Merhaba arkadaşlar ben iş için güvenlik kimligim yok başvuru yapmıştım ordan aradilar gittim gorusmeye adam kimlik almam için toplam 1000 TL takside bağlarım hem kimlik alıp hemde kısa zaman sonra çalışırsın dedi ama internetten baktım çok böyle yerler var milleti kandıran açıkçası korktum bilmiyorm bilgisi olan var mı bununla ilgili
ismimhakan | Eğitim & Kariyer konusunda 186 görüş paylaştı.
Guru
11 gü
Özel Güvenlik Kimlik KartıMerhaba.
Başvuru yaptığınız yer bir yetkili Özel Güvenlik Eğitim Kurumu mu? Yoksa bir özel güvenlik firması mı? Bu tam anlaşılamadığı için istediğiniz cevabı vermek biraz zor.
1.000₺ olarak belirtilen ücret silahsız Özel Güvenlik Temel Eğitimi için ortalama ücrete uygun. Bu konuda dikkatli olun. Türkiye’de Özel Güvenlik Kimlik Kartı olanların sayısı yaklaşık 2 milyon. İş imkânı fazla olduğu için bu eğitimi almak isteyenlerin sayısı da çok. Bu talep dolandırıcıların iştahını kabartabilir. Bina dışından tabelası görünen ve internet sitesi olan bir firma olmasına dikkat edin.
Soran
10 gü
Valla çözemedim bende ya nasıl bir yer olduğunu iş ilanlarında başvurmuştum gittim bende silahlı için galiba o fiyat zaten
İş ilanı için gittiğiniz yerde size bunların söylenmesi garip geldi bana. Evet kurs ücreti 1.000 TL olabilir ama daha sonra da masraflar var. Her türlü bilgi için Bence'mi ziyaret edin.
Yazmış olduğum Bence'yi dün göremediyseniz şimdi inceleyebilirsiniz.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş