Mimarlığı nasıl sevebilirim?

Evet gerçekten nefret ediyorum. İsteyerek tercih ettim ama ünideki eğitimden, gıcık hocalardan ve yıldırma politikalarından dolayı artık tiksiniyorum.. okulda daha gözümüzü açmamışken ilk dönemden proje verip bide yetmedi bırakıp dönem uzattırdılar.. bütün heves istek ne varsa ilk dönemden söndü. sonra alışırım daha iyi olur derken 4 . sınıf oldum ama tiksiniyorum.. AutoCAD'in logosunu bile görmeye tahammülüm yok.. mimarlık kelimesi midemi bulandırıyor.. sosyal medyada mimarlık muhabbeti yapan çok bilmiş kimi görürsem engelliyorum.. o kadar isteksiz okuyorum ki çok başarısızım 1 dönem oldu bir yıl.. psikoloji, yaşama hevesi kalmadı.. ailem gururla mezun olmamı beklerken ben bu haldeyim.. bahar yarıyılı başladı ama ben bilgisayar başına oturamiyorum, çalışmak fobi oldu.. bu durumu aşmazsam bu gidişle mezun olamayacam😔😔😔 nasıl bir belaya bulaştım diye hergün kızıyorum kendime.. çalışkan, azimli, idealist kızdan eser yok,6 7 sene önce geleceğimi hiç böyle hayal etmiyordum.. şu saatten sonra sevmekten başka çarem yok..
Mimarlığı nasıl sevebilirim?