25 yaşıma geldim yüksek lisans yapıyorum hâlâ bir işe giremedim. çok psikolojim bozuluyor. yıllarca tek gayem kendi ayaklarımın üzerinde durup bir meslek sahibi olmaktı koskoca kız oldum hala işsizim. nasıl iş bulacağım ben?
Güncellemeler
+1 yıl
ölmek istiyorum bu hayatta hiç bir şey yaşayamadım
Tuik e göre 1.5 milyondan sadece birisin. Tanıdık yoksa unut ise girmeyi Dün biri dedi ışte. Arkadaşı diyetisyen ve kpss den 98 almış atanamamis Ötesi var mi
ik uzmanı için işkur a başvurabilirsiniz bölüme göre de birçok alanda iş var bazı bölümler daha şanslı Eğer endüstri alanındaysanız işsiz kalmamanız garanti
Çok mezun var be 🤷🏼♂️ o kadar insan okuyup yıllarını veriyor ama iş bulamıyor üzücü gerçekten ülkemizin eksiği aslında çok üniversite olması değilde daha iyi eğitim olsa ve iş imkanı da okurken sağlanmış olsaydı keşke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tuik e göre 1.5 milyondan sadece birisin. Tanıdık yoksa unut ise girmeyi
Dün biri dedi ışte. Arkadaşı diyetisyen ve kpss den 98 almış atanamamis
Ötesi var mi
Insanlar doğruyu ne zaman görüp liyakati ögrenirse senin gibi binlerce insanda o zaman bu dertten kurtulur.
ik uzmanı için işkur a başvurabilirsiniz
bölüme göre de birçok alanda iş var
bazı bölümler daha şanslı
Eğer endüstri alanındaysanız işsiz kalmamanız garanti
Tecrübe tecrübe veee heh birde tecrübe gerisini boş her iş ilanının altında yazan tek şey tecrübe
Okumak ile iş bulmak 10 yıl önceydi artık yeteneği olan iş bulabiliyor
ülke şartları böyle maalesef yalnız değilsin 28 30 yaşında insanlar kpss.çalışıyor
Buna nedencsasiriyorsun ki bu duzen boyle
Çok okuyan değil çevresi olan is bulur
Bölüm ne acaba
isletme
Çok mezun var be 🤷🏼♂️ o kadar insan okuyup yıllarını veriyor ama iş bulamıyor üzücü gerçekten ülkemizin eksiği aslında çok üniversite olması değilde daha iyi eğitim olsa ve iş imkanı da okurken sağlanmış olsaydı keşke