Benim ayak uzatarak oturmamın kimseye hiçbir zararı yok. Bunu sırf biri görgü olarak tanımlamış diye yapmak zorunda da değilim, kim karar veriyor neyin görgüsüzlük olduğuna?
Yabancı biri olsun veya olmasın bunun bir önemi yok ki kişi nasıl rahat ediyorsa öyle oturur. Bundan bilmem kaç yıl önce birileri buna yanlış dedi diye bu yanlış bir şey olmuyor. Önemli olan kimseye zarar vermeden yaşamak, bunun dışında kalan her şey kişinin kendi özgürlüğüdür ve başkasının müdahale etmeye hakkı yoktur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazan şeylerden bazıları insanların hayatına edep adı altında müdahale gibi.
Ettiği müdahale biraz da görgü ve olmadık gereken gibi değil mi?
Benim ayak uzatarak oturmamın kimseye hiçbir zararı yok. Bunu sırf biri görgü olarak tanımlamış diye yapmak zorunda da değilim, kim karar veriyor neyin görgüsüzlük olduğuna?
Bence orada yabancı birisi varken demek istemiş olabilir :) ama tabi li saygı da duyuyorum görüşünüze
Yabancı biri olsun veya olmasın bunun bir önemi yok ki kişi nasıl rahat ediyorsa öyle oturur. Bundan bilmem kaç yıl önce birileri buna yanlış dedi diye bu yanlış bir şey olmuyor. Önemli olan kimseye zarar vermeden yaşamak, bunun dışında kalan her şey kişinin kendi özgürlüğüdür ve başkasının müdahale etmeye hakkı yoktur.
Her insanın yaşayış tarzı farklıdır :) saygı duyarım
yarısına bile uyulmuyor
Bizler son örnekleriz diyebilirim.
bunların çoğunu normalleştirdiler daha beter olcaz bence bi 20 sene sonra
Evet
Evet Türkiyenin buna ihtiyacı var
İnsanların gençlerin buna ihtiyacı var. Ben ve benim gibiler son kaldık artık bu ülke de
Bende
Hadi ya :) bu mutlu ediyor işte :) sağ duyulu insanları görmek mutlu ediyor beni
gelsin çok bozuldm ben
Düzelmek birazda elimiz de ama :)
Gelmeli
Katılıyorum kanka ya :)
Aynen knk
Acil
Hem de en hızlı şekilde.
Türkiye'nin büyük sorunu yere çöp atanlar
Yukarıda ki maddelerin yüzde 60 ı sorun bence ülke de şu anda
En ufak bir kağıdı bile cebime koyuyorum çöp bulana kadar cebimde ya da elimde tutuyorum fatura vs
Ben eve götürüp evde atıyorum:)
Valla ince düşünenlere hayranım
Bizler son örnekleriz üstadım. Bizlerden kalmıyor artık