AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir ay önce başladım ben lisans için hazırlanıyorum normalde matematik Türkçe eşit ilerliycektim ama öyle yapamadım Türkçe konuları hızlı ilerliyor şu an sadece Türkçeyi çalışıyorum konular bitmek üzere full yapmam lazım onu bitirince mate geçicem matim kötü benim de ne yazıkki
Gün-de kac saat calisysn
Çok fazla değil ilk zamanlar baya çalıiıyordum ama zamanla bıktığımı farkettim azalttım 2 saat falan çalışıyprum şu an tabi atıcak ilerleyen zamanlarda
Türkçe mat mi calis8yorsn sadece
şu an Türkçe konularını bitirmek üzereyim matematiğe ara verdim bitirir bitirmez birtek matematiğe odaklanıcam Türkçeden de sadece test çözücem tek ders olarak konu çalışmak bana daha pratik geldi konular hızlı ilerliyor diğer derse geçip bitirdiğin dersten sadece test çözüyorsun bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum
Türkçe kac günde bitecek
benim yaklaşık 1 hafta falan kaldı normalde Türkçe konuların tamamı 1 ayda biter
Tarihe başladın mı peki bende başlıcam konular çok ama unuturum diye korkuyrm
hayır başlamadım çünkü dediğin gibi unutuluyor tarih çok youtube da bir sürü öneri videosu izledim şimdi başlamayın unutursunuz diyorlar
Türkçe matematik öneriliyo en cok
evet öyle onlar en önemli dersler çünkü
Mat da ne durumdasin Şu an
matim kötü benim maalesef ygs de 10 net yapmıştım kpss de en az 15 net yapmam lazım uğraşıcam bakalım
Antrenman çözdünüz mu
Üni hazırlık zamanlarında çözüyordum ama zaman kaybı diye bıraktım obu yerine taktiklerle mat kitabını duymuştum o daha iyi bence
Benim hocam yayını mi
Yanlış yazmışım alıştırmalarla matematik olucaktı şenol hocanın kitabı internette incelemesi var
O mu iyi
Bence daha iyi tabi youtubeda incelemerini izle sorulara bak ordan anlarsın
O kitabımı aldin
ben almadım ama alabilirim bakıcam
Türkçeden hangi kaynak kullaniyosn
yargı konu anlatımı+ yargı soru bankası + benim hocam öznur hocanın soru bankası+ benim hocam taktiklerle dil bilgisi+ ezberbozan paragraf kitabı
Video takip ediyo musn
evet öznur saat yıldırımı izliyorum öneririm
Bende onu dinleyeceğim 1 günde bi konuyu bitirebiiyo msn yoksa video video mi gidysn
Bazı konular kısa sürüyor bir günde bitiriyorum bazıları uzun sürüyor mesela fiiller uzun bir konuydu 2 ya da 3 günde bitmişti
Tarihe mi başladın şimdi kusura bakma çok soru sordm istersen eklym
yok sorun değil sorabilirsin tarihe başlamadım henüz unuturum diye sadece Türkçe çalışıyorum onu bitirmek üzereyim matematiğe geçicem sonra
Türkçeyi unutmaz misn
Türkçe ezber değil ki unutulmaz mantığını kavramak önemli her gün düzenli test çözerek pratik kazanıyorsun unutmuyorsun
Haklisin yaa
Kolay gelsin şimdiden :)
Saol canım sanada kolay gelsin 😊
Teşekkürler :)
Rica ederm😊
Ekimin başında başladım şu an sadece geometri matematik Türkçe çalışıyorum bi kaç ay sonra oturduktan sonra yavaştan diğer dersleri eklemeyi düşünüyorum Nisan gibi de konularım bitiyor programımda ondan sonra full deneme
Hergun mu deneme onlisans misn
evet önlisans yanlış anlamıssın sanırım şu an deneme çözmüyorum çünkü konu bilmiyorum Nisan gibi konularım bitiyor nisandan sonra deneme çözmeye başlayacağım:)
Nisanda erken olmaz mi genel deneme
Yavaştan başlayabilirim. 2020 de istediğim olmadı.
Neydi istegin
85 almak.
Kaç aldn
77
Bolumun ne
Başlayalı çok oldu
Ne zaman basladnz
2021 başından beri çalışıyorum
Gün-de kac saat
Min 7 saat çalışıyorum. Sabah 9da başlıyorum çalışmaya
Çok değil mi
Ben az bile diyordum
Neden
Hedef büyük de o yüzden. Niye az çalışıp 2 sene daha bekleyeyim ki. Bir sene adam akıllı çalışır atanırım
2022 gircen dimi
2021 alan giricem
2022 de gk-gy
Ha öyle desene
Ne farkedecek ki ☺️
2022de bu gk neden gircen
Atanmak için. Önce düz memurluk sonra kariyer memurluğu düşünüyorum
Bölüm ne
Böyle herkese açık bir platformda yorumlardan hedeflerimi açıklayamam. O yüzden kusura bakma. Şimdilik bu kadar
Peki bana önerilerin neler
Anladığım kadarıyla 2022 için hazırlanıyorsun. Zaman çok diye düşünüyorsun ama bence yanılıyorsun. Zaman su gibi akıp geçiyor. Zaten pandemi dönemindeyiz sağda solda vakit öldüreceğine oturup ders çalışmak daha mantıklı. Gelecekteki hedeflerin için oturup çalışmalısın. Günde 5 saatin altına sakın düşme derim. Üstüne de ne kadar çıkarsan o kadar iyi olur senin. Matematik ve Türkçe kısmına olabildiğince ağırlık ver ve bunları kesinlikle hallet. Zaten tarih coğrafya kısmı kek. 2-3 kere konu oku biraz test çöz tamamdır. Anayasa ve güncel için her hafta konu tekrarı yap. Çok çabuk unutuluyor çünkü.
Şimdilik türkçe mat ile mi basliyim diyosn bide tarih nasıl kek çok var konu
Şimdilik Türkçe ve matematikten başla. Özellikle de matematikten başla. Eğer yardım ihtiyacın olursa bana tlgrmdan ulaşabilirsin. Tarih kek diyorum çünkü soru kalıpları hep aynı
Telegramda nasıl ulaşabilirim size mat sorularm oluyo bazen bide kalıp ayni ama bilgi cok
Arama kısmına kanatsizkartal yaz ben çıkarım zaten
Tamam yaziyorum
Isım cikti
Tamam
Hangisi link atsana
kanatsizkartal
Profilimin linki yok ki. Sohbetler kısmına gel üstte arama motoru oraya kullanıcı adımı yaz. Kanatsizkartal diye ben çıkıyorum zaten
Ismi m m yaziyo o mu
Evet
Tamam yazyrm
Peki
Geldimi
Hayır. Profil resmim de burdakiyle aynı. Doğru kişiye attığına emin ol
Yanlış kişiye atmışım şimdi attm
2018 de aldığım 84 çöp oldu hükümet sağolsun
2020?
girmedim onda
puanlar zaten düşmedi bir pandemi b. kuna birçok kurum alımları iptal edince canım puan elimizde patladı
Neden girmdn
öyle kolay mı hazırlanmak hafta içi iş yorgun argın gel akşam da en az 1 saat bak h. sonu iki gün erkenden kalk kursa git
insan da hayır mı kalıyor
Kursa gitniyver
18 için gitmiştim
Ben gerekli bulmuyorum
senın tercihin sen bilirsin
Varr tabiki
Sıkılmaz misn
Yavaş gidiyorum 95 almam lazım kazanmama şansım yok oyle
Tek ders mi yapiysn plnn nasl
sırayla matamatik falan çok iydir en son marmelati calısıcam genel kültüre başlayıp türkçe sonra mat bakıcam planım o
Gün-de kac saat calysn
Canım ne kadar isterse surem bol 4 saati geçmiyor
Sıkılırım diye korkuyrm ben
Valla sikilabilirim ama sonra 6 ay kala ful calısıcam şu anlık belli saatim yok öyle keyfi takiliyorum napim corona var zaten ise girersem saati dusurrum ve 6 ay kala ayrılıp çalışırım full
6 ay az deglmi
Matalar problem 83 aldım 95 e çıkma lazım yetiştirdim bide kafamı verince çok çalışıyorum bakalım
Matalar ne
Matemetik problemim yok matematiğim çok iy yanlış yazmışım.
Bana ne tavsiye edersin mat la ilgili
Benim hiç matematik problemim olandı ya ezber olanağı için hoşuma gidiyor eğer hic temelin yoksa antremanlara matematikten başka kardesimi öyle yaptırdım şimdi başarılı o sekilde
Onu yaptım
Benim belli bi kitabım yok ne bulsam çözüyorum yeterki konu başlığı aynı olsun.
Bn pki
Ben eskide zor olsun diye karakök yayınları cozerdim. 3.4.5 varmış orta seviye onu dene istersen kardeşime sordum
Sana bi soru atabilir miym
Sor
Instagram hesabın var mı
Var ne icin
Soruyu ataym
Özelden yaz fak4 var bitane veriyim at bakayim
Burdan atilmiyormu
Attim
3 ay oldu :)
Erken değil mi sıkılmaz msin
Bütün konular bitsin sonra tekrar tekrar tekrar veee memurum :) Memur olduktan sonra acısını ömür boyu çıkarırım bebiş
Nasıl cikarcaksin
Aldığım maaşla yicem içicem gezicem
Valla inşallah bende maas ne kadar
şu an 6000₺ civarı benim bölüm
Bolumun ne
Elektrik teknikeri
Onlisans mi gircen
Evet :)
Lisanssan geçmiş olsun çoook yüksek alman lazım
Bende
Niye
Senin bölüm ne