Şu bakışlarına baksana, benle evlenenin ömrünü de kendim gibi güzelleştiririm dermişçesine bir bakışın var 😀 Ben de olsam ben de yürürdüm yani ama benim sevgi işlerini bırakalı çok oldu :)
@Lena_598 O zaman yaptığı hiç doğru değil. Hocan olduğu için terslemen de hoş olmaz. Sana illaki seni seviyorum gibi bir şet diyecektir o zaman babamın yaşındasın hocam kusura bakmayın diye reddedersin.
Bu avına ulaşırken tepki çekmemek için kamufle olan klasik hoca taktiği😀 sana direk yürüse sen şikayet etsen olmaz. Böyle belli etmeden yaklaşıp samimi olacak. Soruları sana gğven verdiği için bi uerden sonra gğvenip yakınlaşmasına taviz vereceksin sonra cukka 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kesinlikle normal değil niyetinin pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Konuşmak zorunda değilsin sonuçta bu senin özelin.
Türkiyeyi merak etmiştir. Güzel yüzünü görmediyse aşık olma ihtimalinin olduğunu sanmıyorum.
Derste kamera açmak zounlu
o zaman hocandan hoşlanıyorsan sen de sorular sorarsın güzelce geçinirsiniz :D
Yok artık saçmalama
Şu bakışlarına baksana, benle evlenenin ömrünü de kendim gibi güzelleştiririm dermişçesine bir bakışın var 😀
Ben de olsam ben de yürürdüm yani ama benim sevgi işlerini bırakalı çok oldu :)
@Lena_598 yaşı kaç o hocanın?
45-50 vardır
@Lena_598 O zaman yaptığı hiç doğru değil. Hocan olduğu için terslemen de hoş olmaz. Sana illaki seni seviyorum gibi bir şet diyecektir o zaman babamın yaşındasın hocam kusura bakmayın diye reddedersin.
Bir sorun görmüş olabilir. Ben ailene söyleme taraftarıyım. Haberleri olsun duruma göre hocayla konuşurlar niye böyle yaptığı ortaya çıkar
Hayırdır derdin ne demediğin sürece o yüzü bulmaya devam eder.
sorun mu var acaba anlamadim
Normal olmadığı açık ne derdi var sormalısın.
becerecek e fena degılsın benımde canım cekmedı degıl hahahahah
Hocan seninle işi pişirip cocuk yapmak istiyor
Bari dalga gecme ya hahah
Ama öyle 😀 konuya böyle giriyor ki oltaya düşesin şu an sana ciddi düşünen erkek imajı çiziyor kandırılman daha kolay olmasını için 😀
Yok be ciddi ne alaka normal soru soruyor ama garip
Bu avına ulaşırken tepki çekmemek için kamufle olan klasik hoca taktiği😀 sana direk yürüse sen şikayet etsen olmaz. Böyle belli etmeden yaklaşıp samimi olacak. Soruları sana gğven verdiği için bi uerden sonra gğvenip yakınlaşmasına taviz vereceksin sonra cukka 😀
Yok be yapmam
O zaman sen şimdiden baş başa kalma nolur nolmaz şeytan bu 😂
Belki bir sorun gormustur bu yuzden soruyordur.
ders disi benle hic konusmadi ki ne sorunu olabilir
Ne gibi sorular soruyor
yetistigim yer ailem sonra iste rusyadan iki yetimhaneden kiz yetistirdigini vs anlatti. italyaya gezisi vs
Neden soruyorsunuz dedin mi
yabanci bir hoca iste turkiye hakkinda soru soruyor falan
Bilgi verme sende özel sonuçta
aynnen de zoomdan derste mesaj atiyor dersten sonra konusmak icin musait misin diye
Tamamen iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum
Hocan sana ağğğğşııııık
ne aski ya zoom disi nerden gordu beni sadece garip geliyor bana
Ya mal mısın dalga geçiyorum zaten axmk ciddiye alma, hocana da yüz verme Kezban