İnternetten başvuru yaptım aradılar başvurunuz kabul edildi diye ve 2 yıllık bir eğitimi varmış öncelikle bittikten sonra iş bulma konusunda onlarda referans oluyorlarmis acaba kayıt yaptırsammi iki yıllık eğitimini alsammi yoksa boş bir şeymi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer böyle boş beleş bir sertifika vereceklerse, yok e devlette gözükecek falan diyorlarsa, boşkoy.
Bende baktım kursuna? 2 ayda alınabiliyor o sertifika yani, zor bir şey değil. Ama iş kısmı çok düşük dayı
Ben şu an bu bölümü okuyorum. Öncelikle sertifika felansa alacagin egitim bosuna zaman ve para kaybetme verilen vaadlerede inanma.
Ama üniversitr ise zaten sinava girerek okuyabilirsin kimse seni aramaz. Ha ozellerdede is yok bunu bil calisanda asgari veya tas catlasin biraz daha fazla paraya calisiyor ama cok cok zor bulunuyor. Yani biz okumamiza ragmen zor is buluyoruz ozelde sen dusun. Tek yol atanmak onuda sagolsunlar onunu kapattilar Şu an 1000 bile alim yok
O sağlık atamasına yetişseydin aslında on numara olurdu kanka, 65 puanla bile aldılar diye hatırlıyorum walla
@Üçgenimsi her şey berbat bu ülkede
@afdafasfafa evet 65 alan canım atandi. Simdi 85 le olur mu kafasindayiz
@Hoplatır ya dayı senin kriterin yok mu hiç awq, aylar önce kız hesabı açtım, ulan bir görüş attım, bir baktım takip etmişsin, hiç mi kriterin yok awq AŞDLSKADŞSKLFLADFKSFSFDS
85 bu sene olur gibi bu arada, 1000 ile 2000 arası alım bekleniyor diye biliyorum. Normalde bende ikinci üniversite olarak okumayı düşünüyordum bu bölümü fakat 2026 kpss girersem o zamana kadar bu bölümden atama kalmaz ya
@afdafasfafa banada istek atmis jxjdjd
@Üçgenimsi
aşlkjalşkdfşkAJDLKFJKAFKLŞSAJKŞLDJASKŞLFJLKŞA
işsiz ya walla
@afdafasfafa hayirlisi ben büro yonetimi veya muhasebe ve vergi uygulamaları bolumude okumayi dusunuyorum bubun yaninda butun tusalara basicam
walla ben programcılık meznuyum, ikinci üniversite olarak tıbbi sekreterlik düşünüyordum, ama işte alımlar bu şekilde düşünce sorun oldu, hatta askerlik tecilimi bile bozmuştum erkenden gidip yapayım diye, şimdi gidip uzatacağım, belki 4 yıllığa da tamamlayabilirim veya yks falan takılabilrim kafam çok karışık kanka walla ya
@afdafasfafa sana samimi söylüyorum bu bölümü okursan oku ama bence büro yönetimi ve yönetici asistanlığı ya da muhasebe ve vergi uygulamaları bolumu daha iyi tarim bakanligi, meb, üniversiteler ve daha bir cok bakanlik iki bolumu tercih ediyor Zonguldak maden komuru bile bu bolumden alim yapiyor bence ben Şu an aof ten bunlardan birini daha okuyacagim bir senede bitirme sansin var muaf olan derslerle
Kanka şimdi şöyle benim 2025/8. ayda askerlik tecilim bitiyor. Aslında şu an mayısda askerim normalde, çünkü bozmuştum ani bir karar verip, fakat tekrar uzattıracağım. Neyse işte ben tek seferde bitirsem bile, asker kaçağı olarak bitirmiş oluyorum ve bu yüzden 2026 kpss giremiyorum.
6 ay boyunca hayatımın en gereksiz zamanlarını bana zorla dayatıyorlar. Eski askerlik olsa yemin ederim sınır ötesine göndersinler yine okayim fakat şuanki askerlik tamamen zaman kaybı ama yine de yapmak zorundayız şaka gibi yawq
bende şu aralar bu yüzden dgs düşünüyorum işte sırf uzasın ve en azından mühendis sıfatını alırım falan diye ve ekstradanda açıktan okurum falan
netten bakin