+1 yılKardeşim şu hiçbir şey için geç değildir diyen tiplere pek bakma dünyanın en boş lafıdır. İş ilanlarına bakarsan anlarsın çoğu şirket kendi şirket düzenine göre eleman yetiştiriyor genç eleman arıyor onu geçtim 3 yıl tecrübe istiyor ve genç istiyor. Özellikle mühendislik dalları böyle. Tıp okusan bunun uzmanlığı vs 10 yıla tekabül edecek çok geç hayata atılacaksın. Benim tavsiyem mesleğini sevmeye çalış. O 2.üniversite okuyorum hiçbir şey için geç değil diyen tiplerin zaten elinde meslek var kariyer planı gereği 2.üniversite okuyorlar.. Adam mühendis ama ilerde kendi işini kuracak işletme okuyor. Anladın mı? Sen yabancı dilini geliştir ve mesleğini sevmeye çalış. En realist tavsiye budur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence işini bırakmadan sevdiğin işle ilgili bir bölüm okuyup bitir ve sevdiğini iş için mücadele et, 65 yaşına kadar sevmediğin bir işte çalışmak yerine sevdiğin işi zevkle yap ama dediğim gibi şu an ki işini bırakma. Çok zor bir süreç olacak ama insanoğlu neyi başaramamış ki?
03 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba
Okulunu okumama rağmen o mesleği sevmiyorsan ve bunu en başından düşünüyorsan biraz zamana birakmalisin mesleğin güzel taraflarina odaklan ama eğer bundan eminsen kesinlikle o işi derhal bırak çünkü mutsuz bir şekilde çalışırsan hayatın pekte mutlu sürmez onu. İçin kendine başka bir ilgim alanı bulmani tavsiye ederim00 Yorumla
+1 yılAsla geç değil sakın canını sıkma ister elli yaşında ol okulun yaşı mı olurmuş? Hangi mesleği istiyorsan gönlüne yatan hangisiyse onun okulunu kazanmaya gayret et ve o bölümü oku inşallah çok güzel işler başaracaksın
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılBro ben bölümümü beğenmeyince 4. Sınıfa geçerken yatay geçiş yaptım. O işte çalışmayı düşünmediğim için bitirmekle uğraşmadım bile. Eğer aklında şimdi okuyacağın bölümle iş yapmak varsa, okuyup çalışabileceksen ya da 3-4 sene sonra yaşına rağmen kolayca o bölümden iş bulabileceksen oku derim. Benimkisi eğitim fakültesi olduğundan hiç düşünmeden geçmiştim. 4 sene sonra atanmış olurum. Fakat özel sektörde işçi olucak olsam okumazdım heralde
01 Yorumla
+1 yılNe okuduğunuzu bilmiyorum ama geç olduğunu düşünmüyorum bu sene 28 de bitirmiş olacağım ben de ikinci üniversitemi inşallah... bunun gönül rahatlığıyla söylüyorum geç olduğunu düşünmüyorum istiyorsanız okuyun...
25 Yorumla- +1 yıl
Ne okumak istiyorsunuz... okuyup sevmediğinizi düşünüyorsunuz şu an belki ama çalışıp deneyimleyince hoşunuza da gidebilir.. bi denemeden karar vermeyin derim naçizane...
- +1 yıl
Gönlünüzce olur umarım.. :) tıp istiyorsanız zaman kaybetmeyin...
+1 yılOkumanın yaşı yoktur. Genç adam
Geç olsun güç olmasın.
Sevmeyeceğin mesleği yaparak sadece para kazanmış olursun ama yapmış olduğun meslek her ne olursa olsun severek yaparsan kendini geliştirmiş olursun.00 Yorumla
+1 yılÖmür boyu sevmediğin mesleği yapıp mutsuz olmaktansa, bir kaç yıl geç kal ve sevdiğin mesleği yap derim ben.. Zaten mezun olmuşsun, şu anki mesleğinde de ilerlersin aynı zamanda istediğin bölümü de okuyabilirsin, duruma göre yön verirsin hayatına...
00 Yorumla
+1 yıloku nolcak bi kere geliyoruz dünyaya, benim de dil okumama rağmen sağlık okusam mı diye aklımda soru işaretleri kalmıyor değil, bölümü mü bitirip oraya başlasam bir şeyim eksilmez aksine kendime artı katarım
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılSektör bitik. İyiydi diye vakti zamanında okuduk. Çöküşü mezun olduğum zamana denk geldi.
En azından yapı denetimleri dene.02 Yorumla- +1 yıl
İlgi alanın, sevdiğin alan neyse onun kursunu ve belgesini alabilirsin. İleride işine yarar.
+1 yılYazılım mühendisliği oku bence gelecekte güzel işlere imza atarsın umarım...
Unutma hiç bir şey için geç değil.06 Yorumla- +1 yıl
O zaman kaldırımda otur öylece.
- +1 yıl
Sadece dinle
https://youtu.be/AVUQroYTsEs
26 yaşındayım yeniden üniversite ve farklı bölüm okuyorum 1. sınıf 2. döneme geçtim düşün ☺️ Hayatta hiç bi şey icin geç değildir
01 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAsla hiç birşey için geç değil bende ilk okulu sevemedim yine okudum hemde evlendikten sonra devam ettim hem çalışır hem okursun istersen insan isterse yapar
00 Yorumla
+1 yılSen bize hep kötü davranıyorsun biz senin seviyene düşmeyelim. sevdigin mesleğe yonel çare bu
15 Yorumla- +1 yıl
Biliyorsun yaptığını ters cevaplar veriyorsun
- +1 yıl
Bunlar kanka olmuş ben araya girmeyeyim
+1 yıl35 yaşındayım ve veterinerlik okuma kararı aldım bu yıl 😀
04 Yorumla- +1 yıl
İlk üniversitemide 26 yaşında bitirdim
İnsan mutlu olacağı mesleği yapmalı işten çık ve mutlu olduğun işi yap işten kazanılan paradan ziyade mutluluğu ön planda tut kardeş
00 YorumlaSevmediğin işin okulunu niye okudun bee ne iş yapıyorsun bari ona göre tavsiye verelimm
07 Yorumla
+1 yılBu ülkede herkes her şeye geç kalıyor zaten, s*ktir et istemiyorsan başka bir bölüm oku en azından istediğin şeyi yaptığın için geç kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılsevmediğin bir mesleği yapma. gerekiyorsa tekrar oku veya açıktan oku.
hiçbir zaman geç değil.10 Yorumla
+1 yılIstediğin meslek için hiçbir zaman geç değildir. Kafana bir hedef köy ona yürü. Yolun açık olsun 🙂
00 YorumlaKardeşim görüşlerde gördüm de İnşaat mühendisliğini ilk sende mi kazandın yoksa mezuna kaldın mı
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Sevmediğin mesleği yapma hiçbirşey için geç değil yeniden okuyabilirsin00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılOkulu bitirdin ve iş bulabildiysen öp başına koy.
Kimse işini sevmiyor ki. Herkes şikayetçi
.00 Yorumla Yoo okuyabilirsin neden geç olsun ki her şey senin kararın
00 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum bende muhasebe bitirdim ama hiç sevemiyorum mesleğimi. Ve hayat sevmediğin işi yapmak için çok kısa. Ya yeniden oku ya da kurslara git. Sevdiğin ilgi duyduğun alanlara yönelmeye çalış.
04 Yorumla- +1 yıl
Bende muhasebe okuyorum bende hiç sevemedim ne yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Kötü bir meslek değil ama sıkıcı bir alan yine de oku ama ilgi duyduğun alanlara da yönelmeyi dene bak ben çok pişman oldum..
- +1 yıl
Valla ilgi duyduğum bir alan bile yok ki bu alanda kendimi geliştirmeye bakıcam artık girdim bir yola
+1 yılİnsan her şeye dayanır da sevmediği bir işte çalışmaya dayanamaz ruhu hastalanır.
00 YorumlaSevmediğin işi yapma. İlla yeniden okuman gerekmiyor başka iş yapabilirsin. Herkes okuduğu bölümde çalışmıyor bu ülkede malesef.
05 YorumlaBence yeniden hazırlanmalısın ne istiyorsan o mesleğe sonutça ömrünün sonuna kadar bu mesleği yapacaksın ve bu mesleğin içine sinmedi de çok önemlidir tekrar çalışıp o bölüme girmelisin belki senin 5 yılına mal olur ama bir ömrünü kurtarır
00 YorumlaHiç bir şey için geç değil ilgini çeken sevdiğin bir meslek varsa ona yönel yoksa bu hayat çekilmez
02 YorumlaBende sizinle aynı durumdayım iç mimarlık bitirdim ama veterinerlik okumak istiyorum. siz ne tercih yaptınız
00 Yorumla
+1 yılGeç filan değil aksine daha yolun başındasın. İleride 30 yaşında olucaksin ve keşke okusaydim ya şimdi bitmişti diyeceksin. Bence dene. Yapabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBenim de okul bitti birlikte okuyalım minikoooo😁
12 Yorumla
+1 yılMeslekte seni sevmiyo
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrilin
- +1 yıl
Ciddiyim
+1 yılHic birsey icin gec degil ✌🏼
01 YorumlaTıp için hazırlanmıyor muydun sen?
01 Yorumla
+1 yılMadem sevmiyorsun neden seçtin?
014 Yorumla- +1 yıl
olur mu öyle ama okuduğunu yapmak zorunda değilsin
- +1 yıl
şimdi kendin için oku halen geç değil ya da meslek seç onu yap
- +1 yıl
bölüm ne ki senin
- +1 yıl
bunu farklı alanlar için düşünmek lazım belki de
- +1 yıl
sen ne istiyorsun ki?
- +1 yıl
okursun 25 te girsen 31 de kalmadan pratisyen olursun 4 de uzmanlık 35 de uzman
- +1 yıl
dene korkma
+1 yılPara kazandiriyorsa yap lütfen. İşsizlik diz boyu
01 YorumlaSevmediğin işi yapmak çok saçma calismaya bak
10 Yorumla
+1 yılAsla geç değil yeter ki kararli ol yeğen
00 Yorumla
+1 yılTicaret ticaret ticaret
00 Yorumla
+1 yılYeni bir bölüm oku, sevdiğin işi yap
00 YorumlaMeslegin nedir
13 Yorumla- +1 yıl
İnşaat mühendisi
- +1 yıl
Muhendissin ve begenmiyorsun demek. Peki ne is yapmak istiyorsun bende okul oncesi ogr. Bende sevmiyorum isimi seni cok iyi anliyorum
- +1 yıl
Tıp istiyoeum ben
mesleğin ne
01 Yorumla
+1 yılMeslegin ne ki ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmak istiyorsun gelecekte peki
mesleğin ne?
02 Yorumla
+1 yılBaşka bölüm oku
01 YorumlaBende 2 senedir işsizim
01 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 576 cevap paylaştı. Hangi meslek knk