Arkadaşlar işten istifa ettim 1 yıl doldurdum ve bana ibraname belgesi verdi imzaladım net kazanç 4 bin görüyordu ve parayı alcakmıyım bana bir sey söylemediler imzaladı yolladılar direk? Fotoğrafı koydum bakabilirmisiniz
sen işten çıktın ya.1 ay dolmadan o belgeyi sana imzalatamaz. o zaman geçersiz sayılır o belge. ha 1 ay doldu imzaladın orda alacaklarını banka yoluyla sana ödedi ki sende alacağım yok diye imza attın. yok banka yoluyla ödemediyse dava açarsın. ama akıllı bi işverense bunu diyince banka yoluyla sana ödemeni yapar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
onu imzaladığın için alacaklarını almış gözüküyorsun
Ama almadım yeterli degil diyen var
bankadan mı ödeme yaptılar sana. eğer öyle değilse geçersiz sayılır. borçlu gözükürler
Hep elden ve tam asgari ucretde vermediler 2500 lirayı 300 kendi e alıyor
ya da diyelim vermediler davaya gidip hakim karsinda nasıl kanitlicam bunlar yalanda bankadan yatirdik dicekler
bide iş akdin bittikten 1 sonra bunu düzenleyebilirler, daha önce olamaz
banka kayıtları çıkar , yatırmadıkları. akıllı bi işverense o topa girmez
Tam dedigini anlayamadım detaylı anlatabilirmisjn
Anladim benim gidip almam lazım 1 ay gecerse nolur? Odemediklerinde
sen işten çıktın ya.1 ay dolmadan o belgeyi sana imzalatamaz. o zaman geçersiz sayılır o belge. ha 1 ay doldu imzaladın orda alacaklarını banka yoluyla sana ödedi ki sende alacağım yok diye imza attın. yok banka yoluyla ödemediyse dava açarsın. ama akıllı bi işverense bunu diyince banka yoluyla sana ödemeni yapar
Çok teşekkür ediyorum beyim yerine geldi vermezler sonu davaya gider hadi inş alırim
bu belgeyi sana sen işten çıktıktan ne zaman sonra imzalattılar.1 ay geçmeden imzalatamaz onu diyorum
Istifa dilekçe verdi sonra ibraname verdi hepsi aynı anda imzaladım.
1 ay geçmesi lazımdı ama.