AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben girmiştim. Bu da sonuçlarım😅
Aydınlatıcı oldu çok teşekkür ederim 🙂 ☺️
Sınav zormuydu
Benim 3. senem olacak öyle basit değil, doğrusu obp puanına göre değişiyor
Hm 🤔 demek öyle
Çoğu çok kolay diyor doğrusu
Peki obs nedir
Obp
Önlisans diploma puanın, o puan ne kadar yüksekse işin o kadar kolay benim düşük olduğu için 60 sorudan 52 net yapmam lazım bölümden bölüme de değişiyor
Yapma be
Hayır niye bu eğitim sisteminde her zorluk beni buluyor ki, kıl payı buluyor hemde, zaten yeterince saçma bi eğitim sistemimiz var yemin ederim bıktım ya, git üniyi baştan oku yurt dışında deseler tamam derim, ama şu saçma eğitim sisteminde 2 ay okuyacak sabrım da okuduktan sonra iş verecekler umudum da kalmadı artık..
Benim istediğim bölüm maalesef fule yakın net istiyor o yüzden de kazanmıyorum 60 sorudan en fazla 4 yanlış yapma hakkım var. Kolay diyenlerin ya istedikleri düşük puan ya da opdleri yüksek
Maalesef öyle benimde imkanım olsa durmam yurdışa giderim Türkiye ne düzgün ki bu olsun
Bilmiyorum kafayı yicem, okumazsam köle yapacaklar beni yüzüme karşı söylüyorlar, okusam da iş vermezler de
İlahiyat açıktan 240 istiyor en düşük, 260 alsam örgüne gidiyorum ne saçma bişey ya
Sen ne okudun ne istiyorsun
Bide bu yıl ki Dgs zorlaşacak vs diyenler var, du bakalım yine bana mı denk gelecek hsjejw
İlahiyat sözel mi ea mı
Yapma ya zor mu olacak vay halimize
İlahiyat ön lisans bitirdim, ama olursam Arapça öğretmeni olmak istiyorum, arap dili ve edebiyatı bölümüne mi geçiş yapmam lazım yoksa ilahiyata mı devam etmem lazım onu da soracak kimse yok kafayı sıyırıcam kafayı
İlahiyat ın her alanı bölümü yani ilahiyatla ilgili olan her bölüm sözeldir
260 almak çok zor değil aslında, obp kaç? Birde öğretmenlik için malum tezsiz yüksek lisans getirildi. Bölüm okumanın bir anlamı kalmadı çünkü formasyon kalktı. İlahıyatın içinde formasyon dersleri varsa onu seç bence o konuyu araştır
Bi dakka 🙄 nasıl yani tezsiz yüksek lisans getirdi 🙄
Bildiğin bişey varsa açıklarmısın
Yani ben şimdi 4 yıllık Arapça ya da arap dili ve edebiyatı bölümü bitirsem güzel bi puanla, öğretmen olamıyor muyum
Şimdi öğretmen olmak istiyorsan ve bölüm mezunu isen formasyon belgesine sahip olman gerekiyor yakın zamanda bu formasyon kalktı onun yerine tezsiz yüksek lisans getirildi ama o da şu an yeni sistem olduğu için tam oturmadı akılda bir sürü cevap bekleyen soru var örnek verecek olursam diyelim biri edebiyat bölümü mezunu olsun diğeri edebiyat öğretmenliği mezunu ikiside kpps ye girip öğretmen olmak isyor devlet öğretmenlik okuyana değil sadece bölüm okuya diyor ki senin formasyon eğitimi alman laxım o da 1 yıl parayla alınıyor ve şimdi kalkı o yüzden dedim ikisi arasında kaldım diyorsunya bölüm okursan öğretmen olabilmek için bu kazım ama ilajştatın içinde formasyon dersi varsa almana gerek kalmayabilir bunun araştırmasını yap. İlahıyat okuduktan sonra nasıl öğretmen olunur iyi bilgi edin
Sen ne iş yapıyorsun
Eğer derslerinin içinde sana formasyon verilirse olursun
Gerçi ben özel okulda öğretmenlik düşünüyordum da
Sen baya bilgili birine benziyorsun
Halk eğitimde ya da normal kendi kursunda dil eğitmeni olmak için gereken şartlar nedir bilgin var mı yani üni mezunu olmak şartmı dır sence
Ben çocuk gelişimi mezunuyum. Özelde de durum şöyle bazı yerler formasyon istiyor bazısı istemiyor. Formasyon dediğimiz şey almış olduğun eğitimi çocuklara nasıl, ne şekilde öğretexeğinidir. yani her öğretmenim bilmesi gerekir o yüzden kurumdan kuruma değişiyor. Bu bölüm hakkında pek bilgim yok ama atıyorum Türkçe, matematikten, fen VS vs. Bölümden mezun olup özelde çalışanlardan formasyon isteniyor ama senin bölümümde istenir mi bilemiyorum
Vallahi şaştım kaldım ya, sistem ne kadar karmaşık, yani ne bilim formasyon isyejşp isteniyor mu istenmiyor mu anlamadım abim ilahiyat mezunu o da dangalaağın teki o da bişey bilmiyor 50 tane öğretmen arkadaşı var bi sor diyorum boşver rahatsız etmim şimdi diyor
Aslında ülkeden gitmenin yolunu da buldum hiçmi kafa yormasam böyle şeylere bilmiyorum ki
Zaten ilahiyat okumayı istemiyordum abilerimin zoruyla okudum olacağım meslek de öğretmen o da en istemediğim meslek
Suriye gibi iki arada bi derede kaldım
Elinde mesleğin olmadıktan sonra dünyanın neresine gidersen git kölelik çekersin. Madem tanıdık var sen abini ikna et bilgi al çünkü en doğrusunu işin içindekiler bilir. Valla bu senin geleceğin benide zamanında kimse uyarmadı 2 senem gitti. O yüzden her türlü araştırma yap.
ALLAH razı Olsun inşallah, senin için dua edicem gerçekten çok sağol
Amin inşallah hepimiz istediğimiz yerlere geliriz
Amin çok sağol
Obp n kaç
@Ksgdjb 50
ben karar verme aşamasındayım
Aynı ben hsjwjsjw
senin plan hedef nedir ne okuyosun dökül bakem
İlahiyat ön lisans bitirdim, ilahiyat lisans ya da arap dili ve edebiyatı okumak istiyorum
hmmm anladım tabiki dgs yap bence ama ilahiyatta
Niye peki
bu bölümü okumuşsun devam etmen daha mantıklı
Ama ondan bi din kültürü öğretmeni bi Kuran kursu hocası olunuyor o da çok zor
o zaman başka bölüm oku dgs yapmayıp
Dgs yapmayıp derken
dgs ye girme başka bölüm oku dedim
1. sınıf tan başlamak gerekiyor
Sadece dershaneye giderek kazanmıştım.
Eh ben biraz
Sonuç ne oldu
Okuyorum şu anda 😄
Kazandın yani
Sonuç ne oldu yani puan kaç geldi
288 Di sanırım. Full burslu İngilizce inşaat müh.
Peki
Çalışarak girdim ben
Sonuç
Kazandım
Puan kaç geldi
340 falandı galiba
Yesss
Türkcede 36 dogru matematikte 10 dogry yapabilmistim
Puanını hatırlıyor musun peki
Ya sozel basari siralamam 70 binlerde sayisalda 110 du sanirim
Peki