Sınav yaklaştı ve kararsızım. İibf mezunu çok 4 kişiden 5i iibf mezunu veya 3 kişiden 4ü avukat diyecek embesiller yazmasın.
Hukuk
İİBF
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hukuk
neden
3 kişiden 5 i avukat
Bu tür sitelerin siz gibilerle dolu olduğunu bilmiyordum. Espri seviyeniz çok düşük. Komik olsa sürdürürdüm ama fikrinizi paylaşmamanıza sevindim. Espri seviyeniz buysa vereceğiniz bilginin kalitesi nasıl olurdu bilemiyorum.
Dostum işin şakası bir yana ama harbi avukat sayısı da çok fazla iibf mezunu da çok tabiki ama hukukun da pek bir farkı kalmadı yani asgari ücretle çalışan dünya kadar avukat var ve iş bulamayan da çok var çevremde
İibf mezunlarının yarısını ve yeşillik olsun diye açıktan okuyanları saymazsak kendini geliştirdiğinde daha geniş iş alanı ve geliri var. Ayrıca bildiğim kadarıyla iibf mezunu hukuk mezunlarının işini yapabiliyor ama hukuk mezunları iibfye karışamıyor.
İibf oku iibf iyi demedim sana ama hukukun da sandığın gibi olmadığını söylüyorum sana...
Marmara hukuk mezunu birisi amcamın bürosunda çalışıyordu ve amcam Kıbrıs mezunu verdiği para 2500 TL neyse ki çocuk torpil bulup hakim oldu onun yerine Sakarya hukuk mezunu başlamış ve günde onlarca bu paraya talip avukat iş başvurusu yapıyormuş yani ailen zengin değilse ve ticari, siyasi çevren yoksa avukat olursan halin bunlardan bile kötü olabilir bu arada bu dediğim avukatlar alanlarında da yetkin kişiler kendilerini geliştirdikleri halde çok fazla avukat olduğundan durum böyle malesef..
Hukuk aslında sandığım gibi çünkü okulda hocaların gazına gelip veya puanı için düşünenler gibi olsam düşünmezdim bile. Ben sadece avantajlı gördüğüm yeri belirttim ve yeterli gibi.
Daha sana kalmış yılda 16 bin mezun veren ve şu an bayagı mezunu olan Bi bölüm
Ne kadar doğru bilmiyorum ama zamanında işletmeyi mesela en zekiler okurmuş. Ki öylede olması gereken bir bölüm olduğunu düşünüyorum. Yönetim ve Analiz önemli bu yüzden iktisat ve işletmede zekiler okumalı. Bana katılıyorsanız şuanlık tek sorun ben o kadar zeki miyim? Tabi buna ben karar vercem ama bana katılıp katılmamanız önemli farklı fikirleri seviyorum çünkü.
Dostum bir sınavına gir önce kısmet artık ama keşke gelecegi olan ticaret yapabilecegin bir bölüm hedefleseydin
Kendini ticari alanda geliştirmek isteyenlerde iibf okuyor diye biliyorum. Çünkü dersleride buna uygun.
Öyle ama sana unvan kazandıracak bir bölüm değil mesela inşaat alanında bir ticaret yapacaksan mimar, İç mimar, inşaat müh gibi bölümleri okuman ya da sanayi sektöründe bir ticaret yapacaksan endüstri, makine müh ya da tarim alanında bir işse ziraat üzerine bölümler okuman daha mantıklı ve doğru olacaktır
3 kişiden 4 ü avukat
komik
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!