Hiç beklemiyordum?

Bolge sorumlusuyla bu magaza isini son kez konustum Bugun konustum neden dedim sozunuzde durmadiniz dedim seni seviyorum valla iyi kizsin falan dedi suanda iskurlu basladi yeni elemnlar onlarin magaza degisimi simdi gerceklesemiyiyor dedi 3 ay beklmek zorundayiz dedi benimde sinirim bozuldu agladim bana sarildi o gozyaslarina kiyamam dedi bilmiyorum
Iskurlular neden magaza degisikligi yapilmiyir 3 ay iskurlu olarak calisicak yeni elemanlar
Güncellemeler
+1 yıl
Eski magazami istedim bolge sorumlusuda olur demisti eleman baslasin seni eski magazana alirim demisti eleman baslamadan once yeni elemanlarda basladi bugunde iskurlu eleman magaza degistiremez 3 ay dedi 3 ay gecsin gonderirim seni inaniyimmi bilemedim iyi kizsin dedi sinirden agladim gozyaslarina kiyamam dedi sarıldı ama inanmiyorum bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Eski magazama baslayan iskurlu eleman iyi biriymis dun oradaki ablayla konustum kiz surekli yoruldum diyiyormus yorucu falan demis boyle devam ederse eski magaza mudurum yaptigi islerini severmi beni istediler iskurlubdegilde sen gel diye ama iskurlu magaza degistiremiyormus 3 ay bakalim ne olacak
Hiç beklemiyordum?