Yani artık üniversitenin bazı bölümler için anlamı var diğer bölümler için oku aya gerek yok salak saçma 1 aylık kurslar artık 2 yıllık eğitim öğretimiyle eş değer saçmalık
Valla dediğin gibi sağlık öğretmenlik belki olabilir bilmiyorum artık devir internet devri millet kolay yoldan milyonlar kazanıyor ben diplomama bakıp içiyorum
Sadece onla kalsa mesela tiktok kolay para kız oldun mu aylık en az 2k ya da twich yayıncı tanıdığın olsa onun vasıtasıyla başlasan hop en az 1k zaten destek gelir iyi para
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zor benim arkadaşım uçak bakım mühendisi adam iş bulamadı 3 yıldır garsonluk yapıyor
Sağlık okumak en mantıklısı galiba
Yani artık üniversitenin bazı bölümler için anlamı var diğer bölümler için oku aya gerek yok salak saçma 1 aylık kurslar artık 2 yıllık eğitim öğretimiyle eş değer saçmalık
Ne okumak mantıklı bu zamanda
Valla dediğin gibi sağlık öğretmenlik belki olabilir bilmiyorum artık devir internet devri millet kolay yoldan milyonlar kazanıyor ben diplomama bakıp içiyorum
😂 sosyal medyada herkezin yapabileceği iş değil diye düşünüyorum
Ben bir ara YouTube'a başladım iyide izleniyordum o montaj işi yok mu insanı bitiriyor 4 5 saat alıyor montaj kaliteli birşey için
Sadece onla kalsa mesela tiktok kolay para kız oldun mu aylık en az 2k ya da twich yayıncı tanıdığın olsa onun vasıtasıyla başlasan hop en az 1k zaten destek gelir iyi para
Ben de işte yarın işe gidecem sabahın 6’sında kalkıp
Kazanabilirsen hava astsubay myo okulunu kazan orada var uçak teknolojisi bolumu.
Yoktur