25 yaşındayım iş yeri açıcam 40 bin tl civarı daha lazım, askerliğim 2023e kadar erteli lise mezunuyum açıktan okuyorum daha önce hiç sigortalı çalışmadım hep sigortasız garsonluk yaptım özgeçmişim bomboş yani ehliyet bile yok. Bende diyorum kurumsal giyim firmalarına başvurayım defacto lc koton vs. alırlar mı beni full time? 2-3 ay içinde kesin işe girmem lazım baktım almıyorlar mecbur burgera felan başvurcam iş lazım 1.5 sene çalışıp çıkıcam kalıcı olmucam tabi bunu söylemicem. SADECE ÇOK TERLİYORUM BURGERI ONDAN İSTEMİYORUM
+Neden bu tarz iş istiyorum derseniz düzenli maaş ve sigorta yapıyorlar garsonlukta sigortanı yatırcaz diyip yatırmadılar hayla alcaklarım var bıktım bunlarla uğraşmaktan+ sosyalleşirim iş arkadaşlarım olur evde yanlızlıktan kafayı yedim
+Neden bu tarz iş istiyorum derseniz düzenli maaş ve sigorta yapıyorlar garsonlukta sigortanı yatırcaz diyip yatırmadılar hayla alcaklarım var bıktım bunlarla uğraşmaktan+ sosyalleşirim iş arkadaşlarım olur evde yanlızlıktan kafayı yedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
giyim firması dene gıdada sıkıntı olur gibi gibi
neden gıdada sıkın tı olur?
bir sürü evrak lazım oluyo portör muaynesi gibi
NE OLUCAK VERİRİZ yeterki işe alsınlar
Ben de hic calismadim ya almyorlar ne halt yicek
almıyorlar mı eminmisin
Almıyor itler tecrübe boku yiyorlar garsona bile
başvurdun mu ki ? benim arkadaşım defactoya girmişti hiç tecrübe vs. yoktu okuyordu part time girdi daha sonra yine okurken destek eleman olarak giren arkadaşlarım oldu zaten TECRÜBE olması için işe almaları lazım yoksa nasıl tecrübe olur?
Normal ilanlardan almadilar işte. Pandemiden mi sanssizlik mi bilemedim. Defactoya online mi basvuru yaptılar. Şoka da yaptım basvuru. Ses yok
gidip mağazaya form doldurup başvursana? o zaman almadılar de
Ya ne bilim eleman ihtiyacı yoksa? Hem millet işsizlikten kırılıyor yığılır herkes. Bana sira gelene kadar.. öyle sanssizim😔
iilaki olucak emekli olan kovulan istifa eden yeni şube yeni iş yükü vs. tabi coronada herkes işsiz yığılma çokkkk
Simdi lcw defacto burger gibi yerlere gidip başvuru formu doldursam denemis olurum şansimi heral.
Asgari ücretle 10 yılın sonunda biriktirirsin inşallah
ne alakası var ailemle yaşıyorum 0 masrafım var sigara alkol karıkız vs. hiç yok 1 yılda biriktiririm ufak ufak yatırımlarımla dah önce garsonluk yaparak 100bin tl biriktirdim şu an 40bine daha ihtiyacım var evli çocuklu olsam dediğin doğru
Garsonlukla nasil biriktirdin 100 bin allasen zksmzkss
Bir yıl da yemeden içmeden dokunmasan parana 33 bin 600 kazanırsın kardeşim
@Pembistann kafası çalışmayan arkadaş liseden 17 yaşında mezun oldum başladım garsonluğa 17-25 yaş arası 8 yıl eder 8 yıl demek 96 maaş demek hiç boş kalmadım 6 maaş içerde kaldı desen şu an asgari ücret bahşiş en kötü 3 bin tl 90 ayda 270 bin tl eder? 170 bin tl nerede dersen kendime de para harcadım ailem ev alırken krediyede yardım ettim her boku yaptım o küçümsediğin parayla sen bilgisayar başında oturma organını büyütmeye devam et çünkü yaptıklarımı hiçbir zaman yapamıcaksın.
yatırım diye bir şey duymadın mı? mesai prim hiç duymadın mı? aylık 750 tl olan yemek kartını nakite çevirip evden yemek getirenleri duymadın mı? neden küçümsüyorsunuz parayı? ne bekliyorsunuz aylık 10bin tl mi alcaksınız
Ben o kadar aldığım için altta kalanlar umrumda olmuyor
aylık 10 bin tl alıyorsun anonim hesaptan yorum yapıyorsun hahahha GERÇEK dünyaya dön ailem olmasa açlıktan sürüncen asalak solucan seni
Ne küçumsemesi mal misin. Sen önce insan gibi konuşmayı ve anlamayi öğren. Tr şartlarında para biriktirmek kolay değil ve ben hic çalışmadım okul yüzünden simdi de asla iş bulamiyorum. Ben yasamadigum için bilemiyorum pc başında da oturmuyorun çünkü bilgisayarim yok ukala şey.
@Pembistann boş yapma biriktiren biriktiriyor işte karşında canlı örnek neyine inanmıyorsun sen önce işe gir 1 ay çalış sonra dersin para birikmiyor
Başvur alırlarsa banada söyle 😃
sen başvur önce?
Soruyu soran sensin başvur alcaklarini sanmıyorum seni 😃
neden almıyorlarmışşşş