herkese merhabaa arkadaşlar sizce çocuk gelişimi mi veya muhasebemi geleceği var mı iş imkanları nasıl sizce her yönüyle çevrenizde okuyan bilginiz olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
Ablam yeminli muhasebeci suanda 2 cocuk bakiyor 😂😂 demem oki kpss kazanamadıktan sonra ve çevren olmadıktan sonra muhasebeci işi zor özellikle bayanlar için gidin sağlık okuyun
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
o da sayısal bir bölüm ve benim sayısalım yok kısacası tıp okumayanın iş garantisi yok gibi bir şey
Sağlıkda sıkıntı cekmezsiniz türkiye Şu an ve gelecekte sağlık turizmi için buyuk bir yer ve ilerisi cok iyi birde kpss kazanıp devlete kapak attınızmı ohh gelsin keten helva 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Türkiye'de her 8 kişiden 17'si muhasebe mezunu.
Kadınların her 10 kişiden 44 tanesi çocuk gelişimi mezunu.
Ablam yeminli muhasebeci suanda 2 cocuk bakiyor 😂😂 demem oki kpss kazanamadıktan sonra ve çevren olmadıktan sonra muhasebeci işi zor özellikle bayanlar için gidin sağlık okuyun
o da sayısal bir bölüm ve benim sayısalım yok kısacası tıp okumayanın iş garantisi yok gibi bir şey
ablanız memnun mu mesleğinden peki önerir mi mesleğini
Sağlıkda sıkıntı cekmezsiniz türkiye Şu an ve gelecekte sağlık turizmi için buyuk bir yer ve ilerisi cok iyi birde kpss kazanıp devlete kapak attınızmı ohh gelsin keten helva 😂
5 sene calişti 6 sene evlendi ve ondan sonra enişte izin vermedi calişmasina Şu an calişmiyor cocuk bakiyor 2 tane yaramaz yumurcak var 😂
ablan yeminli değildir malı müşavirdir. yeminli olmak öyle kolay mi :)
@blade063 anladım hem çocuk hem iş daha zor
Teşekkür ederim:))
Muhasebe diye düşünüyorum ama çocuk gelişimine göre biraz zor bir bölüm
mali müşavirin yanında staj yapıyorum şu an beynim çok yoruluyor gerçekten
Sana tavsiyem yapabileceğin ve mutlu olabileceğin mesleğe yönelmek diğer türlü yıpranırsın
umarım doğru bir kararı verebilirim
Sayılar her türlü çocuklardan iyidir bence 😄
:)) muhasebe de de beynim yoruluyor yaa
Çocuklarla uğraşırken hem beynin hem vücudun yorulacak ama
öyle tabii ama pek muhasebeyi sevemedim ya aslında güzel masa başı falan ama çok fazla şey var
Yani tercih senin hangisini severek yapacaksan onu seç zaten
teşekkür ederim yorumlarınız için:))
Rica ederim zor meseleler kolay gelsin:)
Çocuk gelişimi
Muhasebe
Çocuk gelişimi
İkisi de değil
Estetisyen olabilir