Annemi açıköğretime yazdırmıştim. Online yapiliyor sınavlar da. Ben de onun yerine sınavları yapiyorum. 😃 Hak mıdır acaba? Diplomayı alayım diye bakıyor kıyamiyorum🙄
Yaşı 53.
Yaşı 53.
ne yazık ki öyle kul hakkı oluyor tabi yargılamıyorum herkesin böyle kopyaları falan oluyor ben en son üniversitede kopyayı tamamen bıraktım (bi de tabi üniversite sınavında çekmedim) ne desem bilemedim, anneniz diploayla ne yapacak ki? ya da dersleri geçmek bu kadar zor geliyorsa ne gereği var die düşünmeden edemiyorum...
o zaman diplomayı boşver yaşına göre daha rahat öğrenebileceği daha zevk alacağı şeyler olabilir (illa örgü örme dersi demiyorum tabi)
şöyle de bir şey var yabancıların youtube kanallarını izleyin yabancılar bizim en sıradan en banal bulduğumuz hobilerde bile inanılmaz şeyler yapıyorlar: mesela biz örgü örme diyoruz yabancı kadınlar çılgın oyuncaklar giysiler örüyorlar (yüzüklerin efendisi gibi milyarlık filmlerde kullanılan elf pelerinlerinin ingilterede yıllardır özel bir şekilde örgü ören normal ev kadınların el işi olduğunu biliyor muydunuz), biz ahşap kitap ciltleme diyoruz yabancılar deriden parşömenden kitaplar yapıyorlar, demir dövüp kılıç yapıyorlar falan. o yüzden herkesin yaptığını deneyip sıradan olmaktansa sevdiğin şeyi en iyi şekilde yapmak daha iyi birşey.
Cevap
4Cevap
Yani kul hakkı desem online sınavda çektiğim kopya var 😂bir şey demiyorum
Öteki dünyada hesap verecek olmanmı seni korkutuyor
Şimdi bir insan inandığı yaratıcı nın rızası için bir iş yapıyor sa bu onu iyi yapmaz menfaat çi yapar bir insan yaratıcıdan korktuğu için bir iş yapmıyor sa bu onu vicdanlı yapmaz korkak yapar
Ben de giriyorum Devam et böyle 😊
Komşunun kendisi oğlu ve kardeşi 😬
Ben üstüne teşekkürler ediyorum layık bulup beni seçtikleri için
Takıldığın dersler var mı 😄
5 üzerinden mi Sonuç nerde yazıyor farkında değilim
Tahmin mi ediyorsun yoksa sonuçlar görülüyor mu 🤗
🤔🤔
ne geçecek eline boş boş işlerle uğraşıyor
öğrendiklerinin ne faydası olacak korana aşısını mı bulacak sanki
orta okul
üniversite okuyup bir konuda uzman olmayacaksan lise okumanın hiçbir faydası yok ki bana sadece 1 tane faydasını söyle
Yavrum bir şey üretmek için okumazsın. Tarih öğrensin diye yazdirdim zaten. Tarihini biliyor musun? Matematik öğrenmesinin ne zarari var? Türkçe anlam bilgisini öğrenmesi gerekmiyor mu? İlla bi meslek, bi üretim için okumazsın. Kültürünü artirirsin. Ben mühendisim ama adalete yazildim açikögretimden. Maksat zaten kültür düzeyini yükseltmek.
ben ortaokul mezunu olduğum halde tarih konusunda baya bilgiliyim islam konusunda da türkiye toplumunun yüzde 99dan daha bilgiliyim bunları ben lise üniversite okusaydım bilemezdim
ben okuldaki bilgileri gereksiz buluyorum millete ne kadar öğretirsen öğret %90 dan fazlasını unutuyorlar çünkü hayatta hiçbir işe yaramıyor merak ettikleri konular da değil insanda önce merak duygusu olacak meraklı olmayan hiçbişey öğrenemez öğrense de unutur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?