Arkadaşlar ben son 3 ay kala dgs ye hazırlanmaya başladım. (Biliyorum çok mantıklı) Şimdi bir hoca buldum bütün konuları güzel anlatıyor. Videolarındaki pdfleri de çıkarttım ama vaktim baya kısıtlı ve şu temel kavramlar sinirimi çok bozuyor. Hep bir eksiklik oluyor ve bende sinir oluyorum. DGS de problemler vs bazı konulardan soru çıkma ihtimali daha yüksek. Ben bu temel kavramları hızlıca geçip yavaş yavaş Bölme-Bölünebilme
OBEB-OKEK, Rasyonel Sayılar, Basit Eşitsizlikler, Mutlak Değer, Üslü Sayılar, Köklü Sayılar, Çarpanlara Ayırma, Oran-Orantı, ProblemlerSayı Problemleri, Kesir Problemleri, İşçi-Havuz Problemleri, Yaş Problemleri, Yüzde Problemleri, Kar-Zarar Problemleri, Hız Problemleri, Faiz Problemleri, Karışım Problemleri, Kümeler, Fonksiyon, İşlem, Modüler Aritmetik, Permütasyon, Kombinasyon, Olasılık, Tablo – Grafik Yorumlama, Sayısal Yetenek şu konuları halletsem sizce 15-20 net yapabilir miyim? Bana fazlasıyla yeter. Bir arkadaşım da lise de temel kavramları yapamıyor ama polinom, problem vs şeyleri çözebiliyor. Bende aslında mantığını biliyorum bu temel kavramların bazı soruları baya yapıyorum ama sadece 2-3 soru çıktığı için ve vaktimin de kısıtlı olması nedeniyle bu konuya pek ağırlık vermek istemiyorum. Sizce olur mu ne yapmalıyım?
OBEB-OKEK, Rasyonel Sayılar, Basit Eşitsizlikler, Mutlak Değer, Üslü Sayılar, Köklü Sayılar, Çarpanlara Ayırma, Oran-Orantı, ProblemlerSayı Problemleri, Kesir Problemleri, İşçi-Havuz Problemleri, Yaş Problemleri, Yüzde Problemleri, Kar-Zarar Problemleri, Hız Problemleri, Faiz Problemleri, Karışım Problemleri, Kümeler, Fonksiyon, İşlem, Modüler Aritmetik, Permütasyon, Kombinasyon, Olasılık, Tablo – Grafik Yorumlama, Sayısal Yetenek şu konuları halletsem sizce 15-20 net yapabilir miyim? Bana fazlasıyla yeter. Bir arkadaşım da lise de temel kavramları yapamıyor ama polinom, problem vs şeyleri çözebiliyor. Bende aslında mantığını biliyorum bu temel kavramların bazı soruları baya yapıyorum ama sadece 2-3 soru çıktığı için ve vaktimin de kısıtlı olması nedeniyle bu konuya pek ağırlık vermek istemiyorum. Sizce olur mu ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben geçen sene girdim 23 doğru 1 yanlış yaptım yaptığım sorunların hepsi problemler bu arada. İstersen yaparsın yanı benimde temelim yoktu
Ay inşaAllah ya teşekkür ederim. Bu temel kavramlar cidden çok sinir bozucu.
Ben Temel kavramlardan 1 tane işaretledim geriye kalanı hep problemler sadece temel kavramlar sorusu yanlış çıktı 😂
Ya cidden çok değişik sözde temel kavramlar ama bence hiç de öyle değil :) Ben en çok çıkan konulara çalışacağım. Problemler vs. Umarım senin gibi başarılı olurum.
Umarım olursun da senin hedef nedir peki hangi bölümü istiyorsun 😊
Bu arada sen hangi sınava girmiştin?
DGS sınavı işte
Oha hangi sene girdin çok soru çıkmış problemlerden. Uluslararası ilişkiler istiyorum. Nasıl çalıştın ya? Neleri izledin ne yaptın sırrın ne? :) Sanırım problemler dediğin sayısal mantık grafik yorumlama falan da var.
Hangi sene girdin?
Geçen sene işte 2020 de girdim
Grafik yorumlama
Geçen sene çıkan soruları hep çözüm
Anladım helal olsun cidden.
Sende yaparsın emin ol
Ne olursa olsun stres yapma, 3 buçuk ay var sakince otur, konu konu çalış
Peki sence dediğim gibi yapsam olur mu? Bıktım şu temel kavramlardan :(
Yani atıyorum mesela 2 sene üst üste çok soru çıkmış bi konudan bu sene çıkamayabilir de ama sen yinede diğer yıllarda çok soru çıkmış konulara çalış, bu en mantıklısı, bide stres yapma, üni mezunu bir milyon küsûr insan var ülkede, üni bitirene lak diye iş vermiyorlar yani
Dediğin gibi yap sen
O zaman temel kavramları atlayıp geri kalan konulardan devam ediyorum. Teşekkür ederim.
Rica ederim, en işine yarayacak olanları halletmeye çalış, en çok soru çıkanları
Aynen bende öyle yapacağım, en çok problemlerden falan çıkıyor mesela onlara ağırlık vereceğim inşaAllah.