Çalış tabiki 240 zaten temeli olmayan birinin yapacağı bir puan. Yanlış anlama eğitim sisteminin berbatligini biliyorum herhangi bir sebepten dolayı temel atamamks olabilirsin. Mezuna kalmayı neden düşünmedin
Ailem illa yaşadığım şehirdeki üniversiteyi istiyor orası gelmezse şehir dışına göndermeyecekler kazansam bile o yüzden 240 puan alıp yaşadığım şehirdeki üniversite tutturmam lazım
Hangi şehir? Benim de cevremde başka şehre göndermeyen var ancak önemli olan senin istediği bölüme gitmen. En fazla üniversite için sana karşı gelebilirler zaten sen kendi mesleğini aldıktan sonra sorun olamaz. Hedefin ne bu arada?
Hedefin güzel şehir de gayet iyi bu ayrıntılara çok da takılma ben istanbuldayım Ankara istiyorum. Yanı alternatifi olan da o şehre geliyor bunu sorun etme kendine. Sadece çalış. Kendini şaşırt. Erken kalk ve süre tut. 240 değil en az 300 yaparsın. Hiç tyt denemesi çözdün mu kendini dene bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çalışmadan girsen bile alırsın. Bizim 50 yaşındaki komşumuz girdi 260 almıştı
Fazlası bile alınır sadece doğru çalış yeterli 🤞
Elimden geleni yapıyorum gayret ediyorum
Kasma stres yapma sinavada daha var zaten soru odaklı çalışabilirsin
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 😊
Çalışmasan daha yüksek bile alırsın. Temelin mi zayıf?
Evet
Ama bir umutla çalışıyorum
Çalış tabiki 240 zaten temeli olmayan birinin yapacağı bir puan. Yanlış anlama eğitim sisteminin berbatligini biliyorum herhangi bir sebepten dolayı temel atamamks olabilirsin. Mezuna kalmayı neden düşünmedin
İkinci kez mezuna kaldım iki kere girdim olmadı son girişim zaten hastaydım okula gidemedim temelim yok o yüzden
Geçmiş olsun. 35 net 4 ayda yapılır. Günde 25 soru altında paragraf 20 soru altında dil bilgisi cozmemeni tavsiye ederim veya 30 15 yapabilirsin.
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ne demek 😊
Ailem illa yaşadığım şehirdeki üniversiteyi istiyor orası gelmezse şehir dışına göndermeyecekler kazansam bile o yüzden 240 puan alıp yaşadığım şehirdeki üniversite tutturmam lazım
Hangi şehir?
Benim de cevremde başka şehre göndermeyen var ancak önemli olan senin istediği bölüme gitmen. En fazla üniversite için sana karşı gelebilirler zaten sen kendi mesleğini aldıktan sonra sorun olamaz. Hedefin ne bu arada?
Çocuk gelişimi Ankara
İstediğim bölüm ve yaşadığım şehir
Hedefin güzel şehir de gayet iyi bu ayrıntılara çok da takılma ben istanbuldayım Ankara istiyorum. Yanı alternatifi olan da o şehre geliyor bunu sorun etme kendine. Sadece çalış. Kendini şaşırt. Erken kalk ve süre tut. 240 değil en az 300 yaparsın. Hiç tyt denemesi çözdün mu kendini dene bence
Konularım bitmedi o yüzden daha çözmedim
Ben de bitmeden çözüm. Ilk halini gör ki ilerlemeni hesaplayabilesin. Coz bence bir tane şimdilik iyi ya da kötü kendini gör.
Peki çok teşekkür ederim umarım bu sefer olur
Rica ederim umarım
ben hep kör olsam koklaya koklaya alirim o puani
Fazlası da alınabilir. Düzenli çalışırsan
Çok rahat alırsın.
Ama Türkçede 23 net yapıyorum en fazla şu an 4 ayda 35 nete çıkar mı
Çıkmaz 35 net
Sözel o kadar da zor değil okuduğunu anlamaya yönelik temel kavramlar soruluyor genelde. Eğer istersen yeterince gayret edersen bu mümkün.
İnşallah olur pek umudum yok
Rahatça
Alınır kolay bence
Alınır
Alırsın
Düzenli çalışırsan