- 2 Yıllık Polis Meslek Yüksek Okulu Okuyarak Polis Memuru Olmak.
- Açık Öğretimden 4 Yıllık Bir Bölüm Bitirip Okurken Çalışıp Bittikten Sonra KPSS İle Polis Amirleri Eğitim Merkezinde Eğitim Aldıktan Sonra Komiser Yardımcısı Olmak.
Polis Meslek Yüksek Okulu Okuyup Polis Memuru Olarak Göreve Başlamak.
4 Yıllık Açık Öğretim Üniversite Okuyup KPSS İle Polis Amirleri Eğitim Merkezine de Eğitim Alıp Komiser Yardımcısı Olarak Göreve Başlamak.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu işler torpillede çok dönüyor, 4 sene okul okudukta bir işe yaramadı. Elin oğlu torpille işe giriyor, falan filan.
Polislikte kolay kolay torpil olmaz eniştem de polis biliyorum az çok ancak sivil ekibe falan geçerken torpil olur başka birşey de torpil pek işe yaramaz
Sen öyle sana, benimde akrabam polis ben biliyorum gördüm ama oğlu zaten okuyordu. Neyse benim yaşadığım gördüğüm farklı. Daha yazmayacağım. kolay gele.
Sorumluluk almayi sevmiyorsan komiser olma. Direk düz polis ol eğer kafam rahat olsun diyorsan.
Of ya bende bu iki seçenek arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum 😒
Yalnız dört yıllık bir bölüm okuduktan sonra Paem'e girmek pek mantıklı gelmedi açıkcası. Sencede çok vakit kaybetmez misin? Pomem denesen..
POMEM Mezunları da Polis Memuru Oluyor Onun Yerine Pmyo Okurum Daha Mantıklı KPSS Derdi Vs. Yok
Evet.
Ben dört yıllık bir bölüm okuduktan sonra Paem'e girmeni mantıklı bulmadım açıkcası. Ya direk Pmyo oku ve polis memuru ol ya da açıktan bir bölüm bitirerek önlisans mezunu ol ve Kpss ile pomeme gir yine polis memuru ol. (Tabiki bu durumda pmyo daha mantıklı fakat iki bölüm bitirmek ve okurken çalışıp para kazanmak fikri de sana mantıklı gelebilir)
Yani dört yıl boyunca okuyacaksın
sonra da Kpss'ye girip Paem deneyeceksin. Peki ya kazanamazsan, ya dört yıl sonra eğitim sistemi daha bøktan bir hal alırsa? Zaten daha şimdiden Kpss'yi kaldıracağız diyorlar.
Tabi ki Olabilir Teşekkür Ederim Yorumun İçin
Rica ederim başarılar.🙋🏻♀️
Bende sana bir şey sorabilir miyim
Sorabilirsin
Teşekkür ederim.
Bende pmyo veya pomem düşünüyorum. Pmyo için Tyt sınavından 250 ham puan almam gerekiyor fakat bu yıl alabileceğimi sanmıyorum. Sence bir yıl daha mezuna kalıp evde pmyo için mi çalışayım yoksa bu yıl evde oturmak yerine iki yıllık bir bölüme giderek (örgün) önlisans mezunu olup Kpss ile pomeme mi gireyim?
Pmyo biraz zorlu bir eğitim 2 yıl yani bildiğin askerlik gibi bir farkı yok kpss tyt sınavına benziyor çoğu konular aynı bence Pomem ile başvur 6 ay eğitim polissin sonra. Sağlıkla ilgili bir bölüm okuyabilirsin Paramedik, Ameliyathane Hizmetleri vs. Eğlenceli Bölümler Bunlar En Azından Kpss ile Polisliği Kazanamasan Bile Elinde Mesleğin Olur Olana Kadar Denersin Şansını Benim Görüşüm Bu
Teşekkür ederimm 🌺
Rica Ederim Başarılar 🦋
Dört yıl okurken 2. yarısında bırakıp pomeme girmek?
2 side mantıklı gibi
A gibi