Aldigim maas kendime bile yetmiyor ne yaoacagimi bilmiyorum artik yiklardir asgari ucret aliyorum bazen isim olmadi bazen maas yatnadi cok sey yasadim ama tek sonuc bu maaş kimseye yetmiyor, bende isterim kendi isimi kurmak hatta tek amacim bu zaten kendim icin cok az para harcadim simdiue kadar , geri kalanini biriktirdim olmuyor abi birikmiyor ,10 sene calissan bile kendi isini kurman cok zor gercekten , krediden korkuyorum , 1 kere cektim cekmez olaydim , 12 ay o krediye calistim , şu an biraz param var ama ne fayd adüzenli bi maasim var simdilik resmen damla damla küveti doldurmaya calsiyor lum , şu an okusam 4.5 gibi bi maasim olsa cok iyi olurdu , keske okusaydim , okumadan hiçbisy olamiyorsun sizcede boyle degilm8
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiçbir şey için geç değil, yeter ki içinde öğrenme arzusu olsun. İstediğin zaman yeniden başlayabilirsin önünde yaş engeli olduğunu düşünmüyorum. Ama nerede okuyacağını, hangi bölümü tercih edeceğini, seçeceğin bölümün mezuniyet sonrasındaki artılarını ve eksilerini iyice hesaplaman gerekir. İki ya da üç üniversite bitirip de asgari ücretle çalışan daha da kötüsü o kadar eğitime rağmen hiçbir yerde çalışamayan insanların da olduğu gerçeğini göz önünde bulundurmalısın.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim inşallah hayat her zaman istediğin gibi olur. Kendini geliştir kitap oku, spor yap ve en önemlisi üniversiteye gitmeni öneririm pişman olmazsın. YKS çalış 2 yıllık da olsa bir üniversiteye yerleş oradaki insanların fikirlerini görürsün ufkun genişler, aydınlanırsın. Zaten oradan sonra eğer para kazanmak istersen çok kolay bir şekilde gelir. Şimdiden hayatında başarılar dilerim kardeşim.
08 Yorumla- +1 yıl
Birde üniversiteye gitmeye karar verirsen yks sınav tarihlerini kacırma cünkü bitmeye az kaldı
Soran+1 yılevet Şu an bakdim daha var yaparim başvuruyu , bide önerdigin bi kitap var mı ?
- +1 yıl
Zengin baba fakir baba (robert j. kiyosaki) bunu kesin oku çok faydasını görüceksin bak8ş acın değisecek
Soran+1 yılşu an okuycam hemde , çok teşekkurler ilgin icin
- +1 yıl
Rica ederim kardesim seni yüksek makamlarda görmeyi çok isterim 💪 seviliyosun
- +1 yıl
Kardesim bana istek atsana sana herzaman rehber olacak bir yazı atacagım
- +1 yıl
ya da al knk normalde bu yazımı herkese atmam ama burayı okuyanlarada bir faydamız olsun
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak ben okudum 23 yaşındayım ve işsizim. Çevremden aldığım tepki "eee okudun hani iş, çalışmayacakmısın işsiz oturacak mısın evde, boşuna mı okudun." Kulaklarımı tıkıyorum. Emin ol bu devirde okumanın bir anlamı yok eğer ki şöyle düzgün bir meslek okumadiysan. Sağlık hukuk vs. diğerlerini okuyup bir yere gelmek gerçekten zor. Bu devirde bir de adamın olacak. Adamın varsa okuduğun bölüm vs. bir anlam ifade etmiyor. İlla düzgün bir işe yerlesiyorsun. Gerçekler bunlar. Yaptığın iş eğer ki yukselebilecegin bir işse yükselmeye çalış. Ya da kendi işini kur, kurmak için çabala. Ve hiç bir şey için geç değil. Her konuda iş ve ya okumak hangisini istersen karar senin. Üniversite de sınıfımda 60 yaşında 3. Üniversitesini okuyan kişiler vardı. Asla pes etme okumak istiyorsan oku, ya da diğer başka ne yapmak istiyorsan.
19 Yorumla- +1 yıl
Hangi bölümü okudun?
Cevap sahibi+1 yıl@Nasiptevarsağğğ iletişim fakültesi mezunuyum
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@youwotd nasipse... Eeee 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@youwotd olmazsa başkasına verir. Bu ülkede hep bir şeyler birilerine veriliyor ama hadi hayırlısı bakalım
Bence okumak boş, iş için torpil gerekiyor devlet artık eğitimi okulu ticaret haline getirmiş, ki bitirdikten sonra KYK borclariyla uğraş dur yine aynı maaşla. Kendini gelistir illa kapak atacagin yer bulursun kpss çalış lise. Yani lise mezunu olduğunu varsayiyorum
20 Yorumla
+1 yılBence daha iyi işler bulmak için okumak şart değil kendini geliştirebilirsin. ( dil öğrenmek, bilgisayar kullanmayı öğrenmek, kendini daha iyi ifade etmek ve belki de benim aklıma gelmeyen bir çok şey, tabi ki çalıştığın veya çalışmak istediğin alanlara göre bunlardan birini seçebilirsiniz) Para biriktirmek için ise tavsiyem ev arkadaşı bul. Zaten anladığım kadarıyla günün büyük çoğunluğu iştesin evini başkasıyla veya başkalarıyla paylaşırsan çok tasarruf edebilirsin.
23 Yorumla- +1 yıl
Bir arkadaştan kitap tavsiyesi istemissin bende bir kitap tavsiye etmek istedim çünkü benim bakış açımı çok değiştirdi, gerçekten. Sadece bir kitap ile bakış açımın bu kadar değişeceğine asla inanamazdım. Mutluluk tuzağı - Russ Harris. Bu kitap bana belki 20 sene geçse de düşünemeyecegim bir bakış açısı getirdi. Çok bahsetmicem okuman gereken bir kitap.
- +1 yıl
Birde şunu da söylemek istiyorum network çok önemli. Yani daha iyi şartlarda ve ücretlerle çalışan arkadaşların varsa onlara, ben de iş değiştirmek istiyorum, diyebilirsin. Ve çekinmeden gidip iş ara. Tabi ki hiç bilginin olmadığı işlere git başvur demiyorum ama çekingen olma. Ben sokağa çıkıp teker teker her iş yerine mağazaya iş arıyorum arıyor musunuz, veya size numaramı bırakabilir miyim? Bir ihtiyaç olursa arayabilirsiniz dediğimi hatırlıyorum. Tabi ki benim dediğim işler küçük mağazalardı. Sen de heryere CV ni bırakabilirsin. Hiç bir şey kolay değil kimse sana gel iş maaş bu kadar çalış demiyor. Senin uğraşman lazım.
- +1 yıl
Çok yazdım ama faydalı olacağına inanıyorum. Umarım okursun yararlanırsın.
Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Okuyalar o maaşı almıyor hayal dünyasında yaşıyorsun.
Onlarda mezun var ve işsiz okudukları bölümden farklı bir sektörler de çalışıyorlar.
Sana önerim meslek öğrenebileceğin daha tekstil, tamir, boya vs gibi mesleklere yönel. 2 yıla ustası olur maaşın asgari üstü olur zaten,
Hangi şehirdesin bilmiyorum kurumsal firmaların eleman alımlarını da takip edebilirsin.
Okumak istiyor isen oku ama bu bakış açısı ile mezun olduğunda hayal kırıklığına uğrarsın.10 YorumlaBir mesleğin var mı? mesleğin varsa derecen var mı ustalığın ya da uzmanlığın var mı?
eğer yoksa
Yeteneğinin olduğu bir alan da işi öğren kendini yetiştir gerekli belgeleri topla
en düşük ön lisans a kadar eğitim durumunu tamamlama çalş
iş başı eğitimleri kurslar felan hepsine git00 YorumlaBu yaşta vaktim olsaydı bir üniversite daha okurdum, öğrenmek ve gelişmek istediğim çok konu var.
25 yaşındaysan yolun daha çok başındasın, bütün boş vakitlerinde üniversite sınavlarına hazırlan, iyi bir okul kazan , yapmak istediğin meslekle ilgili bir bölüm olsun ve git oku. Geç değil henüz. ama çok vakit kaybetme, hemen yap !!!00 Yorumla
+1 yılHem üniversite sınavına gir , hemde bir yandan kpssye hazırlan 2022 de sınava hazır olursun. Oradan adalet alımları var ya da başka alımlar onlara basvurursun. Şimdi torpil diyenler olursa ağızlarına kürekle vururum he. Torpilsiz de olur. Her neyse bir yandan okulunu okursun bir yandan çalışırsın. Hayal kur hayal kurmak serbest gerceklestirmekse senin elinde.
02 Yorumla- +1 yıl
@Erotltp evet
+1 yılOkumak diploma sahibi olmak degildir sevebilecegin alanlari kesfedip kedini gelistirir ve sonra para kazanma yollarina bakarsin teknoloji ve. bilgi caginda bunu yapmak cok da zamanini almaz bugun universitelerde verilen egitimi sen 1-2 yilda tamamlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılLise mezuniyetin ne? Meslek lisesi mi? Düz lise mi?
Elinde bir zanaatin, mesleğin var mı?
Oku okumanın yaşı yok. Ama okuyacağın bölümle ilgili bir yandan da çalış. 29-30 yaşına gelip mezun olduğunda diploman olsa bile iş bulman daha zor olur. Ama bir yandan çalışıp tecrübe kazanırsan tecrübeli ve diplomalı yetişmiş bir eleman olursun.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo insanda biraz kafa biraz şans olmalıydı ben üniversite son sınıfım otostop çekerek şehşr şehir gezdiğimizde bir sürü insan tanıdık lise terk araba alım satım yapanlar , usta olanlar ticarerle uğranlar hepsine para var ama okumakla vakit kaybetmetip kendilerini geliştirmil
13 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene yemeden calis bakiyim şahin alabiliyormusun
Soran+1 yılBu ülkede hercey pahali maaşlar haric
Soran+1 yılOtostop cekerek gezmekde benim hayalim ya😅 çok istiyom nöyle bisey yapmak
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazıları burda sallıyor yok üniversite mezunu olsan da boş diye onlarda bir sorun var heralde ya iletişim ya da kendinş geliştirme , pazarlama kpnusunda sonra yok üniversite okuyunca bir şey olmuyor diyorlar aslında kendi kişisel problemlerine göre yorum yapıyorlar. Atıyorum sıradan bir mağazada bile iki kişi başvursun üniversite mezunu olanı seçer çünkü niye daha bilgili ve donanımlı olduğu düşünülür.çalıştığım yerden biliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkumadan meslek sahibi olman için bir meziyetinin olması gerekiyor ve biraz şans biraz çevre. Yoksa hayatın boyunca asgari ücrete tabi kalıyorsun. O yüzden özel bir yeteneği olmayıp alt, orta sınıf aile çocukları imkan varsa kesinlikle okutulmalı. Hem kişisel gelişim olarak hem de hayatta bir güvence olarak. Yoksa çok ezilirsin yıllar boyu. Bu da kamu spotu olsun😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHey dostum. Bir konuda uzmanlaşmak için muhakkak okullu olman gerekmez. Kendine hem sevdiğin hem de üzerinden para kazanabileceğin bir ilgi alanı bul. Kulağa imkansız gibi geliyor olabilir ama senin durumundaki bir tanıdığım şimdi Alman marka arabasıyla konaklama işini nasıl daha da büyütebileceğini düşünüyor.
00 Yorumlameslek işlerine girme abi laf yiyemessin yani cirakliktan baslicam diye ugrasma kimse iş ögretmiyor...
hizmet sektörune gir... hali yikama mesela...1 sene para biriktirsen de kendi isinin patronu olursun Allah cc nun izniyle...00 Yorumla
+1 yılOkumayı ekonomik rahatlık için mi pişmansın. Yoksa daha fazla bilgili olmak için mi.
Eğer ekonomik için diyorsan yanılıyor sun.
Ticarete atıl cesaretli ol dürüst ol doğru ol yalan la işin olmasın.00 YorumlaSınavsız ünivetsiteler çok fazla. 4 yıllık bölümleride var. Ayrıca yıllık harcı da 400tl falan gibi bunkarı bir araştır. Bazı üniversitelerin var öyle bölümleri. Hatta anasınıfı öğretmenliği gibi güzel bölünlerde var.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılokumakla ne alakası var kadiköy belediyesinde asgari ücret 5200 lira + yan gelirlerde var yani karamsar olma bi yerlere girmeye çalış
110 Yorumla
Soran+1 yılAnkaraliyim en fazla aldigim 3.2 bin , 5 bin kime veriyorlar?
Soran+1 yılMühendise verirler o parayi cok sacma bende
Soran+1 yılBenc3
- +1 yıl
çöpçü alıyor aç bak kadiköy çöpçücü maaşı de 6 bin
Soran+1 yılBen direk kadiköyde nasil cöpcü olunur yazdım
Soran+1 yıl😅 istanbullu degilimki ne bilim simdi , bizim buralarda lüks ama herkesin maaşi ayni , fazla olsada çok bi fark yoktur 200 300 liradir , Ankara çankaya buarada
- +1 yıl
Bugünkü YENİÇAĞ »ANASAYFAYAZARLARSİYASETEKONOMİDÜNYAGÜNCELSPORFOTO GALERİVİDEOKİTAPDİĞER »NESİ MEŞHURE GAZETEBİLİMOTOMOTİVMEDYA POLEMİKKÜLTÜR SANATZAMAN TÜNELİSİNEMAİPUCUTEKNOLOJİKONUK KALEMASTROLOJİBASIN İLANREKLAMSAĞLIK
Kadıköy Belediyesi'nde maaşlar belli olduAna Sayfa» Güncel
18.02.2021 13:36:00
Kadıköy Belediyesi grev yapan işçilerle yeni sözleşme imzalandı, en düşük maaş 5 bin 275 lira olarak belirlendi.
Kaynak Yeniçağ: Kadıköy Belediyesi'nde maaşlar belli oldu
Soran+1 yılPeki siz neiş yapiyorsunuz
- +1 yıl
thats a personel question so i cannot answer that maybe add me on pm
Soran+1 yılok.
+1 yılBen okumadım paranın a**** k***** insanlarin bulmadiklari ve dünyada olan ülkemizde olmayan şeyleri bul meslek felan edinmek istiyorsanız UDEMY sitesine bir bakmanızı tavsiye ederim mühendislik, yabancı diller, kişisel gelişim hakkında bir çok şey var
00 Yorumla
+1 yılOkuyanlar da boş ordan teselli et kendini amaa okumanın da yaşı yok. Nerden başlarsan iyi olur senin için
00 Yorumla
+1 yılİstedikten sonra her şey mümkündür. Yeter ki yürekten iste ve çabala. Geç kalmadın eğitim hayatına devam etmek için
00 Yorumla
+1 yılValla ben okudum mühendis oldum, ama 2 yıllık bir bölüm okusaymışım daha iyi olacakmış. Bir farkını göremedim okumanın.
00 Yorumla4 yıllik birraz zamanıni alir fakat iş olanağı olan 2 yıllik bolümlerden birini okumak mantıklı olabilir bence
00 Yorumla
+1 yıliyi ki okumamışsın. okumuş biri olarak söylüyorum. sadece teknik anlamda kendini geliştir. okul falan bu ülkede hikaye.
00 YorumlaBende okumak istiyorum ama hangi meslekte olucam ne olucam napmam lazım bilmşyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLisans bitirdim. Master bile yaptim. Alanimda is bulamiyorum. 27 yasimda uni'ye tekrar baslayacagim. Sen de cekinme. Yas her seyi degistirmiyor.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Rawad_dem biyologum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki üni okudum ben de olamadım kardeşim okuman gerekirmiş evet ama bu ülkede sen okusan da ciddi sorunlar var
20 Yorumla
+1 yılGeç değil hiçbir şey için, yeter ki sağlam bir niyetle başla
00 Yorumla
+1 yılOkuman için geç değil kardeşim. Senin yaşında olmak vardı şimdi emin ol çok farklı olurdum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam, bu sekmeyi açık bırakıyor, ana sayfama kaydediyorum. Ben de çok çalışıyorum, emek veriyorum. Bir gün karşılığını alınca, o zamana kadar sen istediğini elde etmemiş olursan sana döneceğim.
00 YorumlaOkusan bile bir yerlere girmek için önce sınavdan yüksek alacaksın daha sonda da dayıların olacak.
En güzeli bir meslek sahibi olmak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhabalar ben okudum ve aynısının lacivertini yaşıyorum. Ülke değiştirmeyi düşünür müsün?
23 Yorumla
+1 yılŞimdi üniversite mezunları iş bulabiliyorlar mı sanki?
00 Yorumla
+1 yılOkuyanlarda bir baltaya sap olamıyor artık merak etme
00 Yorumla
+1 yılBende üniversite okuduguma pişmanım, keşke okumasaydim diyorum.4. üniversite bitmek üzere ama bir fayda yok. Ticaretle uğraşıyorum, okumayip tamamen ticarete yonelseydim şimdi holding kurmustum ama şunu da unutmamak lazım bu hicbirsey için gec değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende okumadım çok pişmanım keşke zamanında tembellik edip okumamazlik yapmasaymışım
10 Yorumla
+1 yılSenin yine maaşın var bende o da yok.. Zor yani 🤷♀️🤷♀️😑🙄 ve parasızlık insanı yanlış yollara çekiyor gibi, öğrenciyim napıcam bilmem yaşamaya çalıyorum tek başıma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılokusanda aynı maaşı alıcaktın 😂 Türkiyede oku/okuma önemli olan çevren.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHatta okumamak daha karlı daha erken çalışmaya başlıyorsun + okul eğitim yol vs giderlerin olmamış oluyo. Kar da oluyosun yani. Ünüversitede ilk okul mezunu adamla mühendis adamı yan yana çalışırken görebiliyorsunuz + aynı maaş. Neden? Çevre...(gözlerimle gördüm. Konuştum. Müh. çocukta onayladı gözlerimel gördüğümü 😕😤)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen millete bakma, sorman hata çabucak bir yerden başla. Daha önünüzde çok sınav var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öğrenciyim şu anda ve borsaya ilgileniyorum. Al sat yaparak para kazanıyorum. Bursumu koyarak para kazanıyorum borsadan günlük 100tlye kadar çıkıyor bazen ama bazen de - 100de olabiliyor. Biraz bilmek lazım bu dünyayı ama güzel kazandırıyor
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Alarablt takip ettiğim bir coin var cardano ismi. Az çok fiyat aralığını biliyorum. Düşünce alıyorum yüksekten satıyorum. Sabır isteyen bir şey ama mesela 1000tl koydun birgun de yüzde 20 bile artabilir paran. 200tl mesela takip etmek lazım
Cevap sahibi+1 yıl@Alarablt tahmin
Cevap sahibi+1 yıl@MimarTed öğreniyorum daha yeni sayılırım
+1 yılAbiciğim biz okuduk mühendis olduk, asgari ücretin biraz üstüne çalışıyoruz. Bak bize, biz ne yapalım? okumayarak bir şey kaybetmemissin.
11 Yorumla
+1 yıl60 yaşında üniversite bitirenler var. Okumak istiyosan oku
00 YorumlaHocam biraz ingilizce ogrenip turizm bölgelerinde çok rahat 4, 5bin kazanabilirsin. İlgini çekerse yaz bana detaylı yazarım sana.
00 YorumlaLise okuyup bir Mağazada Satış Danışmanı olarak başlasan bile 5 yıl sonra mağaza müdürü olabiliyorsun
Niye bu kadar isyan ediyorsun kı anlamadım00 YorumlaBazı şeylerin vakti vardır illa ki üniversite okunup bir baltaya sap olunmaz. Kendini farklı ve ilgili olduğun alanda geliştir
00 Yorumla
+1 yılBence bekçiliğe odaklan hem üniversite flaan da uğraşmazsın
00 YorumlaYaşın 27 yi geçmeden uzman çavuş ol en azından rahat geçinirsin
00 Yorumla
+1 yılAklını kullanmayı öğren. Mantıklı düzgün bir iş kur. İlk kurduğun iş neydi
00 Yorumla
+1 yılValla sonradan baslayanlarin hızına yetisilmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
Yani şevkin kaçmadan azimle başlarsan sonunu tahmin bile edemezsin.
Eğitim & Kariyer konusunda 328 cevap paylaştı. Hicbir sey icin geç degil
10 Yorumla
+1 yılBu ülke de okusan da bir şey olamıyorsun ki.
10 Yorumla
+1 yılPaylaşımın çok şirin olmuş 😊
Sağlık oku sağlık00 Yorumla
+1 yılOkusada aynı kanka dünyadan haberin yok
00 YorumlaOlursun merak etme reis
00 Yorumla
+1 yılGeç değil istersen yaparsinn
00 YorumlaHiç bir şey için geç değil
00 Yorumla
+1 yılOkuyunca da bir baltaya sap olunmuyor ki
00 Yorumlaokuyanda işsiz sıkma canını
00 YorumlaHicbir zaman gec degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın daha genç geç değil
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen okudum issizm sizin en azindan isiniz var
00 Yorumla - Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Okumadığım için çok pişmanım, 25'ten sonra nasıl bir baltaya sap olurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler