
Bbdk görevlisi olmuyor mu ya müfettişler yanlış mı biliyorum onlar da kamu kurumu gibi atamayla yapılıyor
yok öyle bir şey değil
İç denetmen gibi mi?