Tyt 70 net yapıyorum aşağı yukarı şu an. Ayt temelim var fen temelim var. Sizce 120 günde ayt yi komple bitirip halledebilir miyim sayisalda.
Biter
Zor biter
Bitmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
sıkı çalışırsan biter burda boş insan çok hevesini kırmaya çalışabilirler ama öyle 3 4 saat çalışmayla olacak iş değil ayt sayısal cidden ağır emek istiyor
Zaten 3-4 saat çalışmak istemiyorum. Şu an ayt den 33 net yapıyorum aşağı yukarı. Hedefim 60 üstü çok mu imkansız , fazla caliscam tabiki
kanka şöyle düşün de ki neden 33 net yapıyorum eksiğin vardır 33 yapıyorsundur bu çok iyi çünkü eksiklerini kapatınca netlerin artacağını bilirsin ama eksiğim yok ya da bunları biliyorum yeter ama 33 yapıyorum dersen olmaz yani amacın hep eksiği kapatmak net artırmanın can alıcı noktası eksiktir eksik kapat netler artmaya başlıyor
Haklısın panpa eksiğim var ondan kaynaklı , bak bugün bana güzel bir fikir verdin , bir ayt denemesi cozucem yanlış yaptığım konuları not alıp onlara caliscam tenk yuuu 😅
Yani ben en baştan calismayi düşünmüştüm ama yaptığım konuları biraz es gecmekte fayda var ya
Temelinin olup olmamasına bağlı
Tmeelim gayet iyi var hatta şu an 30 net yapıyorum 80 sorudan
O zaman yetiştirme gibi bir sıkıntında yok sürekli soru çöz biter
Teşekkür ederim inşallah yaparım