19 yaşındayım daha yolun basındayım ama bu hayatta zengin olmak istiyorum. Çok zengin hemde. Tıp okumadığım sürece okuyarakta böyle bir zenginliğe erişemeyecegimi biliyorum bu yüzden nasıl kendi işimi kurabilirim ne iş olduğu fark etmez kendi işim olsun yeter. Estetisyenlik düşünüyorum ya da güzellik uzmanı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Evvela ne iş üzerinde tasarım projen var onu belirlemelisin sonrasında o işin kurs vs bir eğitimi sonrasında ise belge almalısın ama sıradan bir ticaret yeri ise ona göre sermaye veya birikim ile bir yer tutup ona göre ürünleri alıp güzelce tanıtım ile bişeyler yapabilirsin şimdiden başarılar dilerim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Merhaba,
İlk öncelikle nasıl bir iş kurmak istediğini bilmelisin.
Satışını yapmak istediğin ürünün alıcısını iyi analiz edip o kitlenin istek ve ihtiyaçlarına göre sunmalısın.
Bunu internetten doğru mu yapmak istersin yoksa Dükkan tarzı mi bilemem ama birde stratejik bölümü vardır bu durumun.
Nerde nasıl kimle!
SWOT analizi yapman gerekir bu konu hakkında internette bir sürü şey bulabilirsin.
Bunun yanında başlamak icin bir pazarlama planı yapıp uygulamayı geçebilirsin.
Anahtar kelimeler: strateji-analiz-pazarlama-planlama-uygulama
Kolay gelsin ❤️32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler😃
Sevgili kardeşim, herkesin hayalidir kendi işini kurup zengin olmak. Bu konuda nasıl bir yol izlemen gerektiğini @live_your_dream öyle güzel açıklamış ki bir de ben burda yazmayayım.
Sana onun yazdığı dışında tek önerim para kazanmayı değil başarılı olmayı hedefle. Başarı zaten parayı getirecektir. Aynı işi yapıp da çok para kazanan da vardır, yerlerde sürünen de. Önemli olan hangi isi yaptığın değil, nasıl yaptığın ve ne kadar başarılı olduğundur.
Para başarıyı getirmez ama başarı her zaman parayı getirir. Hedefin ne iş yaparsan yap başarılı olmak olsun.11 Yorumla- +1 yıl
😃👍🏼
riskim 10 da 9 u ticarette cok riskli ama kazanci da cok yuksek iyi bir sermaye ve iyi bi tecrubeye hacet
00 Yorumla- +1 yıl
Vallaha bende zengin olmak istiyorum. Bir yolunu bulup bana da söylersen sevinirim. Hadi selametle.
00 Yorumla her tıp okuyanlar o kadar zengin olmuyor. her okumayanda fakir olmuyor
00 Yorumla- +1 yıl
İşini severek ve kaliteli yaptığın sürece her türlü kazanırsın
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Canım benim önce 3-5 sene el işinde cslis sermaye kur sonra kendi işini kur ama önce annenin verdiği sütü iç
00 Yorumla - +1 yıl
Hep istiyoruz be ama asgari ücret gelio
00 Yorumla Tip okuyan mi zengin oluyo
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır tıp genelde garanti bir meslek oldugu için öyle dedim nerenizden algılıyorsunuz yazılanları tam olarak?
- Soran+1 yıl
Sende algılamayı
- Soran+1 yıl
Tamam orda o şekil olmuş olabilir ama demek istediğim o değildi
- Soran+1 yıl
Aman bee tamam
Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ticaret.
01 Yorumla- +1 yıl
Tiktok aç
00 Yorumla - +1 yıl
Sugar daddy😂
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi