AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok tehlikeli değil mi? Gerekenleri yaptıktan sonra sana selamun aleyküm dediğinde aleyküm selam deme cesaretin var mı bu konuda kendine güveniyo musun?
Güvendiğim için soruyorum
Şöyle bi yazı buldum
Nebih Cini Çağırma adımları,
1. adım:Temiz ve karanlık bir ortama geçin
2. adım: Dizleriniz üzerine oturduktan sonra 3 defa, "euzu billahi mineş şeytanir racim"
3. adım: 7 defa, "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim"
4. adım: 3 defa şu dua okunur: "Ey Allah ve resulunun emir ve yasaklarına itaat eden mümün cinl nebah cini bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin"
5. adım: 7 kez cin suresinden şu duayı okuyun, "Ahsenellahü ila men ahsene ileyye min ervahil müminin"
6. adım: Son taraf dönerek 3 defa: "ye saf diş" ardından "Bikatlamediyş" deyin.
7. adım: Son olarak ise şu dua okunur: Tezdadu biha sirran ve ala sirriküm. Essalamü aleyküm eyyühel ervahut tahireti min cannil mü'minin."
Tüm bu adımlardan sonra müslüman cinlerden birisi sizi "Selamun Aleykum" derse şaşırmayın ve ona karşılık "Aleykum Selam" diyin.
Nebih Cini Özellikleri Nelerdir?
Nebih cini Müslüman cinler arasında yer alan en küçük cindir.
Dost canlısı ve yardım sever olarak tanınır.
Oyuncu değildir. Diğer tüm cinler gibi şakalardan hoşlanmazlar, ciddilerdir.
Kendisine kötülük edilirse o da kötülük edebilir.
Nebih cinini çağırmak mümkündür ama unutulmamalıdır ki çağırıldıktan ve sonra bir daha çağıran kişiden ayrılmazlar.
Geri gönderilmek istenirse bunu saygısızlık olarak alır ve çağıran kişiye kötülük edebilir.
Nebih cini ile arkadaş olur mu?
Nebih ya da herhangi başka bir cin ile arkadaş olmanızı önermem. Cin alemi ile insan alemi arasında arkadaşlıkların çok farklı boyutları olacağını ve arkadaş olmak için kişinin bu konuda kendine ve bilgisine güvenmesini gerektiğini düşünüyorum.
Teşekkürler
Ö. d
kirayı paylaşmaya yanaşmıyor arıza çıkarıyor. geceleri de karı kız getiriyor eve.
tavsiye etmem.
Tövbe bismillah ne diyon gııı
Cin gibi insanlar varken gerçek cine ne hacet
Nezih cini nin arkadaşı var seni kabul etmezki
O ne?
Cinmiş işte 😂😂
Cin
Çikolata: gittiği yol, yol değil insan Cinle arkadaş olur mu hiç. 😃
Waartsyim bilgim yok tanımıyorum onu. Tanısaydım yardımcı olurdum.
Oluyor ama bu arkadaş çağırıyor olmak için 😂
Ee sen arkadaşa bi yardımcı olsana. Biliyorsun bu işleri belli. 😂
Ne bilim be 😂 fincan koysun çağırsın fjjffj 😂😂kendisi arkadaş olmak istiyom diyor ben korkarım öyle şeylerden tjfjrj 😂
Fincana kadar biliyorsun ama efendim. Yok yok sen yaparsın bu işi. Hem korkma kapının arkasında bekleyecem 😂
Len fincanı herkes biliyor fjdjd 😂 bana Özel değil dalga amaçlı yapılan birşey bu 😂 kapının arkasında mi 😂😂sen benden çok korkuyon herhalde
Bak alta yazmışlar 😂bende fincan koy diyom fjrjrj rezilik 😂
Valla korkuyorum ben. Soru soran kişiden de tırstım şu an. Ama tabikide sana güveniyorum bu konuda sen korkmazsın 😂
Ben açık açık diyim bana güvenme bu konularda fjjrd normalde güvenilir bir insanım ama böyle şeylerden korkarım bırakır kaçarım fjfjfj 😂😂
Geliyor mu peki fincana bu dediğin şey 😂
küçükken okulda üç beş salak yapardı 😂ondan salladım 😂 ne bilim geliyormu ben korkuyorum diyom sen geliyo mu diyon ben karanlıktan korkan insan bunlarla ugrasirmi sence fjfj😂
Ben deneyecem. Eğer iyi biriyse seninlede tanıştıracam tamam mı. Tamam de 😂
He tabi oldu thrje sus sus valla 😂😂
Sen bana güvenmiyor musun bak kalbimi kırıyorsun. Beraber üçümüz yemeğe gidecez. 😂
Len valla sus 😂
Susmayacam sen soktun kafama o yüzden yanımda olacaksın 😃
neyin eksik de istiyorsun de bakim
Neyy