Emniyet personeliyim. Sorusu ya da merakı olan varsa çok özel olmadığı takdirde mümkün olduğunca cevaplamak isterim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
polis görünce içim ürperiyor ne bileyim ya soracak bi şey bile bulamadım :D
Korkudan mı?
korkudan ziyade polis devletine döndük biraz, istemsizce irkiliyorum
Rahat olun biz de sizler gibi insanız adam yemiyoruz 😂
Erkeklerde boy ve kilo kac olmali ve unide zorluklar var mı
Erkeklerde 1.67 cm dir. Kilo ise vücut kitle endeksine uygun olmak zorundadır.
Galiba sadecw kadinlara sorulmus bir soru
Kardeşim cevapladım ya daha ne istiyorsun 🙂 ayrıca üniversite konusu da teșkilata ne șekilde girdiğine bağlıdır. PMYO ve POMEM șeklinde 2 okul mevcut
Pomem ne pmyo ne peki farklaei ne
PMYO üniversite sınavıyla alım yapar ve önlisans düzeyinde 2 yıllık bir eğitim verir. POMEM için de en az önlisans mezunu olman gerekmektedir ve KPSS ile alım yapar.
İkisindede rutbe kalkar mi mesela baskomiserlige falan gidermi ikiside
Komiser yardımcısı olmak için öncelikle lisans mezunu olman ve meslek içi sınavlarla yükselmeye çalıșman gerekmektedir.
Ön dişteki kırık elenme sebebi olabilir mi hafif bir kırık
Çok göze batacak durumda ise olabilir. Ama bunun diș tedavi yöntemleri mümkündür.
Yakından bakılınca belli çok belli olduğunu söylemiyorlar
Ben size yine de bir diș tedavisi öneririm. Riske atmaya değecek bir konu değil çünkü
Ön dişe dolgu yaptırmakta sorun olabilir belki anca törpületeyim
Çok varda zaten boy tutmayacak galiba
Seninki sorun kokte var😂😂
Boy önemli bir etkendir. Eğer 1 2 cm civarında eksiğiniz varsa denemenizi tavsiye ederim. Bazen ölçümler değișik sonuçlar verebiliyor.
@deliadaam 160 tan uzun da olabilirim kısa da ama arkdaşım 160 ondan uzunum daha tam ölçmedim mezun olunca kesin pomem düşünürsem geniş çaplı arastiririm
Ya çok istediğim bi meslek ama işte bakalim hayirlisi
Korkma ya ugras olur bence
@deliadaam kpss puanım tutuyor kilom da vücut kitle endeksine uymuyor 2 cm boy olsa ama yani bu saatten sonra çıkmaz boy
Neden olmasin bence olur spor ile uzayabilirsin ama zaman alir
@deliadaam ınşaallah ya zaten bu dönem anca mezun olurum gelecek yılki başvuruya yetisirim
inşallah
Bazı genç polisler neden aşırı egoist. Sanki kendilerini ülkenin cumhurbaşkanı zannediyor gibiler
Kardeşim öyleleri de var aramızda yalan yok ama insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor. Her önüne gelene samimi davranırsan seni kimse ciddiye almaz. Bazen biraz da olsa yukarıdan bakmak zorundayız.
Sorun samimi davranma değil ama. Mesela GBT yaparken gereksiz sorular soruyolar. En son birini fena tersledim öyle kalakaldı. Münasebetsiz davrananlara aynı sertlikte cevap veriyorum. Polis diye kendilerini bişey sanmasınlar. Sözüm şımarık olanlara. İyileri tenzih ediyorum
Kardeşim sorunlu personeller elbette her teșkilatta vardır. Ama ișin doğasına baktığın zaman da gerçekten binlerce insanla uğrașıyorsun. Birisi gelir anana söver devlet gelir soruşturma açar. O kadar baskı altındayız ki bazen bu baskılar meslek hayatımızın büyük bir kısmına yansıyor.
Gerçekten polis mısın bilmiyorum ama eğer polis isen kendine polis deme bence. Sizler saray muhafızlarısınız. Saraydaki hırsızın kapı kullarısınız siz.
Kardeşim hayatım boyunca tek gördüğüm saray topkapı sarayıdır. Sadece verilen görevleri yerine getirir ișime bakarım. Sokakta asayişi sağlamakla yükümlüyüm. Bașına bir olay geldiğinde ilk yardımına koșacak kuruma sen kapı kulları dersen bu büyük bir saygısızlıktır. Siyasetçileri sevmeyebilirsiniz ama devleti korumak ve milletin huzuru için görev yapan insanlara saygı duymak zorundasınız.
Hadi len ordan. O zatın yaptığı yolsuzluklara pisliklere ses çıkarabilecek bi adam var mı içinizde? Işid e gönderdiği silahlara, ışid ile petrol ticaretine, anayasayı ayaklar altına alışına, kanunlara uymayışına, işlediği ihale suçlarını araştırıp bunlar suç diyebilecek bir babayiğit var mı içinizde. Devleti yönetenler suç işliyor hadi bakalım bunları dile getir delikanli isen.
Siz devleti falan korumuyorsunuz. Devletin bütün kurumlarını kendisine bağlayan saraydaki diktatöre koruyorsunuz siz. Bak sana olacak şeyi söyleyeyim, o diktatör bir gün iç savaş çıkaracak ve siz onu koruma uğruna bu millete mermi sıkacaksınız. Yaptığınız pislikleri boğaziçi direnişinde, gösteri ve yürüyüşlere müdahalelerinizde görüyoruz. Topkapı sarayı diyerek kelime oyunu yapıyor bir de utanmadan. Hangi saraydan bahsettiğimi gayet iyi biliyorsun.
He bu arada, başına bir şey geldiğinde sizin kuruma koşmam, yurt dışında yaşıyorum ben.
Kardeşim devlet kurumlarını ve devlet büyüklerini yargılamak benim ișim değildir ve benim böyle bir yetkim de yoktur. Senin bahsettiklerin hakim ve savcıların ișidir. Bugün bana savcılıktan yakalama emri çıkartılsa ben onun kim olduğuna bakmam ișimi yaparım. Yok eğer isyan edeyim yetkimi așarak tepki göstereyim dersem de hem mesleğimden olurum hem de ömür boyu davalarla uğrașır hapis yatarım. Benim gibi herkes tepki gösterir ve isyan ederse ülkede ne polis kalır ne de asker. İște o zaman da gerçek bir iç savaş çıkar. Uzun lafın kısası bahsettiğin șeyler polisin askerin değil hakimlerin savcıların ișidir. Bir nefretin varsa onlara kus bize değil. En son yașanan olaylardan örnek verecek olursak trafikteki araçlarda çakar lamba kullanımının sınırlandırılmasından sonra kanun gereği Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir araca haksız yere çakar lamba kullandığı ve Trafikte haksız yere geçiş üstünlüğü sağladığı için ceza kestik. Ve sonrasında da o cezayı kesen polis memuru arkadaşımız direkt olarak açığa alındı ve hakkında sorușturma bașlatıldı. Belimize taktıkları silahı bile acil ve hayati durumlarda kullanmamız gerektiği kanunda belirtilmișken kullandığımız zaman bile sorușturma geçiriyoruz ve bașımıza gelmeyen kalmıyor. Kullanmadığız zamanda ise silah kullanmadığımız için önce linç ediliyor sonra da soruşturma yiyoruz. Șimdi elini vicdanına koyarak cevap ver ben bir polis memuru olarak ne yapayım? Doğru yapsam suç yanlış yapsam 2 katı suç görmezden gelsem 5 katı suç ben ne yapayım kime ne anlatayım.
Sizin göreviniz suç örgütlerini ortaya çıkarmak. Şu an devleti bir suç örgütü yönetiyor. Işid e giden silahlar, ışid ile petrol ticareti, büyük beşli (kolin, kalyon, cengiz inşaat, mng, limak) ile ihale yolsuzlukları vs vs bunlardan dolayı o şahıs yargılanacak bir gün. Bu millet de bunlara seyirci kaldığınız için siz polislerin yüzüne tükürecek. Eğer birazcık meslek onurun varsa bu suçlara seyirci kalmazsın, en azından istifa edip ben bu pisliklerin yapıldığı yerde bu görevi yapamam dersin..
Kardeşim tekrar tekrar söylüyorum. Ben olayı araștırırım bulacağımı bulurum kanıtları da sunarım. Ama gidip kimseyi kafasına silah doğrultarak alıkoyamam buna benim yetkim yoktur. Kaç tane suç örgütü mensubu ya da yöneticisi yakaladık adamları daha dosyasını hazırlayamadan tahliye ettiler. Yani biz savcılığın emrindeyiz onlar bize bir emir çıkarmadan biz müdahale edemiyoruz. Az önce anlattığım gibi doğru olanı yaptığımızda bile bizim bașımıza açmadıkları bela kalmıyor. Söylediklerinde haklı olduğun konular elbet vardır ama bunun bizimle bir alakası yoktur. Bu iș hakimlerin savcıların yapması gereken șeylerdir biz onlara müdahale edemiyoruz. Ayrıca senin dediğin gibi bu șartlar altında bu görevi yapamam dersek ülkede polis kalmaz. Bizim amacımız elimizden geldiğince görevimizi en doğru șekilde yapmaya çalıșmaktan bașka bir şey değildir. Eğer herkes bu șartlar altında görev yapmam diyip çekip giderse devlet bünyesinde namuslu adam kalmaz. Șahsen ben elimden geldiğince görevimi hak, hukuk ve adalet çerçevesinde yerine getirmeye çalıșıyorum. Umarım bize komuta eden üst makamlar da ișlerini aynı titizlikle yapmaya gayret eder de daha iyi yerlere geliriz. Bunların haricinde elimden bir şey gelmez benim en büyük hizmetim șerefim ne namusuma en ufak leke sürmeden görevimi yapmaktır.
Sizler namusunuzla görev yapmıyorsunuz azizim. Sizler saraydaki diktatörün kapı kullarısınız ve onun muhafızlığını yapıyorsunuz. Bir insanın düşebileceği en rezil durumdasınız siz. Bana hiç namustan bahsetme sen.
Kardeşim baștakilere düșmansınız ama haklı ile haksızı ayırt edemiyorsunuz. Sana mağdur olduğumuz konuları anlatmama rağmen aynı șeyleri tekrarlıyorsun. Bu sizde malesef saplantı haline gelmiș. Dilediğiniz gibi düșünün. Bir gün ben de sadece doğru bir şekilde görevimi yaptığım için açığa alınır ya da ihraç edilirsem tekrar buraya yazarım. Uğurlar olsun.
Bu hükümet olduğu sürece her an ihraç edilip vatan haini ilan edilme durumun var zaten :))
İște böyle bir durumdayken elimizden bașka bir șey gelmiyor 🙂 burada anlattığıma bakma bunu resmi bir yerde söylesem anamı ağlatırlar. Bu yüzden suçu bizde aramayın.
Siz de rahatsız misiniz yani bunların yaptığı pisliklerden?
Kardeşim siyasi görüșler kișiden kișiye değișir ama genel olarak șartlardan herkes șikayetçidir. 12/24 sisteminde görev yapıyoruz ve dünyada böyle bir sistemde görev yapan polis teşkilatı yoktur. Yukarıda anlattığım gibi doğru da yapsak yanlışta yapsak sorușturma geçirip yargılanıyoruz. Teröristi yere yatırdık diye sorușturma yiyoruz 😃 bunlardan rahatsız olmayacak kiși tanımadım. Biz genelde kapı kulu değil emir kuluyuzdur. Bize gerekirse cumhurbaşkanını koru derlerse biz kanun gereği koruruz. Ama yolsuzluk meselesinde yakala demezlerse biz onu sadece korumakla yetiniriz. Bu arada meslekten ihraç bu kadar basit bir şey değil gerçekten. Hem ailen mağdur olur hem de sen psikolojik olarak bitersin. Biz maddi anlamda çok zengin insanlar değiliz ihraç durumunda ailemize ömür boyu bakacak paramız da yok. İhraç edilen bir polis memuru sıradan meslekler gibi gidip her yerde iș bulamaz ve ömür boyu büyük sorunlarla karșılașır. Eskisi kadar çok olmasa da gerçekten șartların zorluğundan ve yașadıklarımızdan dolayı intihar eden onlarca meslektașımız var. Yani senin anlayacağın biz konușsak bir dert sussak bin dert kardeşim. Sorușturma süresince de bu adam İșini yaptı diyerek arkamızda duran kimse de yok. Lütfen bizim üstümüzdekilerin pislikleriyle bizleri suçlamayın. Son olarakta atacağım videoyu İzlemenizi tavsiye ederim. Tepki gösterip İșimizi doğru yaptığımız zaman neler olduğunu daha iyi anlayacaksınız 😃
https://youtu.be/lJo6Rq0A_VA
Arar 155 sorarım
Soramazsın kardeşim. 155 bilgi değil ihbar hattıdır. Eğer ısrarla sormaya çalıșırsan da ceza alırsın.
Ahaha polis değilsin