Polislik hakkında her şeyi bilmek istiyorum. Polis olanlar bakabilirmi (Polis okulunda okuyanlar da baksın )?

Herkese iyi günler diliyorum.
Polislik çok güzel bi meslek bence. Bana katılmayanlarda olabilir sonuçta herkesin mesleklere bakış açısı farklıdır.
Polislik hakkında her şeyi bilmek istiyorum. Polis olanlar bakabilirmi (Polis okulunda okuyanlar da baksın )?
Konuya gireyim. Ben polis olmak istiyorum. Hem de çok. Polislik ile ilgili çok merak ettiğim şeyler var. internetten de baktım araştırdım ama polis birinden ve polis okulunda okuyan birinden bizzat bilgi öğrenmek daha faydalı olur diye düşünüyorum. Misal;

-Polis okulunda kaç yıl eğitim görüyorsunuz?
(2 yıl diye biliyorum )
-Dersler , eğitimler çok mu zor?

-Polis okulundaki öğrenciler saat kaçta kalkıyor?

-Polis okulundaki ortamlar çok mu ciddi?
-Genelde polis okulunda nasıl hitaplar edilir?

-Tatil günleriniz var mı? Varsa kaç gün?
-Polislik için " sosyal hayatın 0 " diyorlar doğru mu?