Arkadaşlar sorum çocuk gelişimcilere ve okul öncesi öğretmenlerine;
4 yillik okul öncesi öğretmenliği okuyorum, aciktan İstanbul üniversitesi 4 yillik çocuk gelisimine kaydolup okumak istiyorum ikisini ayni andan yapabilie miyim çocuk gelisimi mezunu tam olarak ne is yapar zaten öğretmenlik fakultesi okudugum icin otomatikmen formasyonum olucak arti olarak çocuk gelisimi uzmanligini da kendime katmak istiyoeum yapabilie miyim? Goruslerinizi bekliyorum.
4 yillik okul öncesi öğretmenliği okuyorum, aciktan İstanbul üniversitesi 4 yillik çocuk gelisimine kaydolup okumak istiyorum ikisini ayni andan yapabilie miyim çocuk gelisimi mezunu tam olarak ne is yapar zaten öğretmenlik fakultesi okudugum icin otomatikmen formasyonum olucak arti olarak çocuk gelisimi uzmanligini da kendime katmak istiyoeum yapabilie miyim? Goruslerinizi bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İstanbul üniversitesi biraz zorluyor, Atatürk Üniversitesi daha kolay ve yapabilirsin evet kendini geliştirmen için de güzel bir fırsat olur.
Peki simdi bunu ben Şu an okurken 2. Üniversite olarak. okuyabilirim degil mi mezun olmayi beklememe gerek yok bir de İstanbul Üniversitesi daha iyi degilme diploma acisindan? Cok zorlar mi uzaktan okuyan varsa yardımcı olabilir mi
uzaktan zorlamaz çünkü genelde kopya çekiliyor malum ama yüz yüze sınavlarda İstanbul üniversitesi zorluyor diye okudum çoğu yerde. ben Atatürkteyim hep çıkmış sorular çıkıyor sınavlarda. evet 2. üniversite kapsamında puansız harç ile direkt okuyabilirsin. diploma aöf olduktan sonra çok fazla dikkat edileceğini sanmıyorum.
Aof diplomasi ile calisamaz miyim ki zaten istememdeki en buyuk amac kendimi geliştirmek çocukları cok seviyorum onlara faydali olmak sitiyorum bir de cocuk gelisimi hangi alanlarda calisir biliyoe musun
çalışabilirsin tabii ki ama aöf olduğu için üniversiteye bakmazlar. çalışma alanı çok fazla. hastane, yurtlar, kreşler, danışma merkezleri vs.
Cok teşekkürler ataturke uzak olmasindan dolayi herhangi bir sorunda gidemeyebiilirim ondan
herhangi bir sorunda direkt yardımcı oluyorlar zaten hiç gitmeyi gerektiren bir durumla karşılaşmadım. rica ederim, başarılar. 😊
Teşekkürler son bir şey sorabilir miyim devlette cocuk gelisimci olarak calisabilirim degil mi aof olmasi sorun cikarir mi
evet çalışabilirsiniz.
Ortak dersleriniz olur o yüzden bebce zor olmaz ama tabi ne kadat çalışkan oldupunda önemli
Ya calismayi seviyorum amacim. zaten kendimi gelistirmek derslerin buyuk bir kismi ortak
E o zaman kolay
Zaten açıköğretimde uzatsan bile sıkıntı olmaz açıköğretim rahat ve geçmesi kolay
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!