Benimde matematiğim berbat denemelerde matematik sonucum hep - geliyor. Gecen seferki denemede 3 tane matematik çözmüşüm 3 de yanlış ama tarih ten 1 yanlis cografya 1 yanlis din felsefe sosyoloji psikoloji full türkçe sadece 4 yanlış bende o yuzden sozele çalışıyorum. Allah gönlüne göre versin
1|0
0|0
Soran
14 gü
Sizce 37 38 Türkçe 18 19 sosyal 10 fen neti ile Paramedik veya Anestezi kazanılır mı? Benim matematik berbat yani yapamıyorum:/ Elimde değil. Zaten istediğim bölümler çok da yüksek değil Allahtan
Yamuşşşş10 | Eğitim & Kariyer konusunda 911 görüş paylaştı.
Master
13 gü
Benm 35 üzerinde oluyodu netlerim gerçekten sağlam bi şekilde çalışınca zaten kalem oynatmadan soruyu çözüyosun
0|0
0|0
Gizli Üye
14 gü
Sayısal zekan iyi değildir belki, ben de sozelde zorlanıyorum
0|0
0|0
Soran
14 gü
Sözelim iyi çok şükür benimde sizce 35 36 net Türkçe yapan biri 40 yapar mı tytde gerçekte
Görüş sahibi
14 gü
Tyt ne oluyor bilmiyorum valla benim zamanımda isimler farklıydı 😄
Soran
14 gü
1. oturum diyelim
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
14 gü
Yani peki genel olarak düşündüğünüzde yapılır mı
Görüş sahibi
14 gü
Üni sınavında sorular nasıl ne ayarda bilemiyorum, ben mezunum kpssye hazırlanıyorum, kpss Türkçesi gerçekten zor kaçtır giriyorum sürede sorun yaşıyorum. Türkçe uğraştırdıgı için soruları yetistiremiyorum. Kolay olursa artirabilirsin kendini motive et olumluya odaklan, sınav tarihleri ne zaman yakın mı
Soran
14 gü
26 Haziran :/
Görüş sahibi
14 gü
Vakit varmış daha artırabilirsin bence modunu yüksek tut, inşallah güzel sonuçlar gelir
Soran
14 gü
Sizce 37 38 Türkçe 18 19 sosyal 10 fen neti ile Paramedik veya Anestezi kazanılır mı? Benim matematik berbat yani yapamıyorum:/ Elimde değil. Zaten istediğim bölümler çok da yüksek değil Allahtan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Sizce 37 38 Türkçe 18 19 sosyal 10 fen neti ile Paramedik veya Anestezi kazanılır mı?
Benim matematik berbat yani yapamıyorum:/
Elimde değil.
Zaten istediğim bölümler çok da yüksek değil Allahtan
Sözelim iyi çok şükür benimde sizce 35 36 net Türkçe yapan biri 40 yapar mı tytde gerçekte
Tyt ne oluyor bilmiyorum valla benim zamanımda isimler farklıydı 😄
1. oturum diyelim
Yani peki genel olarak düşündüğünüzde yapılır mı
Üni sınavında sorular nasıl ne ayarda bilemiyorum, ben mezunum kpssye hazırlanıyorum, kpss Türkçesi gerçekten zor kaçtır giriyorum sürede sorun yaşıyorum. Türkçe uğraştırdıgı için soruları yetistiremiyorum. Kolay olursa artirabilirsin kendini motive et olumluya odaklan, sınav tarihleri ne zaman yakın mı
26 Haziran :/
Vakit varmış daha artırabilirsin bence modunu yüksek tut, inşallah güzel sonuçlar gelir
Sizce 37 38 Türkçe 18 19 sosyal 10 fen neti ile Paramedik veya Anestezi kazanılır mı?
Elimde değil.
Sizce 37 38 Türkçe 18 19 sosyal 10 fen neti ile Paramedik veya Anestezi kazanılır mı?
Elimde değil.
O bölümleri okumak zorunda değilsin bölüm terichlerini sorgula
Elimde değil.