Zincirle bağlamıyorlarki birşeyler denersin bakarsın olmadı başka bir iş denersin lakin biryerden başlamak gerek yoksa işini oturduğun yerden bulamaz ciddi özgüven kaybına uğrarsın
Hem okadar maceram olduki anlat anlat bitmez hem benim kız baba yapmadığın iş kalmamış diye şaka yapıyoruz Bir defasında garsonluk yapayım dedim çorbayı takım elbiseli adamın üzerine boca ettim adam yandığınamı yansın elbise gitti onamı😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Muhakkak zevk alacağın bir iş vardır ve sen bunu tespit edememişsin
Düşünüyorum yok
Mümkün değil sen keşvedememişsin ben en azından gençliğimde büyük küçük az çok ayırt etmeden bir çok iş denedim bazılarını çok keyifle yaptım
Ben ne yapacam peki
Zincirle bağlamıyorlarki birşeyler denersin bakarsın olmadı başka bir iş denersin lakin biryerden başlamak gerek yoksa işini oturduğun yerden bulamaz ciddi özgüven kaybına uğrarsın
şu an kaybetmiş durumdayim zatenb
Ben kırk yaşındayım hergüne yeniden başlıyorum hergünüm mücadele sen bu yaşta yeniden başlayamıyor olman kötü
Evet 😔
Hem okadar maceram olduki anlat anlat bitmez hem benim kız baba yapmadığın iş kalmamış diye şaka yapıyoruz
Bir defasında garsonluk yapayım dedim çorbayı takım elbiseli adamın üzerine boca ettim adam yandığınamı yansın elbise gitti onamı😃
Travesti olup yattığın yerden para kazanacaksın o zaman başka yolu yok :)
Olabilirim aslında ama ona da üşeniyorum p
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!