Derslerimiz dönemlik. PDR 3. sınıf öğrencisiyim. Vizelere giremediğim için 6 dersten kaldım. Seneye ilk dönem 6 ders alttan alabilir miyim? Bilgisi olanlar yazsın lütfen. Dönem uzatmak istemiyorum asla
Eğer devamsızlıktan kalmadıysan kaldığın derslerden bir sonraki sene sadece vize ve final sınavlarına girersin. Hem 4. Hem 3. Sınıf derslerine aynı anda çalışman gerekir
Altı dersten değişik saatlere alabilirsin mesela bugun mat var 2 saat 3 ve 4 saate kaldıgın dersi alırsın ama seçmeli derste seçip ders primini doldurmanda lazım
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya saat önemli değil. Devamsızlıktan değil nottan kaldım. Ders primi ne oluyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer devamsızlıktan kalmadıysan kaldığın derslerden bir sonraki sene sadece vize ve final sınavlarına girersin. Hem 4. Hem 3. Sınıf derslerine aynı anda çalışman gerekir
Öyle mi cidden nolur öyle olsun :((((
Zaten 3. Sınıfta 6 tane ders oluyor sen tüm derslerden kalmışsın :(
Hayır 8 dersimiz vardı
Öyle mi bizde 6 ders vardı
Altı dersten değişik saatlere alabilirsin mesela bugun mat var 2 saat 3 ve 4 saate kaldıgın dersi alırsın ama seçmeli derste seçip ders primini doldurmanda lazım
Ya saat önemli değil. Devamsızlıktan değil nottan kaldım. Ders primi ne oluyor?
Akts 120 ise 120 doldurman lazım 240 ise 240 doldurman lazım
Akts ne?
Ooo ooo bir dersin akts degeri vardır kısaca ders krediai üniversite okumuyonmu
Ben hiç kalmamıştım bilmiyom akts falan
Senin okul bitince akts degeri vardır 240 sa 240 doldurman lazım hocalarına sor öğrenirsin
Vay tembel vay
Vize tarihlerini karıştırdım..
Yapılır mı be salmışsın sen salmasan arkadaşlarla bi not paylaşımı falan olur sınavdan önce insan hatırlar